Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

1. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

цікаво... мені дало зареєструвати на 2018р (ми з жовтня 2016). правда інформації про положення нема і Усього місць: недоступно

2. OksanaBaidala

OksanaBaidala Pljamka

Тому і немає інформації. Не продумали вони щоб написати не можна(( Електронна реєстрація в садочки Львова у запитаннях та відповідях - m.032.ua

Отправлено с моего M3s через Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. friendly homka

Дякую, Оксано. виправила на 2019 і все показує) Але ж тоді дитина піде в садок коли вже буде майже 3 роки. А мені б в ясельну групу, щоб привикнув до діток і до садочку...

4. ukralya

ukralya New Member

Так прикол в тому, що згідно реєстрації вам видає групу ранньго віку, а це і є яслі)))) Лише майже в три роки((((

5. Cabrera

Cabrera Member

Ми народжені 03.2016. реєстувала на 2018 рік то були 44 про черзі, усього місць 2. Виправила на 2019 рік і показує в одному садку положення 1, всього місць 2.
    В двох інших садках положення 2, всього місць недоступно. Поясніть ще меня, будь ласка, як це мені розуміти, чи ми попадаємо на 2018? Чи вже на 2019?

6. friendly homka

та це я зрозуміла. але як показує практика подруг - місяця мало, щоб дитина звикла. а потім як? місяць в ясельній групі, а далі переводять в молодшу? чи просто буде найстарший в ясельній...:girl_in_dreams:

7. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Та це ще залежить від дитини. У моїх знайомих малий з вересня, то минулого року теж не взяли, а цього року пішов в ясельну. Мама зовсім не жаліє, що так вийшло, привик швидко, ну так, трішки старший, але ж є діти і з листопада і з грудня, не така вже й велика різниця. У нас теж є в групі осінні діти. То хіба розходиться в тому, чи маєте можливість ще рік сидіти з дитиною вдома. Ну і в школу тоді піде майже в 7.

Надіслано від мого GSmart Aku A1, використовуючи Tapatalk

8. friendly homka

На разі ще не знаю, бо ми ще зовсім маленькі :girl_blush2:
    А як буде далі - важко спрогнозувати наших "вельмишановних супербідних": що вони там ще понапридумують з тарифами/компослугами, чи фінансово сам чоловік потяне нас...

9. дашулька

дашулька Well-Known Member

Дівчата, поясніть мені "зеленій", якщо я реєструвала дитину в старій систиемі, чи потрібно мені її заново реєструвати? перевіряю - ми 22-гі на 2017 р., але повних 2 нам буде в серпні, чи можна буде переписати на наступний рік у молодшу?

10. катенок

катенок Well-Known Member

Дівчата ну що робити? 1 січня 34 номер по реєстрації.21 січня вже 45 став якимось чином.Що вдіяти? Боюсь пролетіти потім з їхніми махінаціями.

11. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Теоретично - зареєструвалося 11 пільговиків. Практично - щось їх забагато, бо має бути, здається, не більше 10% в групі. Не 110 дітей в групу вони зібралися набрати, правда? В мене не так критично змінилася позиція - в одному садку з 3 на 5, в іншому з 4 на 5 (я реєструвала в молодшу групу, а не в ясельну, дитині буде 3,4 в вересні 2019). Та все ж я періодично роблю прінтскріни сторінки з заявкою, щоб мати докази того, як змінювалася позиція заявки. Поки нікуди з тим не йду, аде, думаю, ближче до вступу в садок треба буде йти, власне, до завідуючої садком і прояснити то все. Як не вийде, то в районний відділ освіти.

• Подобається Подобається x 1
  12. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

а в мене така ситуація ми з квітня 2016, відповідно реєструю на 2018( в яслі - раннього розвитку) пише положення наприклад 62,76,38.

В першому садочку тільки пише усього місць 1, в інших недоступно. На 2019 взагалі все недоступно, тоді як це розуміти?

13. blondunka

blondunka Member

Дівчатка з якого сайту реєструється, бо неможу зареєструвати ні 78 садок ні 179 садок

14. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Реєстрація на цьому сайті http://edu.smart.lviv.ua/

15. blondunka

blondunka Member

16. mumija

mumija Member

усього місць - це кількість груп ( тобто по одній группі ясеній буде). а в черзі ви так далеко, бо ті,хто народивс в 2015р. могли реєструватись в 2016 році. недоступно - значить, що кількість груп на даний момент невідома, а буде відома ближче до дати формування груп- травень-червень 2019р.

• Подобається Подобається x 2
  17. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Були в завідуючої. Питали чому так посуваємось. Вона почала розказувати, що до цієї електронної реєстрації взагалі ніякого відношення немає і якщо ми хочемо щось вияснити то можемо йти в відділ освіти. Казала, що згідна з тим що ця система недоопрацьована, але вона нічого зробити не може.
    І чому черга посувається?
    Отже, я зареєструвала дитину наприклад в 30 садочок 1 січня і була 78 по списку.
    А Оксана зареєструвала дитину в 40 садочок 1 жовтня.
    А сьогодні (25 січня) Оксана вирішила зареєструвати дитину ще в 30 садочок. І система її реєструє не 25 січня, а 1 жовтня і відповідно вона стає в черзі переді мною і мене посуває на 79місце в списку.
    Короче, перестала я за тим місцем в списку спостерігати, коли ми з 78 посунулись на 87... і то за половину січня

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  18. катенок

катенок Well-Known Member

Мені таке саме розказували..а ще посуваємось бо пільговики поза чергою,але їх не може бути більше 20%..не знаю...я зараз 45-та.Сказала завідуюча,що вона нічого зробити з тим не може.А дає вона всього 60 місць...тому не знаю ще до 60-ти наче шанс є...але я шокована з того всього.

19. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Сьогодні вирішила прогулятися з малою в садок і розвідати ситуацію. Так от завідувачки нема, бо її взагалі нема, хоч на сайті садочку така інфа відсутня, є в.о., але в той момент також не було. Виходила з групи вихователька то я з нею розговорилася і прифигіла, в групу, куди ми мали попасти 48 дітей(ходить 38-40)! До слова, я свідомо реєструвала дитину на 2017 р.( станом на травень буде 4р.), по електронній черзі ми 10, типу мали би попасти, але діти переходять з року в рік групами, тобто нікуди не діваються. Я розгублена то нічого не сказати, навіть якщо якимось чудом нас приймуть, то давати дитину в групу де 50 чоловік, не хочу. Як правильно поступити? Пробігтися по ближніх садочках і взнати чи нас візьмуть?
    Цікавлять реальні відгуки про садки в районі Левандівки( зареєстровані в №6). І ще можливо хтось знає, що за садок, який знаходиться біля Левандівського мосту. Поговоріть зі мною.

20. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Чому тиша, ніхто дітей не віддає в садок?

• Не подобається Не подобається x 1