Електронна книга (e-book)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Ashlie, 17 Березень 2011.

1. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Відповідь: Електронна книга (e-book)

З моім Кіндлом сталась халепа, лишила його в машині, десь 2 тижні назад, на наступний день взяла, а він завис (маю той, що з рекламою), реклама висить і все, почала читати, виявляється, Кіндл боїться морозу, -5 для нього є критичною термпературою. Вирішила написати на Амазон, то є там опція чату, то переписувалась з представником, він попросив мене перезавантажити Кіндл, спитався, чи не падав і чи не було зовнішнього тиску, я сказала, що нічого такого не було, то сказав, що мой Кіндл має бути заменений, прислав мені листа з трекінгом мого нового, і адресу куди старий вислати. Чесно, реально була вражена (купляла Кіндл в українському магазині, але зареєструвала на Амазоні)

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

Вчора я стала щасливою власницею кіндл 4 тач. Суперовий девайс мушу сказати :girl_claping: Єдине що брали без чохла. На тому сайті де купувала книгу він коштував більш за 200 гривень, а якість залишала бажати кращого. Може хто підкаже де у Львові можна придбати не дорогий зручний чохол? Бо щось страшно мою книжечку в сумку пхати без нічого....

3. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата прошу вашої поради, перше з розміром який не варто брати і друге неперепрошитий кіндл чи перепрошитий? бо купватиму на єбеї.
    http://www.ebay.com/itm/Amazon-Kind...40709295899?pt=US_Tablets&hash=item20c2ed771b хочу цей.. як мені знати який тут розмір, і яка має бути до нього обкладинка?

Останнє редагування: 22 Лютий 2012
  4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Здається, є 2 стандарні розміри кіндла 6" - той що без клавіатури 166 mm x 114 mm x 8.7 mm, а з клавіатурою - 190 mm x 123 mm x 8.5 mm
    Ваш ніби з клавіатурою.
    ЧИ неперепрошитий - особисто в мене пересторога до товарів з ібею. Як купую там, то на сильно якісний товар не розраховую - як повезе.

5. ksuhanova

ksuhanova New Member

почему вы все покупаете киндлы помоему есть намного лучше девайс например покет бук. я им уже пользуюсь года 3 и никаких проблем

6. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Нууу,
    по-перше, про покет-буки, не зважаючи на те, що вони читають майже всі відомі формати, насправді були не дуже хороші відгуки на той момент, коли я вирішила стати власницею Кіндла, рада, що вам повезло і у вас все нормально:)
    По-друге, мене привабила в Кіндлі функція безкоштовного світового інтернету, яку я досить часто використовую в подорожах і в дорозі, а
    по-третє, дуже подобається гарантійна політика Амазону, якої точно ніде більше не зустрінеш

7. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Закінчилась моя історія з поверненням Кіндла, тим, що я відправила старий, написала їм трекінкг, вони спитали сумму доставки, і дали мені подарунковий сертифікат на ту сумму (біля 78 грн)

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дівчата, а наприклад, журнали рукодільні можна нормально дивитись? наприклад схемку чітко видно?
    я дуже хочу собі ел. книгу, але поки не знайшла підтримки в чоловіка(((
    він, на відміну від мене, зовсім не любить читати (навіть довгі анекдоти пропускає:girl_crazy:)

9. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ну, для рукодільних краще все-таки планшетник, особливо якщо схеми кольорові. бо ж читалки всі монохромні.

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дівчата, а як з укр. літературою? є скани сучасних наших письменників?

вже тримала в руках ел.книгу (ще не свою, на жаль((()
    в мене схеми по вязанні. вони не є кольорові. але вже знаю, що можна нормально дивитись на них через ел. книгу. це мене дуже втішило!!!

11. Руда Лисиця

небагато, але можна знайти

12. Holly

Holly Moderator

А я нарешті замовила обкладинку і підсвітку. Тепер сміло братиму кіндл на прогулянку :)

13. gaby

gaby Member

А я на днях купила покетбук, задоволена дуже, з форматами проблем нема, меню чітке і зрозуміле :girl_claping:

14. dyzain

dyzain Well-Known Member

Для тих хто немає Kindla, але планує замовляти з Америки. З 16 травня американська поштова служба припиняє міжнародну доставку по повітрю товарів, що містять літієві батареї. Більше тут http://www.newsmarket.com.ua/2012/05/ukrayintsi-bilshe-ne-zmozhut-otrimuvati-elektroniku-aviaposhtoyu-zi-ssha/

15. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ну всьо:girl_dance: я теж тепер модна читачка:). Купила собі Кіндла. І питання зразу - чи є можливість в ньому робити закладки і як?

16. natorella

natorella Well-Known Member

тобто закладки? для інету? так то ж

17. SoLana

SoLana Well-Known Member

Нє. Я трохи турок в тому.... Я мала на увазі таке - сподобалась фраза - я її виділила і зробила закладку, де вона саме є.

18. Руда Лисиця

є, то ви меню викличте - і там буде опція

19. natorella

natorella Well-Known Member

едд ту букмарк

20. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

в меню "Мої "вирізки" в мому так називається