Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

Забула додати найголовніше- я дико задоволена кіндлом. На початку липня я поїхала до сестри на фестиваль в Ломжу(Польща), погода зіпсувалася, часто йшов дощ, а я кайфувала, бо не могла начитатися. Так легко все йде, супер! Тепере то річ, яку завжди маю мати при собі.

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

От і ми довго виношували ту покупку і таки нарешті надумали - скоро поповним ряди прихильників Кіндла. Наразі відгуки користувачів дуже позитивні - я вже відчуваю солодку мить очікування :) І відпустка на носі - має дуже стати в пригоді.

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

випробувала свій Кіндл в відпустці без можливості підзарядки: при активному читанні - так годин 5-6 в день, батарейка розрядилася днів за 12.

4. Marigold

Хто замовляв Кіндл з чохлом та підсвіткою (все з амазону) - вписується в поріг 200 єврів?

5. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Якщо Кіндл 189$ обкладинка з підсвіткою 60$ і доставка біля 30$ то разом 279$.....можете і не вписатися... Варто вкластися в суму з дставкою 200Є*1,38= 276$ і то бажано не впритик

---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

є таке, на екрані дійсно немає того значка енергії як при рідній юзб зарядці, але головне, що лампочка з жовтого через кілька годин переходить на зелене світло, а значить заряджається. Ну і я заряджати Кіндл нерідною зарядкою буду тільки в тих екстренних випадках, коли компа поруч не буде, наприклад у відпустці, в звичайні дні то не актуально, та й всі девайси завжди рекомендують заряджати рідними пристроями, і я схильна вірити, що так краще:)

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

на якому сайті? українському?

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

дівчата, поясніть мені про інтернет на цьому кіндлі: я так розумію, що він присутній тільки у великих містах? це ж Лайф забезпечує? тобто варто просто подивитися покриття 3Ж-інтернета Лайфа?

7. Princess

Princess Well-Known Member

я не знаю чи саме Лайф, але якщо у певному місці немає покриття 3G, то апарат переключається в режим EDGE (GPRS), швидкість менша, але покриття більше

8. Tempernice

на українських буде дорожче, хоча звісно, що теж можна, навіть під замовлення, знаю замовляють з ebay, з китаю... А взагалі рекомендую полазити по форумах, купу цікової інформації дізнаєтесь

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

нічого не зрозуміла : в одному місці пише, що амазон має договір з Лайф (на жаль, посилання не маю), а тут, що з київстаром, і покриття є скрізь, де є покриття кс. скажіть, будь ласка, з власного досвіду.

10. Princess

Princess Well-Known Member

апарат не вказує звідки бере Інтернет :)

11. Maluwka

Maluwka New Member

В мене кіндл вже біля місяця. Спочатку думала, що це жарт про безкоштовний інтернет, але ні :girl_yes2: проте, дійсно не вказано що за мережа. Проте покриття непогане. Були в Яремчі, спокійно працювало, хоч я й не сподівалася. Спеціально мусила для кіндлу відкрити ще одну картку, бо по моїй оплата не проходила :girl_feminist:
    щодо обкладинки, то в мене з підсвіткою. Вклалися в обмеження :girl_yes:дуже вже я хотіла таку обкладинку повипендрюватися :girl_curtsey:але трохи брудниться світла. треба було темнішу взяти. Це було моє перше замовлення з амазона і я дуже задоволена. Тим більше що приїхало за 6 днів.
    Інструкцію як замовити знайшла тут: , бо ледь не переплатила 30% "доброму посереднику":girl_devil:, який пропонував мені це привезти.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

кіндл коштував 189? чи 139? зараз прицінююсь просто і думаю по якому курсу переводити в межу 200 євро

13. Tempernice

за 139 буде кіндл тільки з вайфаєм, а за 189 крім вайфаю кіндл буде мати халявний 3Джі:)

14. Marigold

Юху!!!!!!!! :girl_dance: Приїхав мій кіндл - любов з першого погляду :girl_in_love:

Може хто знає кльове сховище книжок на англійській мові і хоче поділитись? Вже рвусь до качання і читання :girl_cool:

15. ksuhanova

ksuhanova New Member

большое количество е-библиотек http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1020582#post1020582

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

чи Ви розібралися за що саме кіндл знімає оплату додаткову?

17. terezka

terezka котяка-вишивака

Та оплата знімається з картки, з якої було оплачено за кіндл, і ще той 3джі є тестовим, і розрахований на покупку товарів через Амазон.

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Хтось брав Kindle 3G + Wi-Fi за $139.00 (includes Special Offers)?
    Та реклама заваджає читати?Чи просто тексту менше влазить,ніж на той,що за 189?
    І де ви берете чехли з підсвіткою?Теж на Амазоні?

19. terezka

terezka котяка-вишивака

20. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

він без реклами. той що з рекламою коштує 114 і продається лише для американського ринку.
    обкладинки я брала тут - http://tuff-luv.com/e-readers/amazon-kindle-cases/kindle-3-cases.html