Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Електронна книга (e-book)

Я також давно заглядаю на електронні книги. Спершу сподобалися Assistant, але вже чула стільки негативних відгуків про них і порад, що краще придбати дорожчий, але значно якісніший amazon kindle, або е-book від sony. Тепер в роздумах, на чому ж зупинити свій вибір.

2. Furore

Furore New Member

Наприклад??
    Бо по ціні і функціям також зупинилась поки що на ньому, але в інеті ніяких таких поганих відгуків на разі не знайшла.

3. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Furore, згідно того, що мені казали друзі, котрі в цій "справі" розбираються, на початках рідер гарно працює, а потім починаються проблеми - з'являються різноманітні "глюки". Казали, що поки assistant ще не має нормальної "прошивки". І менша його вартість у порівнянні з конкурентами не є достатньою перевагою для його придбання..
    п.с. Як виберете якусь модель, поділіться враженнями від покупки :)

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

почитаєш, попишеш. В мене вай-фай версія, найдешевша. Тому тіко через нього. DX серія з глобальним безкоштовним нетом. Нуу...не скажу що всюди ловить.

5. Tsypulka

Tsypulka Member

Ми з чоловіком купили Sony Reader Daily Edition діагональ7 дюймів. Вона трохи дорогувата, але дуже задоволені. Купили, коли їхали на відпочинок, бо тягнути із собою томи важко. Єдине, що там екран трохи сіруватий, але великорозмірних рідерів мало і не було з чого вибрати. Брали через інтернет, то за два дні принесли нам додому. Поки що (пів року) глюків нема.

6. Olyvka

Olyvka Member

Чоловік подарував мені на минуле день народження Pocketbook 360. Тішились приблизно рік. Пізніше почалися глюки: появились полоси, почала зависати. В ремонті сказали, що треба міняти екран, а на нього гарантії не дають і коштує він близько 1000 грн. Але всеодно буду ремонтувати або куплю нову, дуже вже зручно (ми дуже багато читаємо). Чоловік націлився на планшет Самсунг, а я хочу всетаки книгу (набагато зручніше).

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Це нормально, кажуть, очі менше втомлюються.

8. Руда Лисиця

оце їх найбільша біда...

9. Ashlie

Ashlie Member

Читала на їх офіційному сайті форум з відгуками. Так і зловилася за голову. Склалося враження, що позитиву у їх продукції мало. Але і далі вони залишаються однією з провідних фірм з виготовлення електронних книг

10. Руда Лисиця

справа скорше в форматах. Покетбуки читають практично все.

11. Furore

Furore New Member

Це як? (ото я тундра :girl_blush2:)

12. Руда Лисиця

працює всюди і на шару.

13. Руда Лисиця

Дівчата, хочу замовити обкладинку до свого кіндла із одного магазину - http://tuff-luv.com/e-readers/amazon-kindle-cases/kindle-3-cases.html Але хочу кур"єрську з трекінгом, а доставка кусається - 16 з копійками фунтів. Чи є бажаючі долучитися (там можна і щось інше замовити) щоб розділити доставку?

14. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

А на які сайти можна заходити? І то в кожній моделі є?

15. Руда Лисиця

так, на всі. Ні, не в кожній моделі, а лише з 3G

16. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Але то можно заходити на сайти, тільки з яких можно книги стягнути? Чи на всі?

17. Furore

Furore New Member

А я вже передумала собі на планшетку. Може я не все розумію, але планшетка більш багатофункціональна.

18. Tsypulka

Tsypulka Member

якщо потрібно для читання, то краще брати ел. книгу. Щоб зір берегти. А ті функції, то забавка на три дні. я теж спочатку і фоток туди накачала, і музики, але тепер тільки читаю та звіти редагую. А всілякі функції виконує нетбук.

19. Руда Лисиця

всі-всі які захочете

20. Furore

Furore New Member

Це якщо читати багато, на що я поки що реально немаю часу, хоч і дуже б хотілося.
    Але такий собі дорожній варіант записника, книжки, муз.плеєра, двд-шки і т.д., і т.п. моїй сім’ї дуже б знадобився. Та й до того, красива штучка! :girl_yes: