Відповідь: Фабрика зірок 3 +100%. Любила я її як ведучу тепер вона для мене "нижче плінтуса". І гарна і стильна но з вдалими жартами, вмінням вести розмову, бути щирою якось не склалось. Міняй не міняй їх з Доманським вона що в "печері відвертостей", що на сцені штучна лялька...Шкода бо з таким партнером як Доманський можна було б і постаратися
Відповідь: Фабрика зірок 3 А я чекала ту Фабрику-3 з Меладзе, а бачила лише концерт де Любу викинули, а Еріку лишили. Більше не бачила. Раніше, як були щоденники, я їх дивилася, було цікаво - творчий процес, і відповідно не забувала про концерти. А зараз... Невже щоденника немає, може на сайті якомусь, чи не на Новому (хоч це якась дурня була-би)? Доречі, смішно, але у цій Фабриці (за той єдиний концерт) я помітила, що обиралися типажі: Анжеліна Джолі, Електроніки, і виконавець ролі МакСіма з "загубленого острова", кожна Фабрика характерна якимось підбором типажів, тут зіграла ще роль - зовнішність. І не обходиться без стєрви-скандалістки
Відповідь: Фабрика зірок 3 Є передачі після фабрики. На них, до слова, питали про щоденники. На що Меладзе відповів, що фабрикантам ніколи ще на камеру працювати, вони мають готуватися до виступу - це шоу має бути професійним. ну щось в тому є.
Відповідь: Фабрика зірок 3 Незважаючи на зовсім інші музичні вподобання, і я фабрику піддивляюсь. Здебільшого через ім'я продюсера. Пісні в нього таки шикарні. Імхо, порівняно з попередньою, якась щиріша і професійніша. Ту глянула раз, і розхотілося. Якась дуже пафосна,гламурна і "повійна" була. От чомусь Могилевській зі всіх хотілось зробити нижню білизну, яка співає Тут і справді обирали і по типажах, і по голосу, і, підозрюю, приблизно розписали сценарій. Але, ви ж не забувайте, що це не конкурс "Ало, ми шукаємо таланти", а телешоу, головна мета якого - приносити гроші. Так що не беріть так близько до серця. Як на мене, шоу доволі пристойне і цікаве. П.С. Дуже сподобалась авторська пісня Серьги. Згадала молодість
Відповідь: Фабрика зірок 3 А вони - співали? Я чула в першому випадку звуки, що видавав магнітофон, як плівку зажовувало, а в другому- намагання перекричати одна другу (Гайтана з Сабріною... чи Сандрою???)... Хоча сама по собі Гайтана мені імпонує, але тут якесь таке вийшло "Ось ми, мулатки, вам покажем!!!".А Єві, я думаю, дійсно навмисне фонограма "зникла", щоб трохи їй "плюсів" додати і впевнити "невіруючих", що все вживу. Хоча дівчина мені ще з кастингів сподобалась. Чого не скажу про Воржеву, крім схожості з Джолі ніц там не бачу... Еріка голосиста дівчина, та й ще "наша", вболівала за неї і навіть голосувала.:shy: Але часом якась "холодна" чи, швидше, "заморожена". А з хлопців ніхто не вразив (стара я певно стала). Стас буває цікавим, не завжди... Рада, що тих двох "секс-символів" поперли, аж нудило від них (Філіпов і той, другий... вже не пам"ятаю. Віталік) А діти - електроніки, та й все...)) Дивує, коли журі чіпається до конкурсантів, "ой ви нас не вразили, ой, ви ніц не показали", коли їм підбирають такі речі, що хоч всрися - нема на чому "показувати"! Ото Стасу дали "поговорити" під гітару з Дайнеко - і де тут "показувати"?????? Ладно, усьо... Виговорилась)) так кого там номінували? А хто вилетів минулого разу?
Відповідь: Фабрика зірок 3 Послухала щойно(правда не до кінця, не змола) в ютубі Не ангелів, співали з Ерікою і ще з кимось.. Жах... Таке враження, що це якісь трансвестити.... Слів нема.. Гайтану треба пошукати, цікаво..
