Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

електронню поштою можна користуватись, правда ніякі прикріплення не прочитаєте, а от скайпом взагалі не вийде, хіба з онлайн сторінки і то тільки переписка, але воно так паскудно і довго грузиться, що краще вже поставити скайп на телефон:)

2. Holly

Holly Moderator

мій нетбук чомусь "не бачить" кіндла. В когось таке було? При підключені є системний звук, що підключено новий пристрій. Заходжу в "мій комп"ютер", а там нічого... На ноутбуці все працює

3. La esposa

La esposa Moderator

в мене таке буває, коли драйвери не поставлені, або коли пристрій занадто новий для старенького (мого) нетбука, наприклад він не бачить нових SD-карт

4. Holly

Holly Moderator

драйвери є, нетбук новий, місяць тому куплений

5. gnoma

gnoma Member

маю і одне і інше, то кіндлом дуууже задоволена, а от нук стоїть без діла, то погано саму книжку відображає, то шрифт замаленький і не збільшується. Тому якби зараз обирала між двома то тільки кіндл.

6. Donner

Donner Member

Спробуйте відключити антивірус та файєрвол. Ще ОС може глючити на фоні всіляких там прав доступу, особливо Windows 7.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

8. simona

simona Well-Known Member

це марка електронної книжки Barnes & Noble або NOOK (нук)

Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2012
  9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Маю проблему з дисплеєм в Кіндлі, на сервісі кажуть, що є тріщина Так, от, чекаю я на цей "екран" вже більше місяця, конкретної відповіді, я так і не почула, лиш одне, що потрібна заміна дисплею, але коли його привезуть в Україну, ніхто не знає. Тому маю питання, де все ж таки можна вирішити цю проблему, можливо хтось стикався з таким, порадьте будь-ласка

10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а пройшло більше року від покупки?
    Якщо ні, то, може, простіше замінити через амазон?

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

от і я нарешті стала щасливою власницею ел. книжечки!!!
    окрім звичайного читання в ній є для мене ще 2 +:
    1. можна стилусом малювати як в пейнті (це для малого в дорозі, наприклад)
    2. оскільки я досить часто і багато вяжу, то треба багато схем роздруковувати. переважно чоловік на роботі мені друкував або десь видруковувала в магазинах.
    якщо дуже горіло, то фоткала на фотік або телефон - але якість бажала кращого та і нервувалась, бо екран постійно згасав.
    а тут скинула на книжечку, пальчиками :) розтягнула де потрібно, видно все прекрасно, нічого не гасне. не треба зберігати купу листків зі схемами. а через вай-фай, то взагалі казка. через гугл все знайшла і вже вяжу. словом, пищу від задоволення!!!))))))))

купила соню. спочатку також націлилась на кіндл 5, бо по ціні нормальний і відгуки гарні, але чоловік переконав на соньку. для себе бачу такі переваги соні над кіндлом:
    - сенсорна (зараз вроді нема з кіндлів сенсорних, хіба що новинки)
    - можливість докупити картку памяті (журнали зі схемами трохи важать)
    - читає графічні формати
    - і ще є така штучка прикольна: можна робити помітки рукою або стилусом теж як в пейнті (наприклад, при перегляді журналу обмалювати схеми які сподобались). правда не на кожній книжці є така функція. поки не знаю з чим це повязано.

12. zetta

zetta Well-Known Member

ми хоч і маємо той кіндл... але щасливо ним користується тільки бабуся )) читає при найменшій нагоді... тільки те і робимо що книжки їй скачуємо. а ми далі паперові книжечки купуєм.

13. Holly

Holly Moderator

наскільки мені відомо, є. Але сенсорну книжку я б не хотіла, як не як тицяти пальцями, відбитки лишаються, відповідно заважає читати.

14. terezka

terezka котяка-вишивака

аналогічно,

15. natorella

natorella Well-Known Member

тому я люблю кноппппки)
    і кіндл з кнопками вже рік вірно служить. обожнююююю його
    сашка вчора запитав - коли ти мені будеш загружати книжки сюда???

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

здрасті. чого нема.
    є. у мене.

а чого в книжку тикати брудними пальцями? нормально чистими тикаєте і ніяких плям нема. екран замащується природньо як і всіх електроних девайсах.
    екран кіндла і смартфона не порівняти

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

100% згідна
    я вже багато тицялі і не помічаю забрудненості екрану

коли амазон випускає нові кіндли, то старі моделі знімаються з виробництва. хіба де в кого залишки є то ще можна купити.
    і зараз з сенсорним екраном є лише найновіша модель за 179 у.е. то задорого для мене. та і не у всіх магазинах вони ще є і на англ. мові.

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене такий.
    чесно.я ніц не шарю в моделях. старих чи нових

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я тееж такий хотіла, але вже нема

20. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

І в мене вже є віднедавна Кіндл 4!!! такий як на попередньому фото , лише не сенсорний - мені зручніше клавішами і екран так не заляпується, а я того не дуже люблю. Маю свій пристрій вже тижні три і мушу сказати - то діло заразне і затягуюче. Читаю я і ще двоє коло мене в черзі стоять:girl_yes2: Як я досі без нього жила :girl_in_dreams: