Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Ось Кароліна заговорила про акторську майтерність, а я почала згадувати в якому виступі бачила її майстерність... Чесно? Ні в якому))) Кліпи - то інше, там всі можуть.)) А ще не коректно певно оцих дітей до Пугачової прирівнювати... А номер хлопців - прикольний!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Оце Меладзе відігрався Сваряться судді) Хочуть, щоб ми гілку не закидували.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Готова ловити тапочки від прихильників "зірки" на ймення Максимко Барських але напишу, ловлю себе на думці, що кожного разу при виступі Максимка мені хочеться підійти до хлопчини, підтягнути йому штанці, затягнути добряче ремінець, "підлатати" де потрібно його соричину і взагалі зачесати і вмити . Щодо Мигилевської і Меладзе то я на його стороні, як на мене судить він справедливо :y:не звертаючи уваги чи це свої чи чужі, вихований, тактовний а от "талановита акторка, співачка, продюсер" Н. Могилевська :n: явна вискочка, хоча з її талантом і вокалом хібащо "просувати" таких "зірок" як Апрєль і Барських, вона як та шавка, гавкає в сторону Меладзе а дістати і вкусити неможе...
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Я пропустила саме цікаве, щось неможу зрозуміти чому двоє фабрикантів покидають шоу, завжди вибував 1 учасник, я так розумію Борюсика спасли фабриканти а що було далі..., відгукніться
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Регіна і Цибульська отримала по 6 зірок, Боря - одну зірку, сказала Маша що це не велика математика мовляв зговорилися фабриканти, і вигнали дівчат хоча по балам Регіна мала 4, Цибулька 9, Боря 10. Ось так.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал здається вони вже майже впали....мені він взагалі несподобався!!і та Могилевська каомарити починає!!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал таке враження шо він останній раз мився і зачіску робив ше на першому концерті...одне і то саме нічо не міняється,тільки штани все нище і нище... навіть Матіас зачіску поміняв... вважаю,шо Лорак нормально судила,шо думала то й казала,а не "ой,супер-пупер" "вищий клас" ,і сказала фабрикантам шо можна зробити щоб підвищити свій рівень..
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал То я не зрозуміла... в мене з математикою, видно, зовсім зле... Але якщо то в дівчат більше (за моєю математикою), то вони вилетіли, чи Звєрушка? Чи то якась інша математика? Бо я не бачила того всього
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Я теж пропустила і не могла зрозуміти, дякуючи форумляночці тепер знаю що до чого...і Вам підкажу
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал вилетіли дівчата,а той як ви кажете Звєрушка залишився....Регіна на останньому місці,а Цибульська на перед останньому,блін Цибульської жалко в неї кращий голос.... а в кінці Машка сказала заспівати акакпельно дівчатам то цибульська заспівала,а Регіна попросила щоб їй фонограму включили))) але їй не включили і прийшлось так співати!
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал і як їй співалося??? Брєд, коротше кажучи... А взагалі концерт туфтовий... В принципі, як і попередній.. Перші два були класні, а далі - фігня. Чи то вони вже дійсно такі задовбані всі, чи то ті інтриги вже аж занадто заплутані, але скоро зовсім нецікаво стане дивитись. Наступного разу Колю з Звєрушкою разом запустять, почнуть там вишукувати, хто кращий мультик. Краще б Барсіка з Звєрушкою, з пісенькою Капітошки - все б веселіше.. Цікаво лише послухати Кадная в рок-баладі і Дантеса з романсом. Шурінс мені чесно кажучи вже піднадоїв, разом з Ерікою. І Матіас якийсь всю дорогу однаковий, щось там йому цікавіше випало співати, не пам"ятаю. А от Цибулька з мюзиклом, напевно, класно було б.. Очевидно для вихованців Могилевської акапельно=фонограма А вона яку фонограму просила, тільки супровід, чи відразу з вокалом?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал я сьогодні зі свекрухою об***ла ту фабрику - оооо)) мінус хотіла))) підтримую от і мені каднай сподобався - я його раніше не бачив( барських + дантес + матіас - стандарт. придумали їм *Образи* і оні страдают - беееее реклама РЕАЛ’О задовбала - в нас кліп, в нас диск, в нас наташа - кошмар ну і звізда-боря - куда вона його пхає??? шо ті малолєтки в ньому знайшли? якого милого то недоросле відкриває свого писка до мєладзе? та ти ж ніхто - відмили тільки тебе а ти за шавкою підтявкуєш і бадоєв тоже - спєц. какой максік крутой мен, какоє шоу - вау вау вау. зі всього - єдиний на кого можу дивитись с упоєнієм - костянтин - в нього почуття гумору і взагалі внутрішня сила - така, шо всіх їх може одним словом приструнити але ж то шоУ
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал зато хоть коля цілий тиждень буде мати про кого свої "пісеньки" складати.. ага,але барсік був би,як завжди чориком, і Борік янголом))))) та чого.во з якою стильною зачіскою був вона не уточнила шо саме ,але думаю шо сподівалась разом з вокалом,шоб ненапрягатись і так вилетіла))))але то суто моя думка))
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал Та якби ж відмили!! Може б воно симпатичніше стало тоді, а то таке розмальоване... Хоча це єдине, що в нього є - епатаж. Бо більше ніц, ні голосу, ні таланту, ні почуття гумору.
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал ну Барсік і Ангелятіас завжди в тих образах, а Дантеса щось по всій програмі ганяють... То він мрачний кіллер, то він романтик наніц, то рубаха-парень-плавнопереходящійв ангела, а нині щось навіть важко обізвати... А свекруха за кого? А Борік - тормозом
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал свекруха з футбол (вона нині в честь того шо шахтар виграв дала фабрику подивитись) но она проти борюсіка. шкода їй ольку
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал А до "не барскоє єто дело, штани підтягувати" як відноситься старше покоління?
Відповідь: Фабрика зірок Суперфінал не повірите - найбільше я фиркала про голу сраку. бабася наша оччєнь дємократічний в тому плані глядач ото шо він рахітичний - то да, согласна була