Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки То все залежить від садочку. Є садіки де адміністрація ще не відкривала сайт і не коригувала/підтверджувала заявки, бо або інтернет не проплачений, або самі не розібрались або ще купу всього (так мені пояснили).
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки Підкажіть будь-ласка хто вже зареєстрований, там де графа "батько" то там треба заповнювати свої або чоловіка дані (бо хто їх знає може пише батько знач тре батька), і ще де бажана дата зарахування , хіба всіх дітей не з вересня беруть чи то можна любий місяць писати?
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки або свої або чоловікові, нижче в графах вказуєте стать
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки я щойно також зареєструвала Тадейка, ми 13 в групі по списку. Бажану дату зарахування я вказувала дату коли Тадейку буде 2 рочки.
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки А ми вже не один тиждень все на розгляді і крім нас в садку нікого нема! ну не може такого бути і що робити?
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки як це нікого нема? де ви бачите кількість заяв? ті номери що ви бачите після реєстрації - це ваш порядковий номер, а не кількість заяв загалом. Заяв може бути багато, але ваш порядковий номер від цього не змінюється (принаймні наразі)
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки Ні, там подається реквізити свідоцтва про народження (серія і номер) дитини, то система під тим самими даними не зареєструє ще раз (буде висвічена відмова типу - така реєстрація уже існує).
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки там поле не є обов"зковим до заповнення(немає червоної зірочки). Я ж в принцимі маю право подати заяву у два садочки, а пізніше вирішити куда саме поведу дитину, тобто відмовитись від одного.
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки Воно без зірочки, але є обов'язковим. Я теж думала подам в два садки, а мені написало, що потрібно номер свідоцтва і тільки тоді реєстрація пройшла. Тепер пише, що таке свідоцтво вже зареєстроване і вдруге я не можу реєструватись, хіба знімати попередню заявку.
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки От власне ви мене випередили. Гіпотетично ми маємо багато прав, а практично ... Як вони будуть реєструвати "віртуальну" дитину (без ідентифікації).
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки А хтось зареєструється в три, а хтось в пять, і який тоді зміст тої реєстрації, якшо вона не буде відображати реальну кількість дітей і місць відповідно.
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки Мені здається, дівчата, що без "подяки" завідуючій не обійдеться з реєстрацією чи без неї....бо на разі це виглядає дуже незрозуміло...можливо з часом втрясеться
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки Дівчата, а в кого вже мінявся статус заявки? А то я сьогодні перевірила нашу заявку і мені видало от таке. Назва групи Група раннього віку Місце в списку своєї групи 27 Місце в усьому закладі 426 Дата реєстрації 2013-10-10 19:01:54 Статус заявки Підтверджено І, що то означає, от те "підтверджено"?
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки мене більше цікавлять ті цифри що в заяві, в моїй заяві 23, 37. Завідуюча казала що такого не може бути бо ми і на настпний рік не вписуємось...
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки Напевно те, що Вас зарахували. а наш статус "на розгляді" не змінюється місяць, при цьому завідуюча в отпуску. Але ось ця невизначеність мене вбиває просто, ніяких розяснень, пояснень. Чоловік каже написати листа з питаннями в відділ освіти, напевно займуся тим, тепер розумію бабульок які всім пишуть
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки ми як реєструвалися 9 жовтня то були 25 в списку, а тепер 23, і заява ще на розгляді
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки а ми ще у вересні, досі на розгляді)))) а були треті, тепер другі. мабуть люди видаляються.
Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки а ви в яку групу записалися ? бо ми в групу раннього віку на вересень 2014, цікаво скільки буде таких груп в нашому садочку садочок 184 Лісова казка