Фабрика зірок 3

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Грильяжка, 7 Грудень 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Фабрика зірок 3

ага, і раптом коли папа знайшовся, їй стало ДЕВЯТНАДЦЯТЬ, а було на кастингах ж 17

2. amurka

amurka New Member

ну а Стас конкретно....

3. UnLikE

UnLikE Фотограф

Хочу щоби виграла Крістініна

4. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

І я теж за Крістініну і Єріку.

5. дашулька

дашулька Well-Known Member

Зараз мені дуже імпонує Єва,Матіос та Коля. Крістініна гарно співає,але щось вона мені не дуже подобається-не знаю чим. Сабріні вже давно пора додому,не знаю чого за нею так голосують. Дуже подобалась Настя Пліс-дуже харізматична і ще сподобалась тим,що відмовилась співати зі Свєткою Лабодою.Я навіть за неї голосувала,шкода,що не пройшла.

6. Miramama

Miramama New Member

мені також :) Але я знаю чим. Вона якась дерев"яна, в неї завжди страхолюдні зачіски на концертах і мейк ап (хто її так поплюжить???), вона однакова, в неї дуже жорсткий вокал, а я такого не люблю. Краще соул, як у Еріки, ще не подобається коли Шуринс спиває істерично (може голос ламається :) ) Ева - гарнюня, але її теж тягнуть, мабуть теж страшенно подобається меладзам (обом). Дуууже сподобалась пісня Джексона в виконанні Матіаса (Песнь Земли) ну просто шедеврально виклався!

Розкажіть, а де можна почитати, що ж там таке трапилося з Сабріною и її батьком (я Миросика вкладаю спати саме під час цих концертів, так шо дивлюсь по ютубу уривки :girl_cray:)

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а на новорічному концерті виступатиме Санта, якось підозріло Еріка і Стас віддали саме їй голоси і образливо за Васю з яким вони так ніби дружили...(((

8. amurka

amurka New Member

ага,друзі нерозлучні...
    і до чого тут Санта...мені здається,що їм сказали,щоб голосували за санту....

9. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Якщо чесно хочу щоб виграв Матіас!!!!!!!!!!!!!:girl_claping:
    Бо Стас мене вже нервує-нащо йому та Єріка?

10. amurka

amurka New Member

і еріці ношо того гнома.....
    і знов ті Борисенки...тільки позбулисб їх...:girl_mad:

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

і знов ті електроніки....:girl_mad::girl_mad:краще б Ваську Нагірняка вернули

12. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

100%..я за Васю голосувала..Так шкода, що він не пройшов:sad:..А Борисенки дратують страшенно...
    Вболіваю за Еріку і дуууже хочу,щоб перемогла саме вона - як на мене найдостойніша і найсильніша вокалістка. Ще подобається вокал Крестініної.Ну і Коля - класний чувак!:girl_in_dreams:

13. amurka

amurka New Member

да Коля кльовий...
    я шось думаю шо то підстроєно шо борисенки вернулись...

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ех, і я за Васю проголосувала. Єдине, не зрозуміла щось, як то після оголошення того, що Борисенки попали в фінал вони випередили майже всіх крім Стаса?чи то такий Піар хід?

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

а я не розумію (може пропустила, бо дивилась уривками) яким чином Борисенки встигли підготувати виступ якщо про те що вони фіналісти вони взнали в суботу?

вчорашній виступ Еріки і Стаса був найкращим номером за весь концерт
    вислала за Еріку 2 смски, добре що мобільний корпоративний

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

я не бачу ніц дивного
    всі щасливо "атработали" вчорашній концерт під фанєру (крім виступу з ОЕ)
    он вже місяць часу рекламують їхні концерти містами України-тому не дивно, що до них готуються (записують пісні),
    а для того, щоб вийти і заспівати під фанєру, прогнати кілька раз виступ без хореографічнх постановок часу від суботи було достатньо

17. natorella

natorella Well-Known Member

ну на смсках баблосиків хочуть нагребти - того клонів і вернули
    санту - то певно джеджула ходив-кляньчив шоб красоту взяли

блін - мати б штук десять на телефоні - точно би за колю голосувала

18. Miramama

Miramama New Member

ООО, обожнюю їх. Завжди співають наживо!!!

Дівчатка, підкажіть, де ж глянути, як там справи на фабриці я все вчора пропустила, про Сабріну і тата її пропустила, як повернули братів-кроликів, и вже забула хто така Санта (Барбара, не?)

19. cleonata

cleonata Well-Known Member

народ, то ж комерційний проект і ті "прищики" новому каналу тіко гроші приносять, і нікому там нема різниці хто переможе, головне щоб народ смс відправляв., я ніколи в житті б ні за кого не відправила б., ви думаєте, що ті голоси хтось там рахує????, насправді ні! просто дивляться хто найбільш рейтинговий ну і пару талантів - так для замилювання очей люду.
    (хоч це моя рівно субєктивна думка), може там дійсно всі талантіща.

20. amurka

amurka New Member

шото я сумніваюсь,шо там всі талантища......
    Стас був класний,але як почав співати на живо,тіки позорить себе......прибалтика...шо поробиш.....