Відповідь: Електронна книга (e-book) Не знаю чи ще актуально, але даю зсилочку на FineReader http://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=395956
Відповідь: Електронна книга (e-book) У мене питання до власників PockеtBook IQ 701 прочитала в описі: чи ота хвункція дозволяє девайсу балакати українською? (бо коли так, це ж мрія, завантажив казочки і дитьо при ділі ) Шось поки покети розглядаю, подобається функціональність, червоний корпус.. Гламурнінько
Відповідь: Електронна книга (e-book) в мене PocketBook 602 але теж є функція читання тексту, на українській не читає. Включаю деколи англійські книжки, то скажу чесно читає дуже гарно, але деколи воно якось зїдає слова, ну тобто два слова читаються практично разом. Ну і ще один мінус PockеtBook IQ 701 вона ж має TFT екран, а значить буде швидко сідати батарея, в 602 моделі E inc: "В сравнении с обычными ЖК дисплеями, в E-ink экранах отсутствует мерцание, которое вызывает напряжение глаз. Читать электронные ридеры PocketBook можно часами, не опасаясь за свое зрение." Ну а казочки дітям можна і на mp3 плеєр скинути, пошукайте в неті аудіокнги з казками, думаю вже щось має бути.
Відповідь: Електронна книга (e-book) та за компом я теж іноді годинами сиджу, і то не перший рік. І ще й вишивать полюбляю з компа. І шось мені очі не втомлюються. Мені здається, зір найбільше страждає, коли яскравість та контраст монітора неправильно настроєні. Ел. чорнила не хочу, бо вони переглядати фото/відео не дозволяють, це виходить суто читалка, а я б хотіла щось більш функціональне, але не ноут. Та й по 3 год. в день не планую читати. воно то так, але для цього треба окремо купувати мр3, або давати свій телефон постійно, який теж розряждається від цього швидко. Мені хочеться мати все в одному, і шоб пристрій був маленький-похідненький. Дякую за відповідь, ще пристрілююсь.
Відповідь: Електронна книга (e-book) то чому пишете в тему книжок? купіть собі планшет, завантажте програми - і буде вам не читалка, і не ноут
Відповідь: Електронна книга (e-book) аналогічно вважаю, якщо не брати з електронними чорнилами то 100 процентів збирати на планшет, бо читалка з ТФТ виходить щось середнє і не читалка по ходу, бо для очей не добре, і не планшет, бо по параметрах процесора і оператовної памяті і рядом не лежав.. Коротше, у вашому випадку планшет, а якщо дуже хочете щосЬ маленьке iPod, А читалки українською мовою - не впевнена на всі 100 але на 95 відсотків знайти можна буде і поставити на апарат.
Відповідь: Електронна книга (e-book) В мене певно руки не з того місця ростуть... Закачала купу книжок в свій кіндл з компа, а він їх чомусь не бачить. Хоча через комп видно, що вони там є. І шо с етім делать?
Відповідь: Електронна книга (e-book) а в якому вони форматі? Я качаю з флібусти, в форматі .mobi Все видно ідеально....
Відповідь: Електронна книга (e-book) от де "собака зарита!" нєа, я в корінь кидала Дякую!!!!!! Усьо, тепер маю цілу бібліотеку, пішла читати
Відповідь: Електронна книга (e-book) Маю дурну проблему - чомусь не можу зберегти закачані книжки. В мене читалка на планшеті-андроїді "Moon reader". Всі книжки автоматично кидаються на книжну полицю, а потім, при розрядці - пропадають. Порадьте чайнику як їх зберегти, і чи можна десь знайти,ті , що вже "пропали"?
Відповідь: Електронна книга (e-book) Питання може, і дурне вай-фай в кіндлі тільки для скачування книжок, чи єбраузер і можна нормально користуватись нетом?
Відповідь: Електронна книга (e-book) є браузер, і можна лазити по нету. Єдина проблема в тому, що нема української мови. В гуглі знайти написати ще можна, бо є екранна клавіатура. А от на форумі не напишеш.
Відповідь: Електронна книга (e-book) дівчата, але ж планшет не потягнеш із собою на дитячий майданчик. Тим більше айпод. Боязно, щоб десь по голові не дістати через той модний пристрій. Часто на високому замку гуляю, де перехожих не так і багато, зате багато прогулюючих студентів/безробітних з півасіками/закусонами, навіщо провокувати народ? Мамочки жаліються на майданчику, що харчі дитині не можуть купити, бо дитячих не дали, а я тут така звізда буду з айподом дефілірувати.. Дороговата річ, аби вільно її користати де хочеш та особливо не жалкувати при втраті - моя думка. Швидкодія та інші плюси айпода в роботі мені не згодяться, значить грошей не принесуть, себе не окуплять. Як статусну річ його теж не потребую. На даний час для мене це є немудре вкладення грошей. Тим більше що техніка швидко старіє та втрачає в ціні. Та у мене і ноут є, планшет мені нашо. Я власне планувала книжку, почитувати під час прогулянок з дитиною, брати у подорожі, на відпочинок. Мені формат книжки підходить і в більшості планую користати як книжку, + додаткові функції, що завжди приємно, які часто користати може і не буду, але краще уже хай буде з ними, аніж без. Питання тільки в тому, який пристрій краще по функціям/ціні взяти під мої потреби.
Відповідь: Електронна книга (e-book) В мене співробітниця купила дітям kindle fire, там кольоровий екран, купа забавок, нормальний вихід в нет, можливість слухати музику і дивитися відео. Але, як на мене, все одно виходить, що читаєш з екрану компа, мені б точно очі боліли. А от так, щоб і то і то можна було, і книжка з електронними чорнилами?
Відповідь: Електронна книга (e-book) та власне, не бачу в тому логіки. Моя Дарця вже три місяці з кіндлом - перечитала купу всього, щаслива як слонь
Відповідь: Електронна книга (e-book) От у мене теж постало питання доречності покупки kindle. Проте хочу взнати, екран розміром 6 дюймів - то зручно читати? бо знайомий має 9 дюймів - то реально як книжка, але такі страшно дорогі.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Ну кіндл кіндлу рознь П.С, щось ринулась в інтернет дослідити тему є-буків, і голова обертом.