Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну так кіндл дешевший, правильно.

3. Анута

Анута Well-Known Member

Останнє редагування: 17 Червень 2011
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так дійсно є. І в темряві його читати не можна.
    Ми такий подарували одному знайомому, котрий дуже любить читати.

5. bubamara

bubamara Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

Христю, дуже дякую за мороку і за оперативну організацію покупки, "чістая работа" :)
    Тепер у мого кіндла справжня дівчача обкладинка [​IMG]

6. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Замовила і я собі сьогодні Kindle Free 3G + Wi-Fi, тепер чекаю на доставку.:girl_curtsey: Маю питання до тих, хто перепрошивав на українське меню, як і де це можна зробити? самостійно складно?

7. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Також думала спершу перепрошивати ( я замовляла свою книжку у одному львівському інтернет-магазині), запитала поради у його працівників при отриманні, сказали, що можуть зробити це безкоштовно впродовж 15 хв. Кіндл мій був розряджений, часу я не мала, сказала, що звернусь у разі чого. А тепер не бачу потреби у перепрошиванні - там того меню всєго нічєго:girl_yes:, все максимально просто ну і англійську я трошки знаю:girl_smile:

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Kindle - якраз замовила, чекаю з нетерпінням з дня на день!

9. Tempernice

Отримала сьогодні свою книжку і обкладинку (замовляла 19 липня), сижу, розбираюся, тішуся:) Таки думаю меню українізувати, пишуть в неті то не важко

10. Tempernice

дівчата, десь у Львові можна купити перехідник з usb на розетку для Кіндл. З амазону не змогла замовити, там вроді не відправляють в Україну, але тоді мене вже й митна сума обмежувала, бо замовляла кіндл з обкладинкою і виходило майже впритик до 200Є, а тепер бачу, що той перехідник мені буде потрібний, як поїду на відпочинок, бо 3G інтернет таки швидко садить батарею...

11. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата а де ви замовляли свої Кіндли?

12. Tempernice

13. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

І ми на Амазоні, прийшов за тиждень. (з того тижня він 3 дні пролежав на таможні), дуже оперативно доставили. Варто одночасно замовити і обложку і світло (екран же не світиться), але то можна замовити дешевше і на іншому сайті.

14. Drongo

Drongo Well-Known Member

Мені перехідник купили на радіобазарі на вул. Б.Хмельницького - 60 грн.

15. Demetra

Demetra Well-Known Member

Вже давно хочу електрону книжку. То ніяк не оприділюся з моделю, то гроші відкладені на неї потрачу на щось інше. Але то моя малюнька мрія :girl_in_dreams:нарешті купити читалку. Спочатку хотіла PocketBook Pro 602, але прочитавши тему бачу що багато купляють AmazonKindle3G. Хто з вас має ці моделі? Хотілося б більше знати які вони у використанні і яка з них краща.

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Я в захваті від Кіндла! І ціна прийнятна, і все в нього супер! дуже тішуся! подобається, що є вай-фай, можна робити всякі нотатки і підкреслення, а ще приємним сюрпризом був оксфордський словник вже загружений на нього!і тащуся від такої детальки, що він показує, скільки відсотків я вже прочитала )))

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

Наразі єдиний недолік кіндла - не збільшує пдфки, тут sony reader кращим був (проте залишаю собі таки кіндл)...
    Ще можна поставити собі забавки на кінл типу - every word ;)
    І якщо Ваші діточки багато читають то ось для читалок сховище скарбів!

18. Tempernice

Я всього четвертий день як користуюся Кіндлом з 3G інтернетом, інших читалок в мене не було, тому порівнювати нема з чим, але на разі ніяких недоліків не бачу, все ще тішуся:) І можливостями і функціями і розміром і простотою користування. Так, згідна, з форматами там не густо, і пдф формат не дуже зручно читати, я використовую програму колібрі і з пдф роблю мобі, так трохи краще, але зрештою завжди можна знайти книгу і в іншому зручнішому форматі. Дуже сподобалась голосова функція, особливо аудіо озвучка англійських текстів, позакачувала собі кілька англомовних книг, тепер сижу слухаю, заодно і інгліш підтягую, звучання і без навушників дуже хороше. Екран шикарний, очі не втомлює, нічого не мерехтить, комп і смартфон можуть сховатися. Раніше часто з сматфону читала, в результаті апарат розряджався за кілька годин, Кіндл як в перший день зарядила, так ще й на третину не розрядився при моєму активному користуванні і нетом і аудіо озвучкою і читанням.
    Замовляла з обкладинкою, звичайною без підсвітки, коли недавно півдоби не було електрики, знайшла свій карманний ліхтар на кліпсі, причепила ліхтарик собі на комір, години чотири читала, досить зручно, хоча обкладинка з ліхтарем в такому випадку певно би була зручнішою:)

19. Tempernice

Випадково знайшла зарядку від розетки для кіндла:) Брат, коли пожалілася на проблему, подивився на роз`єм, сказав, шо вроді би має зарядку з таким роз`ємом від загубленої блутуз гарнітури для мобільного телефона (Jabra), знайшли, спробували- заряджається, навіть перехідника не треба:) Красота!

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я свій до айпода apple спробувала, теж підійшов, але заряджається повільніше і на екрані ніц не пише, лиш видно, що батарейка заряджається.( бо як від компа, то пише на екрані, що він заряджається).