Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

1. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Також зранку зареєструвались. Пише положення 78. То ми пролітаємо з ясельною групою?

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

2. катенок

катенок Well-Known Member

А я пам"ятала..пам"ятала..і забула..згадала аж в 12 годині дня. Отже в один садок ми 35-ті,в інший - 58-і.Сподіваюсь в перший попадемо,враховуючи що пільговики поза чергою,35-ті то ще нічого.

3. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

В нас дітки практично одного віку, то я теж планую, якщо і віддавати в садок, то в 2019. Зареєструвала в три садки, а результат реєстрації ще більш дивний, ніж у Вас:
    ДНЗ № 134
    Положення:3
    Усього місць: 2

ДНЗ № 33
    Положення: 4
    Усього місць: 2

ДНЗ № 165
    Положення:3
    Усього місць: недоступно

Читаю у ФБ, що люди поотримували положення і 48, і 60 і т.д. То я в непопулярні садки реєструвалася чи то такі новорічні глюки системи? Чи може групи ще не сформовані на 2019 рік? До речі, все вдалося з першого разу, але чи буде з того хоч якась користь...

4. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Ті що реєструються на 2019рік, то тільки ті дітки, що народились з вересня по грудень включно 2016р. А ті що реєструвались на 2018рік, такі мають великі цифри, бо дітки, що народились з вересня по грудень включно 2015 вже зареєструвались минулого року..... А стосовно усього місць, то я думаю що на даний момент це висвітлюється кількість груп).
    --- дописи об"єднано, 1 Січень 2017 ---
    @OxyFoxy Ви в яслі рєстрували, чи в молодшу?

• Подобається Подобається x 1
  5. OxyFoxy

Донька народилася в травні 2016, але в вересні 2018 року їй буде 2,4 і я вважаю, що для садка нам рано. А в вересні 2019 буде вже 3,4. То вона вже буде завелика для молодшої групи? Молодша з 3-х до 4-х чи я помиляюся? Реєструвала в молодшу. Тобто я не вказувала в яку, система сама обрала для нас молодшу і я це бачу на сторінці заявки.

6. vakyolka

А, тому в Вас і такі цифри... То такі великі цифри в яслі. В мене старшому на вересень було 2,9 але пішли в яслі, то він там майже найстарший, а молодшому буде 2,6. Ну Ви ж вибрали рік вступу, тому і вийшло, що молодша)))
    До слова, в нас в групі є дітки, яким було 2,2 і 2, 1 , то дівчинка молодша привикла швидш до садочку, ніж хлопчик, якому було 2,5. Але то так, я вважаю, що кожен робить так, як йому потрібно... Якщо треба на роботу іти , то в 3 роки дитину в садочок не даш, бо потрібно все ж таки час для привикання, ну і звичайно час для адаптації (я маю на увазі хвороби)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. invisible

invisible Well-Known Member

Того що в молодшу реєстрували, тому і таке місце. Всі в яслі зазвичай реєструють. В нас взагалі перше в молодшу. Але я з старшою малою таке ж зробила і пролетіла. Були в молодшу 8-мі по черзі, але в нас у молодші групи до ясельних добирали буквально пару дітей (нової групи не створювали) і ми не попали. Але і сина не ризикнула реєструвати в яслі в 2,4, сподіваюся хоч з першим місцем у молодшу попадем. Дивно, але в мене вибору групи (яслі чи молодша) не було, як вони потім то все фільтруватимуть... Ви на якому сайті реєструвалися?

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

8. OxyFoxy

Реєструвала на http://edu.smart.lviv.ua/. Там теж не було вибору в яслі чи в молодшу.

9. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Для мене взагалі дивина як відбувається вибір року і відповідно ясель чи молодшої групи. Коли ми минулого року реєструвалися, то ні в один садок не було можливості на 2017 рік (в молодшу групу), тому прийшлося вибирати 2016 (ми з червня, то нам тоді буде лише 2.2 міс)

10. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

А що означає "усього місць"? Якщо положення 6, а усього місць 1, то виходить не потрапили? Бо всього 1 місце залишилось чи то ще крім нас 1 вільне?

Надіслано від мого GSmart Aku A1, використовуючи Tapatalk

11. vakyolka

ооо... Починається, нас почали сунути по черзі... Бачу , що до вересня 2018 я буду частим гостем в відділі освіти)))

12. катенок

катенок Well-Known Member

Я в шоці..позавчора ми були 35, сьогодні вже 41..Це як???? Ще місяць ми будемо вже 90-ті...Що за система???

13. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Погоджуюсь, ми теж вже на три місця "зїхали" вниз, а до вересня, то ще й можемо не попасти в групу, хоча реєструвалась, коли синочку було 2 місяці

Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk

14. ukralya

ukralya New Member

Дівчата, зараз виходить ,що в яслі можна потрапити лише коли дитині станом на 1 вересня вже виповнилось 2 роки??? от моя Соломійка народилась 26.09.2016 і мене зареєструвало в системі лише на 2019 рік. Що дійсно в ясельних групах немає молодших дітей зараз?? Бо відверто кажучи йти в яслі майже в три роки якось.....отих 26 днів суттєво змінили ситуацію. Чи можна буде говорити з завідуючою про зарахування в молодшу групу??? А потрапити в 2018 році в ясельну групу неможливо ніяк??? Бо ж система не реєструє, а завідуюча нічого не зможе вдіяти??? Так????

15. vakyolka

Система не пускає, а вже з завідуючою домовляйтесь самі... Це все залежить від Ваших можливостей, і контактної завідувачки. Наскільки знаю, то в нас в групі молодших немає, зате є хлопчик з жовтня, якому на момент 1 вересня було 2,10.

16. OksanaBaidala

OksanaBaidala Pljamka

В мене теж пише усього місць: недоступно. У вас щось змінилось?

Отправлено с моего M3s через Tapatalk

17. OksanaBaidala

OksanaBaidala Pljamka

Ми теж з жовтня 2016, і я нічого не розумію. Ми можемо зареєструвати діток в садок лише на 1.09. 2019р?

18. ukralya

ukralya New Member

Так, в системі можна лише на 2019 рік нам зареєструватись. Я дзвонила у відділ освіти, то мені сказали реєструвати на 2019, бо взагалі не попадете в садок((((((( Тобто варіантів потрапити в садок в 2018 майже немає......((((

19. vakyolka

Є, але після розмови з завудуючою.. От в нас в садочку десь минулого року Тато повністю ремонтував площадку 1 групи, і тоді його дитина пішла в садок... нічого не міняється...

20. OksanaBaidala

OksanaBaidala Pljamka

Ясно, дякую. Спробую зареєструвати на 2019. А може за рік щось зміниться на краще)))