Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

1. kraplynka

kraplynka реалістка

Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки

Заповнювала я ту реєстраційну форму. Цікаво якось так - з батьків передбачено тільки дані про батька його мейл і тел - а у мами що, руки не з того місця ростуть, що в неті не зможе дитину зареєструвати? Ше оригінально - тре вибирати стать батька - у нас шо вже прийняли закон про одностатеві шлюби чи як?... То певно мали на увазі батько як однина від батьків - але ж наскільки раніше нас вчили в школі - то батько є батько (тато) а батьки є батьки :)

2. Brenda

Brenda Member

заповнила всі поля, все правильно, натискаю "зареєструвати", а воно глючить і далі нікуди не йде. В когось таке було?

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В мене було. Тільки що реєструвала, після "зареєструвати"видало: "неможливо відобразити сторінку"
    Але коли спробувала знову, то порядковий номер в групі вже був на одиницю більший, і писало, що дитина з таким номером свідоцтва вже зареєстрована.
    Думаю, що попри глюк, реєстрація успішна.

4. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Якщо заявка перебуває на розгляді, то свідоцтво про народження дитини в садочок ще не варто везти? Наша заявка вже тиждень на розгляді. А термін для подачі документів лише 30 днів від дати реєстрації.

5. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

у мене було, я просто спробувала з іншого браузера.

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

знайшла таке на сайтах інших міст:
    При успішній реєстрації заявці встановлюється статус «Зареєстровано в черзі», дата та час реєстрації не підлягає зміні за жодних умов.

При наявності вільних місць статус Вашої реєстрації зміниться на «Є можливість зарахування в ДНЗ» і Вам буде запропоновано місце в обраному ДНЗ або іншому закладі Вашого мікрорайону.

Вам необхідно постійно відслідковувати статус і у разі його зміни, про що Вам буде надіслано повідомлення на Вашу електронну адресу, протягом 30 днів подати необхідні документи, визначені в Положенні, завідуючій визначеного дошкільного закладу.

6. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Аналогічно, тільки я 15 вересня зареєструвалась(

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дайте будь ласка хтось ссилку на цю вимогу, в нашому садку на мене подивилися квадратиними очима, коли про таке спитала.

8. Talya

Talya Well-Known Member

хто знає для чого реєструвати на сайті дитину, котра вже ходить в молодшу групу? нам сказали принести копію свідоцтва про народження і свій мейл. нащо їм це?

9. Oksamyt

Oksamyt New Member

вони заводять в базу всіх дітей, таким чином, начебто, будуть контролювати, щоб не було недостачі місць. Ось так мені то пояснили.

10. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я щойно зареєструвалася, без жодних проблем, наше місце в групі 5, а в садочку 12 (я на 2015р. реєструвалася)

11. Natalo4ka

Natalo4ka Well-Known Member

Я сьогодні зареєструвала малого в ясельну групу на 2014 рік.
    От сиджу і "тішуся": як зимою ходила в садочок записуватися на чергу, то були 2 на ясельну групу; як зараз стали в електронну чергу - так 27, а по садочку взагалі 86.

А хто знає, як часто треба перевіряти статус заяви? Коли взагалі в садочок заявлятися, мовляв "я вже зареєструвалася в електронній черзі"?

12. Baby Service

Baby Service New Member

Щойно зареєструвалась, абсолютно без проблем...Але от мучить цей напис про те, що порядковий номер може бути змінено із урахуванням паперових заяв поданих до 17.09.2013...

13. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

От і я зареєструвалася без проблем на вересень 2014 року в молодшу групу, в групу ми 2, а по загальній кількості 44...

от і мене то мучить. але все одно ще треба підходити і питати, тим більше ми ще цього року приходили в січні і записувалися...

14. silvia

silvia Well-Known Member

ми ще зареэструвались майже місяць тому, а заявка досі на розгляді і ми № 1 у списку.. як таке може бути...чому так вибірково все працює...

15. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Мені здається, що то все просто формальність, а все одно треба підходити і все з`ясовувати..., ну і про електронну реєстрацію не всі можливо знають, мають можливість зареєструватися...

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

У нас так само. Я задумалась - можливо, треба принести документи (свідоцтво про народження, заяву) і тоді заявка підтвердиться? Чи у когось вона підтверджена і без цього?

17. masjaka

masjaka Well-Known Member

Ура!!!І я зареєструвалась! Це мабуть попередні кілька днів був якийсь глюк на сайті. Бо неодноразово пробувала зареєструватись і нічого не відбувалось.

18. silvia

silvia Well-Known Member

ми підходили у серпні, записали нас але сказала завідуюча, що запис як такий у них розпочинається у травні. От і будь мудрим.

19. Baby Service

Baby Service New Member

Сьогодні подзвонила в садочок,запитала, чи тепер діток потрібно реєструвати тільки через сайт, мені відповіли, що тільки так, потім запитала щодо письмової заяви та копії свідоцтва, то відповіли, що "так так, принесіть завідуючій...".Склалося враження, що, поки я не запитаю, то мені нічого конкретного й не скажуть,тому, що самі не знають...а якби я запитала чи електронний код нести роздрукований на кольоровому принтері, то й на це б відповіли, що потрібно нести...:girl_nea:

20. Муська

Муська Well-Known Member

Може хто знає,чи відразу у два садочки можна зареєструвати дитину?