Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

написала ел.листа завідуючі одному із садочків, де по ел.реєстрації ми №1, то відповіла, що група набрана, а чому так вибиває не знає(((

2. Ripka

Ripka Well-Known Member

Логопедичну групу набирають ще до червня, там всі мусять пройти оту профільну комісію (не знаю як вона називаеться по правильному), ця комісія засідае якийсь визначений день в садочк, складаеться з логопеда і ще двоx тітоньок не з садочку, то вони проводять з дитиною співбесіду, щоб побачити чи дійсно вам ця група потрібна. А сама логопедична група - це для мене було як свято, дітей можна набрати згідно санітарниx норм не більше 12 (не знаю чого, але в нас постійно якийсь недобір був, чогось батьки не xотіли туди давати дітей), у нас було 11 дітей, логопед займаеться з ними кожен день, дитячі свята проводять часто, ще й до того дитина постійно мае якісь віршики-слова (це все підбирають і з логопедичноі сторони також), виxователі і підготовкою до школи займаються, по Феденку писали прописи-математику, ще й група безкоштовна. Я б на вашому місці підійшла до завідуючоі і якщо у вас дійсно е покази до логопедичноі групи, до думаю, що мали б вас прийняти.

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

прийшло нам підтвердження. написала заяву, подала свідоцтво. на черзі медогляд. ми йдемо в садок!:girl_dance:

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. нталька

нталька Well-Known Member

Коли йдете? Нам сказали у вересні приходити зі всім. Але зараз ніц не писали..:dntknw:

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

який це ДНЗ?

6. Ripka

Ripka Well-Known Member

Вам територіально напевно не підійде, це 75 садок біля Південного

7. Khrystik

сказали в серпні дзвонити і скажуть коли наша черга приходити, бо всі дітки на один раз не йдуть

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А які ви були в черзі? Ми 39, певно не світить. І що то робити? В жодному садку немає місць..

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

9. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Ураа!!! Сьогодні прийшло повідомлення, що заявка підтверджена!! Дівчата, що робити? Бігти в садочок писати заяву? Що з собою брати?

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Я була в понеділок , то нам теж назначили дату 15 серпня приходити зранку, теж наразі ніякої заяви не писали, просто продиктували список документів, які треба принести 15 серпня.
    Ясно що бігти;) з собою можете наразі взяти свідоцтво про народження дитини і свій паспорт на всякий , а решта вам там все розкажуть.

11. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я реєструвалась 2 роки тому, і вчора мені прийшов статус "Підтверджено". То якраз вчора писали заяви ті, хто хотів дити ну у групу із червня давати, а тоді, либонь, всім решта, хто на вересень -- підтвердили

12. Khrystik

QUOTE="Kohaju, post: 2392201, member: 45051"]А які ви були в черзі? Ми 39, певно не світить. І що то робити? В жодному садку немає місць..
    Ми були другі))
    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk[/QUOTE]
    --- дописи об"єднано, 2 Червень 2016 ---
    Ми були 2гі)
    Треба мати свідоцтво про народження.там напишете заяву.а ще мені сказали принести роздруківку отого підтвердження з ел.пошти. хоча це ніде в правилах чи в законодавстві не прописано.але най вже буде.

13. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

залежить, скільки груп набирають.
    якщо одну -то не попадаєте

14. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Марічка в садочок не попадає, сьогодні прийшло повідомлення, що наша заявка відхилена :sad: Що тепер? Шукати няню? Навряд чи ми в інший садок зможемо потрапити, всюди великі черги :sad:

15. silvia

silvia Well-Known Member

якщо ви були першими, то варто розбиратись,чому аж так посунули.

16. Kandya

Kandya Well-Known Member

Іти в садок -- і з"ясовувати! Трьох дітей відводили -- ана четверте місця немає? Нехай не з червня, а з вересня. Ви що у садку із персоналом взагалі не спілкуєтесь? Ми як четверте народили -- то завідуюча сама щоразу як нас бачила казала: та зарєструйтесь вже!!!)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Нам прийшло підтвердження. Піду мабуть нині попитаю що і як)

18. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

та власне старші не ходили в садок, тільки Володя ходить зараз, коли я була в садку десь в квітні, то якраз дивилась з завідуючою електронну чергу, ми були 27 і вона попередила, що якщо будуть пільговики, то ми не потрапляємо в групу, бо в яслі менше дітей набирають, але групи остаточно формують до жовтня, тобто можливо хтось передумає або дитина не зможе адаптуватися до садка, тоді нас візьмуть :sad:
    До завідуючої ще підійду, звичайно, запитаю, чи мені надіятися на щось (в наступному році дітей не набирають) чи якось пробувати з наступного року в молодшу групу в іншому садку... :sad:
    Про всяк випадок зареєструвала Марічку на наступний рік в "Казку" в молодшу групу

Останнє редагування: 2 Червень 2016
  19. Kandya

Kandya Well-Known Member

До речі, нас зареєстрували у молодшу групу, а не в яслі. В мене взагалі жодна дитина в ясні не ходила (не з моєї ініціативи, а так записували)

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

i у мене така ж ситуацiя:sad:вiдповiдь ще не прийшла, але сьогоднi завiдуюча нас "порадувала", що в садок ми не попадаэм на 2016р., сказала, що якщо ми не знайдем iнших варiантiв, прийти написати заяву, щоб нашу реэстрацiю перенесли на 01.09.2017р. i на 2017р. ми попадемо в садок:sad:
    iншi варiанти - це питатись завiдуюючих iнших садкiв чи немаэ мiсця???
    незнаю що тепер робити???