Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

1. knatka

knatka Member

Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки

Так реєстрація електронна, але завідуюча вибирає кому поставити "+"

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А є хтось, хто недавно реєструвався і подавав заявку? Я вже близько місяця намагаюся подати заявку і не можу. Графа вибір садка якась неактивна, не видає перелік. Вже пробувала з різних браузерів, і з ноута, і з планшета, одне і теж, думаю, може сервіс не працює?

3. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

а як не прийде то пролітаєте Ви на цілий рік з садком...
    Завтра "йду в бій" з завідуючою. В чергу стали ще в грудні. Письмову заяву сказала не писати- не потрібно, тепер лиш електронна черга. Вчора взнаю, що сусідка вже 33!!! в списку в ясла , вже й свідоцтво про народження сказали принести. Нормально?! Я тільки тиждень тому питала надцятий раз чи нам не треба заяву писати... Наготувала вже сьогодні диктофон, свідоцтво... а її блін не було. А такий файний настрой був:)

4. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Маю таке питання - планую малу перевести в інший садок, але незнаю чи вийде і як бути з тою реєстрацією? Я її повинна зняти з реєсстрації в тому садку якому вона ходить і зареєструвати в іншому, правильно? Але якщо ми не попадемо туди куди хочемо то як бути, в цьому що ми зараз ходимо ми теж вже не будемо рахуватись?

5. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Наскільки мені пояснювали, то вам не потрібно себе видаляти, а потрібно, щоб вашу дату реєстрації перенесли в інший садок і там вам має вибити, де ви стаєте і чи потрапляєте. З цим питанням варто звернутися до того садочка, в який хочете.

6. olromashka

olromashka Active Member

Ми з 11 серпня ходимо в садік, а наша заявка ще й далі "На розгляді" і підтвердження ми не отримували.

7. Amaranta

Amaranta Member

Зголосіться, може є хтось, хто реєстрував дитину на цей вересень в ясельну групу в 109 садочок (на Рутковича)?

8. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Має прийти з 1вересня.
    Офіційно ви маєте водити з вересня.

9. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Нам вже прийшло що ми є зараховані, тому не обов'язково що з вересня

10. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчата хелп!Я вже писала, що зареєструвала малого на травень 2015 рік, так як завідувач розповідала, що вона в травні формує групи. Це виявилось поширеною помилкою, потрібно реєструвати лише на вересень. Так от, підходжу я сьогодні до завідуючої, щоб вона змінила дані, а вона мені: так ви самі і поміняйте. Я кажу, тоді в мене дата реєстрації буде серпенть 2013, а не 2014 року. Вона: а що я зроблю. Я кажу: якщо ви це зробите, тоді б дата не мала помінятись. Вона: Підійдіть за дві години, цим займаються наші вихователі і разом з ними побачите, що можна буде зробити.
    У мене питання: як це грамотно зробити?Хто таке вже проходив, чи після реєстрації в системі повністю оновлюється дата, чи залишається та, коли ви вперше реєстрували дитину?

11. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ви самі цього не зміните, лише можна так: ліквідувати поточну реєстрацію і відповідно перереєстровувати дитину. Але то зле, бо тоді № у черзі буде Х.З. яким і Х.З. чи попаде до групи на 2015 рік. А завідуюча це робить дуже просто у себе в робочому кабінеті зі свого ПК через цю прогу. Для цього можливо треба буде лише написати заяву вам з відповідним змістом. Я б написала листа на зворотній зВ"язок у самій реєстрації з цим питанням, щоб він там був (у відповідального) + те ПП відповідальний пересилає завідуючій (автоматично). І з заявою до неї, хай перереєстровує дитину. То є швидше вимахування, а не реальні неможливості з її боку.

12. Burberry

Я це добре розумію, тому на таке не підписуюсь!
    Вона говорила про те, що вони мали право вносити корективи до 1 червня. . Була дійсно така інформація, але вона стосувалася паперових списків. Але ніхто їм системи по суті не заблокував.
    А там є цей зворотній звязок?Бо я раніше не звертала уваги. Яка гарантія, що на нього відреагують і як це перевірити?Коли я ввожу свій номер, то мені навіть не пише, на яку дату ми реєструвалися. Просто пише номер в групі.

13. Margarett

Margarett Well-Known Member

Є можливість зворотнього зв"язку. ПП батьків приходить відповідальному у ВО. Той вже переадресовує на потрібний садок і відповідно приходить відповідь на питання. Знаєте з гарантіями трудно, але реально то є свого роду публічне звернення і вони мусово відреагують на ваше ПП. А відповідно вам вкажуть на шляхи вирішення проблеми - дадуть відповідь. Зрештою можна ще у ВО передзвонити і перепитати.

14. Burberry

За годину підійду ще в садок, побачу, що вони там запропонують. Мені горловне, аби дата реєстрації не змінилася. Я так зрозуміла, що завідувач дуже далека від тої системи, перекинула все на виховательок.

15. Mammy

Mammy Well-Known Member

Можна таке робити, ми з малою теж реєструвались на інший місяць, то завідуюча сказала підійти у вересні, коли вийде з відпустки людина, яка тим займається і змінить місяць.

16. Burberry

Хочу з вами поділитися. Була я в садочку і мені все вдалося!Цього разу завідувачка була досить милою, покликала дівчинку, яка в них відповідає за ту електронну систему. Ніхто з них не знав, що робити. Переживали, що система мене відкине на сам кінець в черзі. Зараз мій номер був 10, а на 2015 рік у них вже десь зареєстровано 40 дітей. Я кажу: пробуйте, іншого виходу я не бачу. Так от, вони перереєстрували нас на вересень 2015 і о чудо! у нас тепер 5 місце. Я сама в це не повірила. вони теж)). За паперовими списками ми в них записані 7.
    Тепер мені стало все ясно, чому від травня в мене висіло підтвердження. Виявляється, що згідно з цією реєстрацією, нас зарахували в групу на цей рік. Вони мене ще перепитували, чи мені не телефонували. Я кажу: та ні. Вони: ну так, бо в зошиті ви були на 2015 рік.
    Буду надіятися і вірити, що за цей рік нічого суттєво не зміниться і наступного ми потрапимо в садочок!

17. Burberry

18. newlife

newlife New Member

мамусі підкажіть що робити далі...
    Заповнила реєстраційну форму. Зараз заявка "розгдядається". Видало №23.
    Який має бути наступний крок. І як ставитись до тої цифри "23": це свідчення того що ми попадаємо в групу чи вона зміниться після розгляду заяви?

19. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

це ви меншу дитину зареєстрували? по ідеї номер вже би не мав змінюватися, хіба на 2-3 місця на користь пільговиків. але на практиці хто його знає.

20. Redvisitor

Redvisitor Active Member

Gloria Tempus, до речі, як там справи з удосконаленням електронної системи, ви ще говорили з паном Тарасом, чи так воно і заглохло?