Відповідь: Електронна книга (e-book) не думаю, просто в них є новіші версії, а цей вже відповідно стає дешевшим різниці між ними практично нема
Відповідь: Електронна книга (e-book) Маю 4 і бачила 5 Кіндл. То взяла би 5))) Він чорний і здається ніби екран світліший і чорнила на ньому темніші
Відповідь: Електронна книга (e-book) Я вже чотири дні є власницею 5 Кіндла. Довольна,як слон! В 5 контрастніший екран, швидше перекидає сторінки і він має чорний корпус, а 4 - сірий. Я не мала можливості їх порівнювати вживу, а переглядала ролики на Ютубі. Одним словом, Книга - супер! З нею я така "читака" стала.Я скачала кілька потрібних книг, завантажила їх у Kindle, але деякі книги у форматі mobi вона не хотіла відкривати, написало щось на зразок "видаліть і скачайте на Амазоні доступні книги". Але я не здалася і переформатувала ці книги у Calibre з mobi у той же mobi і через цю ж програму відправила вже новий мобі у Kindle і все зачитало!!! Одним словом-це моя найкорисніша покупка за останній період!
Відповідь: Електронна книга (e-book) На днях помітила, що щезли з продажу "Азбуки", та й форум їхній вже давненько "заснув". Невже таки перестали випускати? Моя 5-дюймова старенька n516 досі живіше всіх живих, хіба що обкладинка вже зовсім нещасна, що й не дивно зважаючи на те, скільки я її тягаю за собою, навіть у ванні читаю. Що для мене у ній дуже зручне - додаткова пімпочка для гортання збоку на корпусі (навіть не знаю, як описати, бо і не коліщатко, і не традиційна кнопка). Цікаво, чи є щось подібне в інших виробників?
Відповідь: Електронна книга (e-book) а я від сьогодні буду юзати таку штукенцію п.с. хтось мав/стикався із цією фірмою?.. Бо відгуки в неті були хороші...
Відповідь: Електронна книга (e-book) Така в мене є вже майже рік, дуже нею задоволена, але мені дуже бракує лампи, люблю читати по вечорах коли мої сплять і тому втікаю до кухні щоб світло не заважало.
Відповідь: Електронна книга (e-book) В мене ось таке чудо - користуюсь десь 2 місяці. Шукала обкладинку - не знайшла, то певно буду шити...Батарея тримає добре. Але мій Віндовс7 його не бачить
Відповідь: Електронна книга (e-book) дивно, в інет магазинах є. ще можна пошукати на амазоні або ібеї, там, зазвичай, такого добра купа
Відповідь: Електронна книга (e-book) я дивилась в реальних магазинах, бо Амазон і Ібей - для мене щось зовсім невідоме. Пішла читати, як то виглядає....
Відповідь: Електронна книга (e-book) та ж сама біда. бачила на оф сайті покет бук лампи до цієї книжки) але вони ще не поступили в наявність.
Відповідь: Електронна книга (e-book) http://tuff-luv.com/e-readers/pocketbook/pocketbook-602-leather-cases-and-covers.html
Відповідь: Електронна книга (e-book) кльові обкладенки - маю для свого покету 622, але купляла на ібей - вийшло майже в 2 рази дешевше ніж на оф.сайті (там доставка дорога)
Відповідь: Електронна книга (e-book) Які ж класні миколайчики Відразу ж замовила, прийде і відразу у вихвалялки, а муж тоді точно буде в маленькому, або ж дуже великому шоці від моїх нічних посиденьок ще з книжкою
Відповідь: Електронна книга (e-book) Нарешті і я дозріла до замовлення книги. Вчора замовила Кіндла з Амазону, тепер чекаю з нетерпінням. Дівчатка, які теж там замовляли, як довго йшла ваша посилка і де ви забирали: на пошті, чи приносили додому?
Відповідь: Електронна книга (e-book) додому принесуть. Скоро. А взагалі-то дають трекінг, можете самі подивитись. а я нарешті обкладинку купила хотіла рожеву, але з-під носа пропала. Взяла чорну, якось сама затюнінгую. EcoVue Leather Kindle Case by Marware
Відповідь: Електронна книга (e-book) Дівчата, а хтось тримав в руках Kindle Paperwhite? Екраном він ще книга чи вже планшет (як Kindle Fire)? Підсвітка не б'є по очах?
Хто якою електронною книжкою користується? Завжди була відданою прихильницею паперових книжок, обирала видання красиві, аби на полицях гарно виглядали і в руках тримати приємно було, і до останнього не піддавалася на "провокації" знайомих купити електронну, чути не хотіла про її переваги. Але зараз зрозуміла, одну річ: практичну і прозаїчну - ДОРОГО щоразу купувати книжки. Отже наважилась придбати електронну і не знаю яку. Можете щось порадити? Яка в Вас електронна книжка? А можете ви читаєте з чогось іншого? Діліться враженнями, буду дуже вдячна. А може ця тема стане в нагоді іншим читачам, які ще не визначились з вибором.