Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

а якщо на дворі читати, то добре текст видно? чи засвічується?

2. Vероніка

Vероніка Never give up

На вулиці нормально видно, ніби звичайна паперова сторінка.
    Е-книги продаються в наших магазинах, можете підійти - оцінити.

3. NutkaNezabudka

Дякую, це і було цікаво, бо на скільки знаю, ті що з підсвітками - то сильно відсвічують..(

4. olangel

olangel Well-Known Member

Теж зупинилась на книжці без підсвітки. Видно добре на вулиці, як ввечері треба буде підсвітку, то шукаю собі ліхтарик до книжки, бо начиталась відгуків, що та підсвітка все таки впливає на очі. В порівнянні навіть з ліхтариком, він підсвічує зверху, як світло, а підсвітка все таки з середини. Звичайно вона не так впливає як з планшета, бо книжках іншого типу дисплей, він не просвічується. Ну і ціна суттєво різна. Вибирала серед Nook, то вичитала, що в них та плівочка спеціальна на екрані яка роз приділяє рівномірно ту підсвітку має схильність тріскати. Може у Кінделів нема тої хвороби, але Нук мені візуально більше нра.

5. NutkaNezabudka

ого, до них ще й такі навороти є..? а ще що можна докуповувати?
    Але це круто, ідея на кілька свят уже є на подарунок, на перше книгу, на інше ліхтарик, потім обкладинку....і т. д.:) :) :)

6. olangel

є :)
    хочу такий [​IMG] в ньому ще яскравість регулюється. Є обкладинки з підсвіткою

7. MissO

MissO Well-Known Member

Маю такий ліхтарик і він мене дуже виручає, коли хочу почитати вночі, а вдень користуюся простим Кіндлом без підсвітки. Від планшету в мене очі вилазять, а від книги ні.

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я теж за книжку без підсвітки. страшно люблю свою Pocketbook, а ліхтарик Belkin, мабуть, найкращий в світі. освітлює перфектно, очі не втомлюються + його можна згинати як завгодно

9. Latane

Latane Well-Known Member

Як я вас розумію :) такі ж почуття до мого покету і його друга белкіна! Використовую ліхтарик не тільки з книжкою, а і як нічник.

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я користувалась ПокетБуком, а зараз маю Нук Таблет - поки не відрегулювала яскравість, то трохи було незручно читати. Але формат ЕПАБ і правильно виставлена яскравість - і я можу читати з максимальним комфортом. Коли купувала, то брала відразу і татові Нук Колор. Обоє задоволені:)
    Якщо є можливість потримати в руках, то однозначно варто не полінуватися і це зробити. Книга то мегазручна штука і підійти до вибору треба фундаментально:)

11. NutkaNezabudka

мда...а я наївна думала, що книжечку підібрати - це просто, а тут наче машину вибираєш..))))

12. Відповідь: Електронна книга (e-book)

всім привіт, дівчата може хтось виручить інформацією. Я розбила екран у своєму кінделі, і тепер всі кажуть що дешевше нову купити, ремогт 400 гр (і це ще до зльоту долара було), але ж нова 1000 (і то теж до долара))) . Кажуть що є корейські сайти з неоригінальними запчастинами, хтсь таке чув, може хто що знає, що робити. Жити без неї не можу, а нову зараз трохи накладно купити.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Вже пройшов рік з дати покупки? Зазвичай, на гарантійному терміні амазон безкоштовно міняє екран.

14. Відповідь: Електронна книга (e-book)

нам вже 2 роки:girl_sad:

15. natorella

natorella Well-Known Member

тільки шоб дітям не попався в руки
    я вже так ховала, так ховала, але одна козявка голову викрутила

16. olangel

та Марко щось не по тим дєлам))) то не машинка :)

17. natorella

natorella Well-Known Member

угу, мої тоже такі не по им ділам, потім хвиць і нема лампочки(

18. olangel

Сподіваюсь. що не добереться :)

19. Katrine

Katrine Member

мені такий ліхтарик Миколайко приніс позаминулого року, можу сказати, що для читаючих людей то незамінна штука - і яскравість регулюється, і кут нахилу вибираєте самі, змінюєте сторону, з якої комфортніша підсвітка буде, словом маст хев до електронної книжки.

все як в мене. ну і плюс - за весь час батарейки тільки двічі міняла.

нюанс - Маркіянко ним підсвічує свій паркінг для машин, так що в нас хто перший добрався - той користується:girl_crazy:

20. NutkaNezabudka

Відписую про враження, купувала Покетбук, чорнобілу без підсвітки, тато просто в захваті, задоволенню не було меж)))) я пару деньків теж посиділа з нею, книжечка супер, я недооцюнювала електронні книги, дійсно зручна штука і очі не втомлюються...
    тепер і собі хочу)