Фабрика зірок Суперфінал

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Nadijka, 7 Березень 2010.

1. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал

Уверена, что тут уже обсуждалась эта тема, но никак не могу найти.
    Бушмина сама ушла вместо Матиаса? Что там случилось?

Ну и сам концерт слабенький. И за Цибульскую очень обидно!
    Мало того, что голосина отличная, так на нее же и смотреть приятно!
    Могилевская просто смешна.
    А Меладце просто уважаю.

Короче, пора сваливать. Жду Танцюють всі 3!

2. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Та-ак... Шкода, що не маю вдома інтернету, а то б я вже давно була б з вами ще вчора і висказала би все, що накипіло за вчорашній концерт!!!:ireful1:
    Почну з того, що сподобалось. Сподобався, як завжди Матіас.:girl_in_love: Ну, не можу я спокійно реагувати на такого вихованого, галантного хлопчину! І симпатичний, і вихований, і вишуканий, і не потребує оголювати частини свого тіла,як дехто (Максік славнозвісний), щоб привернути увагу до себе. Сподобались Шурінс з Олійником, хоча по Стасіку було видно, що не дуже добре почувається, або просто не достатньо підготувався і все так гарно завуалювали під хворобу, хто зна, це ж шоу! Дівчонки як завжди на гарному високому рівні, але не всі!
    Не сподобалось:
    -поведінка Регіни і Борюсіка після виконання пісні. Це було щось типу - ми найкращі, ми вже переможці і ми такі звьозди!!! що прямо нема ради:bazar: Позабивала би в той момент!!!:girl_devil:
    -МОГИЛЕВСЬКА, ох, це окрема історія! Знову ж... Те, що у Матіаса пісня не тих років вона помітила, а в Барсіка - ні! До речі, не вперше, вона занижує Матіасу оцінки, бо бачить у ньому сильного конкурента її улюбленцям. Але ж, як так можна?! Якщо вона кричить на кожному кроці, що вона - професіонал, то чому ж не веде себе як професіонал? Заниженням оцінок сильнішим вона показує, що насправді її розкручені "бренди" - слабенькі "звірята" без голосу, артистизму і т.д. Вона зробила з них красиву обгорточку, а всередині - :girl_blum: zero:girl_wink: Ось, взяти Барських, для прикладу: забрати всі спецефекти, що накладаються на нього - і що ми маємо? - невиразний голос і зовнішність. Він пішов на зустріч Меладзе, заспівав без всяких "приколів"... Що скажеш, -ця пісня - це шедевр (на мою думку) і я б, співаючи її, виглядала б не гірше:girl_spruce_up:
    І ще помітили, як напружено трималась Ані Лорак біля Могилевської? Ніякого контакту - зовсім!!! Навіть не те що словом, а поглядом не перекинулись! Ось вона жорстока гра шоубізу!:girl_wink:
    ну і Меладзе... Балдю від нього!!!! :girl_in_love: Спокійний, врівноважений, виважені рішення, обгрунтовані коментарі - ідеальна картинка професіонала...Класний дядько!

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ньо-ньо!!!:)Дантеса не чіпати, я за нього як Могилевська прямо вписуюсь:girl_cool: Бо то звірятко має і голос і артистизм (я так дууууумаю:girl_in_dreams:)

4. Tanyunya

І Тарабарщина теж:) Про решту - згідна

5. mysika82

mysika82 миється в бані

блііін!!! так шкода Цибульку!!!! дівчинка талановита, голос має.... А ті двоє йшли би собі парою додому і все би було супер.... На попередній фабриці мене постійно бісило, що нормальні фабриканти вилітають, а ідіотики-Борисенки залишаються. Тепер та сама історія тільки з Борюсиком! Дратує!!!!!!:girl_feminist:

6. Tanyunya

Каднай один з першої ф-ки лишився... Думаю, загроза тепер над ним нависла...

7. mysika82

mysika82 миється в бані

а переможе точно хтось з підопічних Могилевської....ото буде номер якщо Апрєль:girl_haha: (я вже нічому не здивуюсь:girl_haha:)

8. MADLENKA

Ладненько, бо Дантесик прикольненький, але трошки вже "зазвєзділся", як то кажуть! Ще Олійник класний з "її" протежистів (що є в хлопців харизма, то є, не сперечаюсь). Але Могилевська не відстоює їх так шалено як Барсіка і Апрєля. На останньому концерті я намагалась почути у нього(Апрєля) те, що називають "вокалом".. Слухала-слухала - і не почула.

Останнє редагування: 29 Березень 2010
  9. Tanyunya

І це враховуючи 100%ну фонограму...
    Взагалі все було б відразу очевидно, якби хоч один концерт вони співали вживу.. От тоді було б зрозуміло відразу - ху из ху. А гарно записати в наш час можна і мого кота. І на сцені він би виглядав краще за ту нєвєдому зверушку.;)

10. Tanyunya

Видать тому, що вони і без неї чогось варті, і продюсує вона їх можливо лише тому, що вони переможці. А так може б і не бавилась..
    А взагалі мусить своїх відстоювати, вона ж "ними" гроші заробляє, то її "орудіє труда":)

11. amurka

amurka New Member

я шось не розумію невже її ніхто неможе сказати "мєсто",а то таке враження шо вона така звєзда чуть не Пугачова....

12. Tanyunya

Видать не всі с...чки піддаються дресируванню;)
    Ну та й шоу ж треба на чомусь робити, повинен хтось понти колотити:)

13. amurka

amurka New Member

ну такими понтами далеко вона не заїде...ше перше вона мені подобалась,а тепер сидить собі шавка і тявкає весь час....

14. MADLENKA

Трошки оффтоп, але... Був період, коли я зауважала Могилевську. Це було після її участі в "танцях з зірками". Мені подобалось, що вона так наполегливо взялася за цю нелегку справу. Подобалось, як вона танцювала, а після того, як побачила її концерт "Этот танец",по моєму, то ставила їй +100000, бо так викладатися на сцені треба вміти. А ось тепер дивлюсь на її поведінку на фабриці і дивуюсь... Хоча, чому ми дивуємось, такі, як вона виживають у шоубізнесі: "йде по трупах", грубо кажучи.

15. Tanyunya

видно вона себе теж зауважала... занадто

16. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То як про мене,до Могилевської ставилась ніяк,після танців також зауважала,люблю таких трудях,ну а зараз вона мене просто дратує:girl_devil: після вчорашнього,думала ну всьо не буду той брєд дивитись,але вирішила шо буду дивитись доти поки Квітня не виженуть,так вчора Цибульки шкода було,Стасіка шкода ,захворав бідненький,заганяють їх там,а ше ржала як Борисенкам ліфчики кинули :girl_haha:видно когось вони тоже достали:girl_haha:

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

щось я того цирку не розумію. То може його одразу у фіналісти? Аплодую Меладзе за те, що уміло поставаи на місце і Борю з Регіною і оцю пародію на секс-символ -Олійника.Щиро шкода Цибульську- вона делеко не гірший варіант

18. Tanyunya

А шо Олійник? Тихий мирний хлопчик....

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ой дівкиииии...я виявляється через вчорашню гру в Тернополі таакий концерт пропустила - з інтригами,скандалами,вильотом Цибульки:sad:((
    Шейм он мі...Але бачу,що Танюня тут без мене не сумувала:girl_wink:

20. TASJA

TASJA Well-Known Member

А мені шкода, що Єфросиніна так вчора відверто заганялася (((.