Відповідь: Фабрика зірок 3 цього разу всі лишилися-мала йти Бушміна, але памілували позаминулого разу пішо той секс-символ, шо Віталік Козир Чирва номіновані Шурінс, Черновєцкий (Вася тобто) і Артем Хутро Мєх Пи.Си. Мені Доманського не можна дивитися
Відповідь: Фабрика зірок 3 Та вони і не співають, впринципі, то запдло для виконавців, з ними співати То як "Пара нормальних" з тою, що на Джолі схожа, співали. Точно, вона пісню прикрасила, бо стало "троє ненормальних" але одна хоч гарна І взагалі, мене та пісня "Скандал во время реклами" вбила, що за тексти (вибачте, то вже певно мамське заговорило, бо я товктися з хлопцем і не думала, а наша мудра молодь послухає і... буде реанімація після реклами) А Гайтана мені одну знайому нагадує... то я її не люблю дивитися (от слухати більш-менш, а як бачу ) Правда дуже поважаю її голосові дані, а один знайомий колись з нею сусідом був, то казав, що вона дуже класна кубіта, весела і проста
Відповідь: Фабрика зірок 3 і я дивлюсь фабрику...більше того - кожної неділі 20:00 ми з чоловіком як штик дома...одного разу не встигали то навіть таксі брали щоб від гаража скоро добратись (звідти додому 15 хв пішки) з самого початку вболіваю з Еріку - голос просто супер, і по українськи говорить а ще подобаються Шурінс, Матіас, Васька і Сєрьга - щирий хлопака Сабріна нервує своїм кривлянням:8::8::8: Воржева вічно з кимось свариться, Крістініну б з самого початку вигнала..не знаю чому а як вони обирають в номінації також не пойму...сильних номінують а електроніків тих же ж лишають....тепер Васька або Шурінс мусять вилетіти, бо минулаго разу поставили в номінацію таких сильних фабрикантів як Єва і Матіас:feminist::feminist::feminist:
Відповідь: Фабрика зірок 3 я думаю, Шурінс залишеться, піде Мєх і Василько Шурінс більше в ваговій категорії малолєток, за нього і голосуватимуть, а Мєх, ще ні туди ні сюди
Відповідь: Фабрика зірок 3 я теж так думаю...і він ще набрав "очок" заспівавши з Матвієнко...і дійсно розкрився піся цієї пісні...але Васька шкода
Відповідь: Фабрика зірок 3 те, що він говорить українською-то добре, і те, що файно танцює-теж, але співає він слабонько (з Шуурінсом не порівняти, з Матіасом теж, навіть з Мєхом трудно), хоча є ще Коля-але, то Коля-то зовсім інший жанр, щось типу Ляпіса і гурту ТІК
Відповідь: Фабрика зірок 3 шо там в тому доманському є? ані ніц((( і в бльондинках він тож такий крутий як його жінка - вони оба недодєлані вєдущіі. шепелєв був нормальним - шкода шо в москаляндію подався((
Відповідь: Фабрика зірок 3 Вболіваю за Шурінса....справді талановитий хлопчик..і не тільки як вокаліст, а й як композитор та автор чудових пісень.... Страшенно дратує Сабріна...одним тільки виглядом...мовчу вже про поведінку...тому "дитю" 19 років..а веде себе як :cesored:...і зовсім це не артистизм...це просто вульгарність... Про Колю Сєргу змінила думку після авторської пісні..просто бомбова....
Відповідь: Фабрика зірок 3 слабонько...але крім того шо говорить українською і файно танцює, якийсь він добряк такий мені здається
Відповідь: Фабрика зірок 3 Упс..... Село відстало десь далеко.... (це я про себе). Тре частіше заглядати в телефізор, бо отако без ДП скоро ніц не буду знати)) А вона раніше була на 5му каналі? чи то теж не в нашім селі було? ПиСи. А Доманський на тім фото, що Наторелла запостила схожий з Натореллиною ж авою)