Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ага, а тепер ще й займається агітацією за самостійний вибір пісень. Щось сьогодні або знову щось на зразок першоквітневого жарту, або я таки чогось не розумію. А Дантесу, можливо, насправді варто було минулого разу піти за Олійником (тоді про нього залишилось б набагато краще враження, бо сьогоднішнім концертом він його, здається, добре зіпсує).
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Думка не моя, знайомий музикант, що зайшов на хвильку під час їхнього виступу аж занервував, щоб я ненадовго вимкнула, бо то лажа, і ті діти не тянуть тієї пісні зовсім...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Я думаю, що вони всі вже настільки загнані тим балаганом, а ще ж, щоб більше на них заробити, їх по концертах таскають, це ж зараз до фабрикантів підвищена цікавість... Коротше кажучи, шкода мені тих дітей. Одне діло, коли вони жили собі в тому "зірковому" домі, і все було зосереджено лише на тому. А тут - той в Прагу, ті в Австрію, там концерти, там Євробачення, там "Нова хвиля".. Не дивно, що такі зриви нервові трапляються, хоча можна було б то все пом"якше виразити. А з другого боку - ну дійсно, чому людина мусить співати те, що їй абсолютно не властиве? Щоб потім журі сказало - ой, це таке не твоє, ти тут так не можеш виразитись... Як тоді з Бушміною з Вєркою Сердючкою. А з треееееетього боку - не виключено, що це все сценарій. Діти якраз багато чого можуть потягнути, але навіщо їм тягати саме ту пісню? Хоча і пісня не Бог знає що...Не заспівай вони її нині, то може б і не згадали, що така була.. (ІМХО) П.С. Дантес - псіх, але всеодно його люблю!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал А пісня, під яку виходив на ринг Барсік злямзена з Власової (принаймні, той кавалок, що я почула, а самої пісні його я не чула)
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал О, цікаво зрообили номер Шурінса та Барсіка. Подивимось, що з того вийде. Мені більше подобається Шурінс, хоча після історії з Ерікою трохи до нього змінилось ставлення. Такий собі був тихенький, а виявився не таким... Пісня Барсіка мені зовсім не сподобалась. в Шурінса набагато краща.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал та тихесенько так і розійшовся з Ерікою Ну в Шурінса пісня явно цікавіша (хоча теж на щось змахує)) А де Вітторія? А де Іспанка??
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Та ніби не зовсім тихесенько, зумів ж на всю країну кричати, що то він був ініціатором розриву, хоча міг сказати, що Еріка. Було б благородніше.Цікаво, як Лобода прокоментує Барсіка??? Ага, сказала-таки про його зоряну хворобу та про Бадоєва, який постійно біля нього. І правильно сказала про забагато розмов щодо розриву з Ерікою. А як гарно посадили Могилевську з Меладзе. Бояться, що на короткій відстані будуть добріші один до одного? Хочу подивитись, як Барсік буде співати оперну арію!!!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Лобода молодець!!! Класно прокоментувала. Навіть піднялась в моїх очах!!!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Мдя... Лобода приємно дивує... А в Машки спідниця з фольги (хі-хі)))) Барсік підлиза. О! Я собі уявляю ту оперну арію в Барсячому виконанні!!!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Тута ятіки шо пригналасі зі свого виступу і зразу до телевізора і компа.Бачила тіко Шурінса з БарсікомШурін зе бест,Барсік - чого стилісти нині його торс сховалишось він мені нині не альо...а шо до того було - ненаю(((
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал То щоб Могилевська бачила своє обличчя постійно як в дзеркалі та була добрішою. Не допомагає, критикує Колю, хоча, здається, є за що (а може, йому треба співати тільки іронічні пісні)...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Подобається Шурінс і Еріка,не подобаються Борисенки і Апрєль всі ін як коли.А ви не знаєте де Крістініна,Сабріна?чого їх не взяли в суперфінал?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Мені, до речі, теж цікаво, як проходив відбір до суперфіналу, як вони визначали, кого брати, а кого ні. А бачили, Борисенки навіть встигли вже мати своє кохання. Які тепер діти скорі на любов.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ну подобається мені Колька і всьо тутхоч в ноти не всюди попав,але файний він - щирий,добрий,КВНщикЦікаво,що ж Борисенки зараз покажуть
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Шурінс розчарував. Міг або промовчати про розрив Ерікою, або сказати що розійшлись по "обоюдному согласію", а не кричати що то він її залишив ((