Електронна реєстрація у дитячі садочки

Discussion in 'Діти-квіти' started by Bree van deKamp, Sep 16, 2013.

1. SoLana

SoLana Well-Known Member

Відповідь: Електронна реєстрація у дитячі садочки

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я також на цей час зареєструвала, а тепер от думаю, чи немає в них канікул влітку, бо пам"ятаю як мала ходила, то з 4 груп робили одну, бо канікули. Може то на літо не реєструють, тільки з вересня?

3. silvia

silvia Well-Known Member

коли ми цього літа заходили записуватись нам сказали, що групи починають працювати з вересня.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

правильно, бо ми на 2014 рік, червень

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я думаю реєструють, принаймі мали б. Мені не вийде давати з вересня в садок, бо треба буде виходити на роботу. Хіба не вийду до праці, тоді все спроститься. Побачу як то буде. А з червня головне щоб зареєстрували, а ходитимем вже як буде вдаватись.

6. Witlof

Witlof Member

І ми записані на червень 2014, в цей ж садочок. :)

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

І ми реєструвалися на червень 2014р. у 163 садочок, то місце в групі 2, місце у всьому закладі 44, реєстрація була 8 жовтня, статус заявки "на розгляді". Пройшло 1,5 міс, і нічого не змінилося...

8. Witlof

Witlof Member

Ми 1 в групі і 1 в садочку. Реєструвались ще у вересні. Заявка також "на розгляді" Підходила до завідуючої, то вона запевнила що будемо в садочку, але про всяк випадок буду час від часу нагадувати про себе. :)

9. Mechtalka

Mechtalka New Member

Дівчата, а хтось реєструвався в садок №44 на 2015рік? Бо щось на мою заяву теж не відповідають...:sad:

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Зареєстрували на березень 2015 в №6, в групі ми були 7 стали 5 в усьому закладі 281 були вчора в завідуючої вона показала нам листок в якому написана черга на 2015 рік і там ми під номером 75, і сказала що те що ми зареєструвались в електронну чергу нічого не означає, а те що в неї на листку то це ніби справжня черга, порадила походити по інших садках і попитатись чи буде місце на 2015 рік і тоді перереєструвати, прийшли в №2 при вході в садок на дошці оголошень написано що в паперовому вигляді в чергу не ставлять тільки в електронному... і що я маю робити в такій ситуації?

11. Pesyk

Pesyk Member

Це повний абсурд, все як завжди в нашій державі... Перший не знає, що робить другий, а третій взагалі не знає, що таке компУтер і що таке електронна реєстрації. Навіщо то все зачинали, якщо все буде як було..
    Електронна реєстрація - це просто експеримент, який в кращому випадку почне працювати за років надцять, звичайно якщо йому дадуть працювати правильно і законно, без "в кого більше, то й і рулить" - моя думка,

12. Карінчик

Я така зла що слів нема, а ще гормони грають, так язик і руки чухаються зі всіма ними пересваритись! В першу чергу з тою "розумною" сестрою а потім з завідуючою, може зібрати своїх коліжанок і піти написати заяву на неї в міську чи відділ освіти?

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

Не знаю, може вартує звязатися з віддлом освіти районним, можна навіть листом в паперовій формі, шоб мали то на руках потім... нехай дають розяснення шо в такій ситуації Ви маєте зробити. Може якшо трошки їх потрусити, то завідуюча змінить позицію, бо мені на моє питання дали чітку відповідь паперова черга не дійсна, шо це тоді за самоуправство..

14. Карінчик

в відділ освіти написала електронного листа 16 листапада і ніякої реакції

15. silvia

silvia Well-Known Member

а мене цікавить чи є взагалі перевага між дітками, що належать до району, де знаходиться садок і тими, хто записується туди з інших районів?

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а ви записались в молодшу групу? а родичка певне в яслі? Якщо так, то, думаю, в цьому причина. Бо власне з цьогорічним початком запису в електронному вигляді виникла така ситуація, що в яслі ще можна записатись, бо набирають групу з нуля, а в наступні групи - тяжко, бо вони вже заповнені і дітей з попередніх груп ніхто ж не вижене, а всіх переведуть, і вони мають пріорітет, а не ті, що реєструють в електронну чергу. Може спробуєте стати в чергу в яслі, а там трохи водити дитину, трохи ні, і так до молодшої групи.

17. Карінчик

здається нема

18. Olka Sherolka

чому через двадцять? якщо нових змін не буде, то буде працювати через 3-4 роки, коли з садочку випустяться останні дітки, записані не через електронну чергу. Тоді все стане на свої місця. Помилка в тому, що треба було внести в списки всіх дітей, які вже відвідують садок, а вже після цього відкривати реєстрацію, тоді б при записі було б чітко видно скільки приблизно діток планують перевести в певному році в певну групу і який реально номер черги. А так - вийшло два списки, реальний і електронний, тому й така плутанина.

19. Карінчик

я зареєструвала в молодшу бо на 2014 на вересень в яслах місць нема

20. Olka Sherolka

на сайті перевіряли і не було місць в яслях чи питали в садках?