Фабрика зірок Суперфінал

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Nadijka, 7 Березень 2010.

1. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал

Ага і симпатичний який той хлопчисько:girl_in_love:
    А про поганих,піарять їх такими,плюс трішки вживаються в ту погану роль.

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Тільки би ще трооошечки підріс... А то манюня така виглядає, особливо коли вони з Дантесом поряд стояли (мені то нагадувало двох котів, котрі стоять навпроти і завивають;) :) )

3. olja_zaj

Вгадуєте мої думки:)

4. Lithium

Lithium Active Member

А МЕНІ ПОДОБЄТЬСЯ БАРСКИХ, БО ЧЕСНО ДОСТАЛИ ВЖЕ ЦІ МИЛІ, СЕНТЕМЕНТАЛЬНІ, ОДНОМАНІТНІ, АНГОЛЯТКА ШУРІНЦ І МАТІАС- ОДНО І ТО САМЕ. АЛЕ КЛАСНО СПІВАЮТЬ ПРАВДА, СПОРИТИ НЕ БУДУ. А В БАРСІК ЧИМОСЬ ЦИПЛЯЄ, КОРОЧЕ КЛАС.!!!

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дівчати цього тижня знову буде концерт,де приймуть участь решта випускників всіх фабрик.І знову буде голосування.І вже після цього сформується склад цієї фабрики.

Мені цікаво буде спостерігати за Борисенками і Апрєльом в тому "звездному" домі:girl_wink:Це ж напевне буде спошний прикол:girl_crazy:

6. Tanyunya

А ДАНТЕС не цепляє? Зовсім не ідеальний хлопчик. А взагалі він мабуть тим і "чіпляє", що багато що в ньому "не так", трохи дивні риси обличчя, саме обличчя вузьке, тембр незвичний, манера говорити - а все в купі - нічо так. Була би малолєткою, певні б закохалась і плакала над фото:girl_cray:
    А от Матіас як на мене теж занадто "ангельський", бо Шурінс - просто звичайний, але милий.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і це ЩОСЬ є нижче спини:girl_blum:я його в 2-ій фабриці очима їла, а воно ледве не на 10 років від мене молодше:girl_curtsey:
    до речі, щойно почула, що Єва Бушміна стає білявкою у ВІА-ГРІ, бо та остання бльондинка - вагітна...

8. Tanyunya

\
    Ну де ж можна їсти отако що попадеться?;) А як воно ядовите?

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

оооо... файно... Бо та блондинка ну зовсім мені не подобалась... от якби Брежнєва вернулась, Віа Гра була б ідеальною

10. Lithium

Lithium Active Member

ЧОГО Ж, ТОЖЕ ЦИПЛЯЄ, КЛАСНЕНЬКИЙ, АЛЕ ВСЕ ТАКИ БАРСЬКИХ МАЄ СИЛЬНУ ХАРИЗМУ І СЕКСУАЛЬНІСТЬ У ПОРІВНЯННІ З ІНШИМИ, А ЙОГО ПОГЛЯД - ЦЕ ЩОСЬ,Я ВІД НЬОГО ПРОСТО БАЛДІЮ. РЕАЛЬНИЙ ПАЦАН, ЯКОМУ ВСЕ ПОБАРАБАНУ,КОРОЧЕ КЛАС.

11. Tanyunya

Реальні побарабанні пацани вени не ріжуть;):)

12. Lithium

Lithium Active Member

На жаль я першої фабрики не дивилась тому мало що знаю про таку ситуацію, хіба те що знайшла в неті, але моя думка що це був реальний піар хід і не більше.

13. olja_zaj

Я тоже думаю шо так піарили,зразу після того вийшов кліп і пісня "сука любов" ,де про то йшлося.

14. Tanyunya

та ясно, ще не сука-любов до Лобльоди його так прошибла. Але я про те, що такий піар-хід не сприяє образу реального і побарабанного:) Ну він мені такий трохи показушник, БАрсік той. Але вам подобається - ніц не маю проти:))

15. Tanyunya

Мені Коляденко нині виглядає, як третя сестричка Уляночки і Надійки:) Я маю на увазі Олену Коляденко:) Дуже вона нині симпатична.
    І номери дуже сильні вона поставила (шкода, що за неї не можна голосувати;) )

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Як Шурніс з Каднайом співали я з того шоку ябко з качаном з"їла. Зажгли пацани

17. natorella

natorella Well-Known Member

мене боря просто знервував
    гімно гімном а смердить як звІзда. попустили б його добряче

нема шо дивитись
    прийшла на ДП
    хоч і тут тихо)

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

То точно...аж мурашки по тілу від виступу...так сильно...
    хоч судді скритикували номер Сєрьги та Тарабарової він мені дуже сподобався...все було так ніжно гарно і по-справжньому....
    а Матіас явно під фанеру співав.....але навіть не зважаючи на це він мені дуже подобається...

19. Tanyunya

Я б радила нічого не їсти більше, поки ефір не закінчиться:) Бо зараз Барсік з Ерікою, а ще десь там Дантес буде - треба з їжею обережно
    :girl_haha: :girl_haha: А пацани - даааааааааааа!!! - молодці!
    О! В Ютубі вже є:) Оперативненько:)

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Чуєте, думаєте реально в Шурінса з Ерікою роман, чи то нам очі намилюють?