Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал зімтос - це змістом? Забула!!!! Дантеса мого улюбленого забула!!!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал чесно я шось взагалі непоняла шо то вона співала,пригала.......я думала їй по 5 балів поставлять,минула пісня краща була..... я в шоці,він як співає в живу,то завжди заганяється,оченята то гарні,але він незаслужено виграв 3 фабрику!! дантесіка забули))))він сьогодні молодець!!!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Точно, Дантес молодець...так з ходу заспівав...файно а мені найбільше в сьогоднішній фабриці сподобались ведучі
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ага, тільки троха дивно було слухати Педана в російськомовному варіанті. Добре, хоч Притула не підкачав
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал ІМХО,пісня була класна,правда заспівала вона її не надто добре.Постановка номеру її номеру сьогодні була одна з найкращих в шоу. Щодо Шурінса - не завжди він заганяється,вміє він вживу співати,сьогодні його явно підвела пісня - її дійсно тільки Хливнюк заспівати може( в принципі як і більшість пісень Бумбоксу).Ну щодо заслуженості/незаслуженості перемоги я б так категорично не казала - хороший він хлопець з цікавим голосом,глядачам він подобається,раз за нього голосують.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал а Єфросініна шось таке з себе показувала,непонятно шо...дешо говорила ніби добре,а остальне як то кажуть нє втєму...........аж рознервувала((
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ведучі нині рулили на всі 100%.І до речі,страшенно сподобалися Доманський і Машка як журі(особливо Машка,дуже гарно і чітко свою думку обгрунтовувала) Наш хлоп,тернопільський.Він не міг не підкачати (ото накрутила) )
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Дозволю собі не погодитися..ІМХО - Маша чітко і ясно висловлювала думку і як на мене об"єктивно і правильно оцінювала.От хто мене в журі бісив, так це Сердючка(може тому,що я її не переношу взагалі)..
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал ой... очепятка а я його виступу не бачила аааа! точно!!! заради Притули ту фабрику тепер і лишилося б дивитися! він собі тупо гнав, молодчина! розбавив ту мажорність і гламурність!))
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Мені взагалі здається, що Машці і Доміку той весь балаган "зсередини" краще видно, і вони вже знають ху из ху з фабрикантів.. Мені Маха теж нині сподобалась, більше ніж коли вона на сцені верещить
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Та пооойняв я, пойняв!!! Хтіла поприкалуватись на ніч глядя Ну і хто ти після цього???
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Та він взагалі молодець!Так як він собі дер лаха з журі і фабрикантів навіть Доманському так не вдавалосяФайно він по них нині пройшовся
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал пісня дуже класна,але в її виконанні мені несподобалась,я це мала наувазі...шоу теж було нормальне,тільки всі якось попростому,навіть барсік))а вона таке супер-пупер)) ну а нашо він таку пісню собі взяв)))мені дуже подобається та його пісня "серце",а та шось не дуже йому підходила як на мене це суто моя думка,але думаю шо вбільшості за нього голосували за красу ніж за голос(він мені подобається,але на мою думку в 3 фабриці були і сильніші,навіть Еріка чи Єва)але то суто моя думка))
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал сьогодні не концерт був,а базар! Мені якось взагалі не приємно було дивитись!Але якщо Макс пішов не переживаючи бо має кар`єру, то Коля мало не зомлів.Шкода їх обох. Знущаються там над ними всіма...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал на то і є посиденьки,шоб "а поговоріть...")))))) а сердюча і в Африці сердючка,я навіть не дивувалась і не дуже її слухала....))