Відповідь: Фабрика зірок 3 Поважаю працю К. Меладзе, талановий він, як композитор, на вигляд вихований та спокійний, але вислів "акула шоу-бізнесу" явно не про нього і на мою думку, як продюсерові такаго величезного шоу як "Фабрика зірок 3" трішки бракує йому авантюризму та азарту. Часом не розумію чим вони керуються при виборі номінантів, та й коли Меладзе рятує когось із фабрикантів від номінації теж мене дивує А перемогти бажаю Єві, і ще вболіваю за Еріку.
Відповідь: Фабрика зірок 3 На последнем эфире сообщили, что начинаются гастроли 3 фабрики по Украине. В ВАМе (на виговского) видела вроде, что будут в Цирке. Кто планирует идти? Я точно - пас, я по телевизору посмотрю Но вот если бы приехали "Танцують всі"!!! Я бы купили билеты одна из первых
Відповідь: Фабрика зірок 3 Зараз на сайті "Фабрика зірок" всі голосують.. типу хто ж виграє... самі подивіться, хто на їхню думку переможець.. тут
Відповідь: Фабрика зірок 3 Вони зараз знову дуети-групи придумають... як на кожній "Фабриці"... думаю, що їм не дадуть виграти...
Відповідь: Фабрика зірок 3 дивилась сьогодні по М1 чи то "щоденник", чи просто післяконцертний випуск цікава ця передача, але немає надриву, немає нерву - всі молоді, активні, щасливі й поглинуті успіхом порівнюючи з тим же Шансом, що колись йшов по Інтеру - Фабриці ще дуууже далеко до нього з фіналістів мені найбільше сподобалась Крістініна - по-перше, вона учасниця джаз-бенду, по-друге, в ній немає ребячести. а по-третя, пісня, котру вона виконувала, здається, з Кольою - шикарно її відкрила,десь так не розумію в чому популярність Єви - з неї роблять другу Крістіну Агілєру, а Бушмінй ще до неї як свині до неба.. і той ретро - ну абсолютно не її, от Крістініній він би набагато більше личив.. ще сподобався хлопчик-литовець, надто солодкий, але пісні пише дуж милі а ото єменське малолітнє чудо :suicyde: запам.ятала слова Кості, що в ній !поки! не вистачає глибини, але думаю її як зараз немає - то з роками її вже точно не побільшає дешево вона виглядає, як Могилевська прям
Відповідь: Фабрика зірок 3 тут підримую обома руками і ногами. Дратує вона мене і все.Якась вона штучна.
Відповідь: Фабрика зірок 3 А як вам прикол повернення Борисенків? Може, це черговий хід для приваблення нових малолітніх прихильників, але, я вважаю, що в них ні голосу, ні харизми, ні глибини. Так собі - чудіки для розваги! Подобався Стас, але останнім часом якогось забагато випендрювання в нього з*явилось. Вболіваю за Еріку, бо направду, сильний голос і за Матіаса, бо найбільше вразив і своїм стилем виконання, і зовнішністю, і виконанням "Jesus to a child"- взагалі, цей номер вважаю най-най-най-найкращим на фабриці!
Відповідь: Фабрика зірок 3 останні місця в дівчат... я в шоке я думала що хоч Єріка і Єва будуть в перших рядах.....
Відповідь: Фабрика зірок 3 Не можу сказати, що дуже розчарована першим місцем Шурінса, але обурена 8-м Крістініної та 6-м Ерікою . Вже вкотрий раз собі говорю "не прикіпати" душею до тих проектів, і кожний раз сиджу біля телевізора, чекаю фіналу і переживаю, ніби сама там приймаю участь. Від сьогодні гарантовано почну дивитись іншими очима на всі проекти, що пов"язані із шоу - бізнесом.
Відповідь: Фабрика зірок 3 трохи обідно за дівчат, але те що Шурінс виграв, то добре, того що я вважаю що він був того вартий
Відповідь: Фабрика зірок 3 Думаю, що перемога хлопців закономірна, адже голосують здебільшого дівчата шкільного віку, які же точно не будуть голосувати за сексуальну жіночку Бушміну, чи за тьотю Крестініну, якій вже під тридцять! Особисто мені в цій фабриці взагалі ніхто не подобався, нікого з учасників, в подальшому я не бачу на сцені, думаю про них через рік ніхто і не згадає! Взагалі, я не зрозуміла Меладзе!
Відповідь: Фабрика зірок 3 Я рада що Борисенки хоч не на першому місці!!!! Чесно кажучи не сумнівалась, що виграє Матіас-на мою думку він сильніший за Шурінса.Но Шурінс теж не погано! Надіюсь що Матіаса найде спонсор і підтримає його,і ми ще не раз почуємо цого голос.
Відповідь: Фабрика зірок 3 вони взагалі не заслуговують бути в фіналі!!!!крестініна не заслужила 8 місце,краще б сабріною місцями поміняли.....Еріка має дуже кльовий голос,але....як завжди,шоу-біз в Україні вирішує все.... мені подобаєтться стас,але на мою думку краще б матіас переміг!!
Відповідь: Фабрика зірок 3 Я взагалі була дуже здивована таким результатам Думаю, що деякі з учасників також..... Але загалом, добре, що Борисенки не перемогли