Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

Хочу собі купити книжечку. Привернула мою увагу Amazon Kindle 4. Дівчатка, скажіть мені будь-ласка, що там з тою рекламою? Бо я щось ніяк розібратися не можу... Якщо я замовлю з оф.сайту то вона буде без реклами, а якщо куплю тут, то з рекламою? Чи як? Ще читала відгуки, що та реклама одним заважає, другим ні. То як? Заважає чи ні :)

2. Nemi

Nemi Well-Known Member

в мене Кіндл 4 з рекламою. купувала тут в магазині, не знала, що він з рекламою. мені того не сказали, а напис на коробці не помітила. видно, це таким чином спекулюють (кіндл з рекламою трохи дешевший і закордон амазон його не надсилає). тому якщо тут купувати, то хіба що уточняти, який саме кіндл, шукати напис "with special offers" на коробці.
    реклама з'явилася після того, як я зареєструвала кіндл. мені не заважає зовсім, коли читаю її взагалі нема - є лише в головному меню невеличка та на скрінсейверах. а якщо довго не підключатись до нету, то реклама зникає, а внизу з'являється напис "підключіть вайфай, щоб завантажити нові пропозиції". спершу воно може справді трохи дратувати, але мені, наприклад, спочатку навіть сторінки заповільно перегорталися, поки не звикла до ел. чорнил. одним словом нічого страшного в тій рекламі нема. я своїм кіндликом задоволена. :girl_yes2:

3. zaderyshka

zaderyshka Member

це точно. Вона з'являється в сплячому режимі. А так ніде не висвічується, коли читаєте нема ніяких несподіванок у вигляді виринаючих вікон. Зрештою, не мус взагалі реєструвати кіндл. Я свій добрий місяць не реєструвала, книжки завантажувала з ноута, бо їх все одно треба переформатовувати. Заставки в сплячому режимі у нереєстрованого кіндла мені дуже подобалися, а зараз завжди одна і внизу манюнький напис

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

я теж, зареєструвала тільки на вихідних. Реклама не заважає абсолютно. Коли заставка - то мені взагалі фіолетово яка там картинка, а в меню, то теж в принципі воно ненав"язливо (ну принаймні я не знаю ше що саме там рекламують :) ). А в режимі читання нічого не змінилось.

5. StarKa

StarKa Member

Так, ці реклами деколи навіть дуже цікаві, у мене 3 кайндл і я спеціально купувала той що з рекламою щоб було 3G також. І реклами зовсім не мішають мені принаймні.

6. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Підкажіть, це правда, що Амазон більше не висилає кіндли на Україну? Мені треба зробити заміну (на жаль, екран на моїй книжці став нечитабельним), і я тепер переживаю, як його доправити до нас

7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

неправда. Лише нову модель(Paperwhite) поки що не висилає. А якщо ви робити гарантійне повернення, то вони зобов"язані його вислати.

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

дуже люблю читати по дорозі на роботу і з роботи, але зараз так швидко темніє, що ввечері я вже мало що бачу:)
    такі "лампи" зручні?

9. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене подібна лампа, гарно кріпиться кліпсою за обкладинку, лампа зручна, екран цілком читабельний, хоч є певні нюанси - світло розподіляється нерівномірно і трохи втомлюються очі якщо довго читати, але всеодно особисто вважаю, що то потрібна річ, вдома вночі, коли не спиться, щоб не заважати іншим зайвим освітленням, чи наприклад, в поїзді або автобусі.

10. Holly

Holly Moderator

а в мене така
    купила десь півроку тому на кідстафі, всього 30грн. Працює чудово, часто читаю в ліжку, коли під боком спить чоловік і Оленка, їм не заважає і я не мушу вставати і сідати до столу.

11. Katrine

Katrine Member

купили в компанію нашій PocketBook ще Kindle 4, розбираємось з меню і переформатуванням книг. Я так розумію, що кіндлу найбільше підходить формат мобі, чи ні? за допомогою якої програмки найкраще переформатовувати книжечки?

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

качаю мобі. ще не форматувала..

13. Katrine

Katrine Member

тоді ще попрошу поділитись сайтом, бо для свого покетбуку завжди все тягаю на чтиво, але там мобі зась(

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

я тягну з флібусти.нет.
    на разі, якісь унікальні книжки не шукала, тому мені достатньо того що є.
    ну і не маю упередженнь до книжок на російській. тому мені достатньо на разі.
    мже україномовін ресурси менше формат мобі підтримують, не цікавилась.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дівчата, а не знаєте, чи можна книги українською мовою десь купувати чи тягнути, але на kobo?

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

якщо тягнути, то можна, наприклад, з укрцентру (маю в закладках купу україномовних бібліотек, потім ще на компі підгляну)
    щоб читало все, можна тягнути в універсальному форматі txt :) або переводити doc (який там, мабуть, найчастіше попадається) в потрібний формат за допомогою Calibre

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тоді ще одне питання, а щоби тягнути, то треба якось "зламати" ту книжку?

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Останній час багато читаю, тож "доросла" до купівлі Kindle. Але вагаюсь між 4 і 5 версіями, що порадите ?

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

скачайте на комп і закиньте на книжку. не треба нічого ламати.

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

а 4 ще виробляють?

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Не виробляють, але ще продають. :girl_crazy:
    Характеристики в 4 і 5 схожі, але останній знайшла навіть дешевше, невже він гірше ?!