Відповідь: Електронна книга (e-book) Тут є багато відгуків, але не знаю, краще він чи звичайний плюс лампа ?! Дівчата, а як вважаєте, краще замовляти Кindle на Амазоні чи купити в нас (різниця в ціні несуттєва, враховуючи доставку) ? Просто переживаю, як вона доїде з Штатів.
Відповідь: Електронна книга (e-book) нормально воно доїжджає, 3 дні і тут (а різниця в ціні відчута, якщо брати версію без реклами+чохол)
Відповідь: Електронна книга (e-book) Скажіть, будь-ласка, а чим краще оплачувати на Амазоні? Чи приймає він PayPal?
Відповідь: Електронна книга (e-book) знайшли вихід як можна ще крім компютера зарядити кінл... резеткою з фотоапарата. там такі ж перехідники.. з соні підходить.
Відповідь: Електронна книга (e-book) ще підходять перехідники від телефонів поки писала, вже написали до мене))) але зауважте що потужність має бути не менше 1000 мА (вроді так). Принаймі моя соня на 500 не заряджалась.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Дівчата, підкажіть, треба вибрати ліхтарик до покетбука на подарунок, що порадите купити? Підкажіть які ліхтарики зручні? Щоб тримали довго і гарно світили. Хто якими користується? Може хтось має фірмовий покетбуківський, чи він зручний? Буду вдячна за відгуки. Може хтось має такий? що можете про нього сказати?
Відповідь: Електронна книга (e-book) А я вже з три тижні тішуся таким кіндлом http://www.amazon.com/gp/product/B008GEKXUO/ref=kindle_dp_comp Задоволена не те слово, дуже зручно читати вночі, яскравість регулюється, одним словом для мене він став незамінимим.
Відповідь: Електронна книга (e-book) мала точно такий - перестав світитися через кілька днів. зміна батарейок не допомогла.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Погано вдягається на читалку, та алюмінева фігня царапає і залишає сліди. По довжині вона взагалі не підходить до моєї читалки- частину екрану закриває. Добре відрегулювати її неможливо. І так, скоро перестала світити. Знайдіть собі спеціальну для читалок. Вони є і недорогі (хоча яка там якість- не знаю) В мене- бєлкін (Наторелла вище давала посилання), хоч вона і недешева, але якість- супер.
Відповідь: Електронна книга (e-book) не можу натішитись від миколая щоденне використання по пару годин вночі - батарейки шарять як ну
Відповідь: Електронна книга (e-book) Я маю. Спершу поставилась скептично, а тепер в принципі задоволена - невеликий, легкий, світить добре. Маю вже десь два місяці, читаю багато, то батарейку не міняла ще.
Відповідь: Електронна книга (e-book) не пам'ятаю хто шукав обкладинки до покетбуків, щоб побачити "вживу", - вони є в МобіПарку на Коперніка
Відповідь: Електронна книга (e-book) То була я! Набігалась по Мойо і т.п., а в Мобіпарк не додумались зайти. Ех, хоч б вже купити...
Відповідь: Електронна книга (e-book) В мене якась дурня з інтернетом (3g) на кіндлі - в кіндл магазин пускає, а в решту нету - ні. Каже, що в деяких краінах заборонено, але ж раніше пускав і все було гаразд. Кто виноват, и что делать?
Відповідь: Електронна книга (e-book) Для України більше не працює цей інтернет. До речі, а якщо я поїду за кордон, він буде автоматично працювати? Ну, бо типу пристрій то з України зареєстрований Гнітять нас, як тільки можуть Мені сказали 3 тижні чекати (може, це у них залежить від графіку доставок у цьому напрямку, чи що)