Фабрика зірок Суперфінал

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Nadijka, 7 Березень 2010.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал

То що,там вже фінал,чи як? Еріка пройшла?

2. Velana

Velana Member

ну і я сьогодні трохи дивилась - Еріка сподобалась (чоловік мій за неї також вболіває) та Каднай (які в нього сьогодні були танці :girl_in_love:)
    питаю хто там на виліт (була в іншій кімнаті), а чоловік мені "двоє гномів" :girl_haha: (не ображайтеся фанати) далі не слухала... сміялась....
    тішусь що Еріка в фіналі!!!! :girl_claping:

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

вау, хто б міг подумати... знову Еріка і Шурінс, але я цей вибір підтримую, вони молодці (ну але в неї макіяж нині.. ті тіні як синяки)...

Тарабарова - я від неї не в захваті, так що мені її не шкода, АЛЕ :girl_feminist: коли ті Борисенки вже зникнуть з того шоу??????:cesored:

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я тіки шо мала передінфарктний стан - так за Кадная спереживалася.Але тішуся,що він залишився..Зара прийде мама і настукає мені по голові,бо я так пищала,коли почула,що Еріка в фіналі(хора,нє?:girl_crazy:)

Сподіваюся,що Танюніне пророкування не збудеться..Хоч би Каднай у фінал потрапив..Він того заслуговує як ніхто..

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

І я вискажусь!
    Дуже мені сподобалось, як Меладзе втер носа Могилі тою десяткою Дантесу... вінїї опуснив нище плінтуса, з тими її інтригами, заморочками ідт.
    Рада, що Еріка в фіналі! Вона там найпрофесійніша співачка!!!! Шкода, що "малалєткі" будуть голосувати за дантесів-барісєнків і вона не виграє...
    Дантес! Він мені подобався, але через Моилевську він мені спротивися! Думаю, я не одна така.

6. Fran4eska

Fran4eska New Member

В мене щось з нетом:girl_devil: перепрошую за мозолі на очах:girl_crazy:

я теж зразу про це подумала :girl_haha::girl_haha:

Тішусь, що Еріка вже в фіналі:girl_smile:

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Мухи отдєльно, катлєти отдєльно:girl_crazy:

8. Velana

Velana Member

нє, дівчата, щось таки є в тому Дантесі - своя харизма, характер, цікаво завжди на нього дивитися, ну да "заносить" деколи... буває...

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

ну звиняйте! Хай трохи думає. Я розумію, що вона великий продюсер, але так нагло підсуджувати своїм. А ті як собачки, один одному зірки на вильті роздають, дантес тарабаровій, тарабарова дантесу, дантес олійнику ітд... ви мене зрозуміли... ті з третьої так не роблять, тільки от Еріка сьогодні Барисенок підтримала.
    Кароче, пофіг на могилевську і дантеса, хочу, щоб Еріка виграла. От так!

10. Tanyunya

І я хочу, щоб Еріка... Але виграє Шурінс... Так мені каееееться:)

11. Tanyunya

псіх!:girl_crazy: маладой, зєльоний - вот і пригаєт:girl_crazy:

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну та )) де ж би щоб наша виграла, готові перемогу латвійцю вже навіть віддати, лиш би не нашій :girl_crazy: (ніц проти самого шурінса не маю)

13. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Щось у мене також таке передчуття.......

14. Kayla

Kayla Well-Known Member

і мені шкода Тарабарову. трудяжка вона. а щодо хлопців, то хіба Каднай там файний. всі решта...ну де вони їх набрали, якісь діти, недорослі або пантові, або і те і те. Дантес мені на галченя схожий :girl_haha:, Матіас - як казав Доманський "скоро будуть випускати іконки з його ізображенієм", ну такий він вже солодкий, таке те личко; Шурінса я щось не можу вкурити - він якийсь прибалтійський мальчік-тормоз, Борисенки - ноу коментс, Каднай -файний, такий видно вихований і не наглий. ну це якщо судити по зовнішності. а співають всі добре, крім блондінчиків в розових штанах.

15. Fran4eska

Fran4eska New Member

Підтримую...подобається, що говорить те, що думає..

16. Tanyunya

А я от в ньому розчарувалась... подобався на 3й фабриці і напочатку СФ, а потім набрид, і співав фальшиво частенько, і та історія з Ерікою якась "нєдушевная"...

17. Velana

Velana Member

і мені той Шурінс ну ніяк... щось в ньому може й є... але я не бачу :confused: але оте таке личко завжди "обіжене" і ті "очка сповнені жалю"... навіть немає на що глянути ... (хоча пісні пише непогані)
    і я , і я!!! :girl_smile:

18. Milady

Milady Well-Known Member

Що мені сподобалось в сьогоднішній Фабриці так це плаття Машки:)
    Стосовно учасників,то мені сьогодні Матіас сподобався,неочікуваний номер у нього вийшов,так тими ножищами вихиляв:)
    І дуже сильно хочу,щоб Еріка перемогла,вона просто шикарна!Але треба просити візажистів,шоб більше так з неї не знущались,а то з тим синячний мейком вони явно переборщили:girl_devil:

19. Tanyunya

та на ній чомусь завжди відриваються по повній! Вічно якесь вбрання занадто "продвінуте", якісь роги, козирьки, крила в неожиданних мєстах...

20. Kayla

Kayla Well-Known Member

то тільки мені здається, чи Єфросініна потроху поправляється. не кажу за сьогоднішній концерт,бо плаття дуже вдале, талію так перетиснула!:girl_claping: але як на мене, то на лиці вона повнішає, руки зверху,і ноги, навіть якщо вона в грубезних колготах на 100 ден. то ще більше підкреслює, нє?