Відповідь: Електронна книга (e-book) ліміт на митниці - 200 євро, а це десь грубо кажучи - 260 доларів.
Відповідь: Електронна книга (e-book) ще ні..тільки з 1го січня джерело - http://www.dmsu.customs.gov.ua/text/3481.prn#.TteSg89958F
Відповідь: Електронна книга (e-book) Читати не заважає.Недоліків поки не помітила.Але я кіндла без реклами не бачила.
Відповідь: Електронна книга (e-book) в мене англомовний нормально читає. Але там пише "якщо дозволено власником авторських прав", то ж може якісь і не читати. Я щойно перевірила на Гарі Потері - без проблем
Відповідь: Електронна книга (e-book) я ж кириличний текст читала, то він тільки дат дат дат ))) і на всю хату поки доперла як то виключити...
Відповідь: Електронна книга (e-book) Прийшла похвалитись своїм кіндлом. Я задоволена. Вже навіть почали читати. Яринка дуууже люить казки братів Грім Тільки ніяк не розберусь, як переходити на конкретну сторінку Для тих, хто не хоче замовляти з амазону. Брали через наш і-нет магазин. Зранку замовили, за годину забрали. За доставку не платили. Вартість 1031. З рекламою
Відповідь: Електронна книга (e-book) Та чохлів кругом повно, і ціни різні. Навіть на тому самому кідстафі.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Я собі купила Pocketbook 602, а буквально за тиждень вийшов новий Амазон Кіндл, і я спочатку подумала що я таки переплатила, і т.д. А зараз переконавшись у всіх перевагах ні капельки не шкодую. 1. Батарея тримає дуууже довго!!! Так як читаю не кожен день то заряджаю раз на пару місяців. А якщо читати кожен день по 2 години то заряду вистарчає на місяць. 2. Очі не втомлюються, можна читати на сонці, ніяких блимань. 3. Є вбудоване Lingvo, це основне через що я вибрала саме цю книжку. 4. Підтримує майже всі формати FB2, FB2.ZIP, TXT, PDF, DJVU, RTF, HTML, PRC (mobi), CHM, EPUB, DOC, TCR 5. Підтримка аудіо в форматі MP3 Ну і скачала собі програмку FineReader - це просто бомба!!! Зі сканованої пдф-ки перекинула текст в FB2 і читаю і слухаю без проблем. Тепер не витрачаю час на пошуки книжок в потрібних форматах, а трачу час на їх читання)
Відповідь: Електронна книга (e-book) де скачати програму, щоб перетворювати книжки в потрібні формати?
Відповідь: Електронна книга (e-book) А в мене doc формат не читає/просто не бачить? То помилка в описі, чи я щось роблю не так?
Відповідь: Електронна книга (e-book) все-таки помилка в описі. Доки дійсно не читає. Я їх завжди конвертую. або вже в новій прошивці читає, а я просто не в курсі.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Там нема тієї Я маю на компі в форматі doc. От як її конвертувати в формат для кіндла? ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ---------- розкажіть детальніше
Відповідь: Електронна книга (e-book) відкриваєте доку, потім Save As(Сохранить как). в випадайці вибираєте формат Single File Web Page( веб-архив) і все.Ну, ще називаєте як треба. А в калібрі вже потім конвертуєте.