Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Видно, що і на "звьоздних воїнів" діють правила земні. Як він не піарився і не інтригував визначанням хто він чол. чи жінка йому то не помогло. Висновок один - треба мати або голос або маразму...ой, вибачте, харизму.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Мені теж здаеться,що це робота Бадоева. Він дуже багато вкладае в Барських.А фабрика , це постійна щотижнева реклама і відповідно заробіток!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Та все це реальний бізнес, де нагло заробляють гроші за смс, за квитки, популярність телеканалу збільшується і ведучих в тому числі.Підвищують рейтинги зірок - фабрикантів. Доречі дивилась новий кліп ВІАГРИ із Євою, клас, вона молодець.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Я була рада за Єву,вона молодець! Скільки років вона добивалась на тб ! А кліп класний і назва пісні ще ліпша!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Шоу має тривати..От і почалася чергова Фабрика.Суперфінал..Анархія повнаМашка і Доманський в журі разом із Сердючкою - ото насудять ниніЗара виють Борисенки(до речі досить непогано).Цікаво,які сюрпризи нам піднесе день самоуправління на фабриці?До речі,Педан і Притула - ведучі(файні такі ) Шось я сама з собов говорюТанюня,ви дееее?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал А в мене всі телевізори в хаті окуповані тута новини, тама якийсь кримінал по нтн.... Хто тут на Сихові живе??? Йду в гості....
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Я на Новому Львові живуа то б з радістю в гості запросила Класно Машка про Барських сказала - зазвіздимвся він.Але всеодно торс в нього класнийОт цікаво,що зараз Колька покаже А Танюні,як прийде,буде виговорпокусаю
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ну ні собі фіга!!! Отако, через якусь там хвабрику мене буде покусано??? А хто вже відмітився нині? Що я пропустила?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал А то..я тут скучиался - сплакалася - думаю,всьо, нема Танюні...Ну добре,я нині добра - не буду кусатися Торс Барського і завиванння Борисенків,нових ведучихЗараз Колька зажигає)
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Плюс - Шурінс вживу Мінус - лажає... Ще один мінус - малий хоче дивитись муль на компі
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Вони сьогодні всі вживу співають - мене це сьогодні пере.Пісня класна,але налажав.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал во во..чекала від нього більшого бо від тої пісні сі волочу)))Тарабарова так вообще мене розчарувала
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал ось в цьому і прикол. так ніби всі й співають,круто, а насправді один пшик..бо вживу не годні нормально одну пісню відспівати! одну!! А як же концерт відспівати цілий сольний? Що ж то за співаки тоді такі..артисти..хм..Треба буде десь потім глянути, як то вони нині вживу співають.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Тарабарова мені видалась фонограмною.. Правда я дивилась одним оком і одним вухом. Еріка нічо так, як для живого виконання - "живєнько" так. Каднай теж був сам собою, правда він трохи вже такий набрид. Пора мінятись. Матіас - зовсім вже набрид, завис в одному стані. Журі нині веселеньке, а ведучі - ще веселіші Магіла під фанєру.