Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

І навіть посиденьки :girl_crazy: то мені підходить.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

якщо ви хочете більше лазити по і-нету, то краще візьміть все таки планшетник, тому що е-бук позиціонується все-таки для читання книг,і переглядати сторінки в неті на ньому можна, але щоб дуже часто - незручно.

3. Princess

Princess Well-Known Member

завдяки читалці повернула собі втрачене захоплення читанням. маю "пунктик" стосовно книжок - у хаті їх не повинно бути (ну або бути по мінімуму). це жахливий притягувач пилу, ледве розрулили свою бібліотеку (бо ж то така річ, яку не викинеш, а тільки "пристроїш"), тому на купівлю книг практично табу. з нетбука читала - все-таки не дуже зручно за рахунок малого часу заряду батареї (шо то є 3 години? :) ) і нагрівання (хоча взимку додатковий підігрів не такий вже й поганий :) ), ну і очі варто поберегти - ще пригодяться. а з електронною книжкою я знову відчула кайф від читання. дуже зручно і акуратно, ще й приємний бонус доступу до Інтернету

4. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

А яка у вас модель?

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дівчата-власники Kindle, підкажіть, чи має він словники (англ-рос чи англо-укр і навпаки) і чи можна підгружати додаткові словники (типу лінгвовські)?

6. Princess

Kindle 3G, Free 3G + Wi-Fi, доставка з амазону за тиждень в руки.

словники я не пробувала підгружати додаткові, бо не маю а)файлів словників, б)потреби.
    вбудовані англійські словники Oxford Dictionary of English і New Oxford American Dictionary, то при читанні англійського тексту можна одразу підказку побачити. при цьому є меню "Вибрати первинний словник", тому думаю, що при наявності файлика словника можна вибрати будь-який

7. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я таку штучку хочу. "Опрацьовую" чоловіка, щоб зробив мені подарунок на День народження.:)

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

Хтось на Kindle пробував читати формат дежавю (djvu)? нормально відображає??

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

наскільки знаю, в 3-тьому Кайндл вибираєш в неті книжки, кидаєш їх на спеціальний емейл і вони вже переведені в потрібний формат самі доставляються вам на книжку.
    В мене інше питаня, не хочу замовляти з амазону, бо довго чекати, де у Львові найдешевше можна купити Кайндл? треба на поарунок

10. Princess

djvu - не відображає, треба переводити в інший формат.

ця послуга може бути платною, і здається djvu не підтримується

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ні, 100% безкоштовна, але тре мейл в них зареєструвати

12. Princess

я так розумію, що якщо отримувати по Wifi то безкоштовно, а якщо по 3G - то платно.

13. bubamara

bubamara Member

я бажаюча! теж хочу обкладинку на Кіндл. Якщо ще актуально давайте замовляти.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

долучаю свої "п'ять копійок" на користь кіндла, який ми теж замовляли через емезон, і доставили його нам дуже швидко (здається в межах тижня). Щодо вартості, то при не дуже активному читанні, я за три місяці мабуть повернула собі витрати на читалку за рахунок невитрачених грошей на паперові книжки.
    Оскільки, стягую будь-яку книжку з нету безкоштовно :girl_blush2:

Щодо формату файлів, які читає кіндл, то є програмка Calibre, яка швиденько конвертує майже будь-який формат у рідний кіндловий mobi. Таким чином відпадає потреба відправляти файл із книжкою на мейл, хоча це теж, мабуть, зручно. Calibre програмка безкоштовна і на диво працює безглючно.

І ще одна величезна перевага читалок - це можливість читати книжки в оригіналі, не розоривши сімейний бюджет :)

а для чого кіндлу кабель на розетку? він же заряджається від компа.

14. Farfalla

Farfalla Member

Дівчата, якщо замовляти книгу з сайту амазон-у, скільки доставка коштуватиме (орієнтовно)?

15. bubamara

bubamara Member

Ми замовляли в січні цього року, за доставку заплатили $13,5

16. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ну, все-таки не завжди є можливість зарядити від компа. Іноді в подорожі "хочеться" і від звичайної зарядити.

ну, нас вже двоє. Може ще хтось долучиться?

17. Furore

Furore New Member

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Хтось знає скільки І-Pad в Штатах коштують?

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мене сьогодні потішили сюрпризом. Виявляється моя сестра замовила мені кіндл як подарунок на день народження. Він вже у неї :girl_dance: Я його правда побачу вже в липні, але то для мене була несподіванка. Буде в мене тепер одна веееличезна і легесенька книжка :girl_cool:

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Старенька гугля всьо знає - киньте на пошук і буде також знати ;)

А у мене питання до користувачів кіндлу - його треба перепрошивати чи ні? Якщо так то як і хто це може зробити?

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а для чого його перепрошивати? моя сестра замовляла з амазону американського, живе в Польщі, скачує з нету книжки і українською , і російською мовами.