Відповідь: Електронна книга (e-book) так, лише для США. магазин списує необхідну суму з картки. в принципі, якщо то кредитка - то мав би списати. Але то ви поцікавтеся в банку, чи таке можливо.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Я розраховувалась кредитною карточкою від приват банку, попередньо включивши функцію оплати в інтернеті на цій карточці, так що це реально. Тоді вам не книжка потрібна а планшет, нетбук. Виходити потрібно з потреб- для мене важливо безпечне читання, бо читаю дуже багато і це для мене найприємніший спосіб використання вільного часу, тому був куплений Кіндл з амазону, а для бровзання інтернету, перегляду відео, ігор є інші пристрої, з яких, звичайно можна і читати, але там уже не буде приємного безпечного сірого екрану і тексту "елекронних чорнил"
Відповідь: Електронна книга (e-book) прям на сайт натискає "додати до картки" (і обкладинку і сам девайс), вибираєте Україну і вам там з"явиться вартість підсумкова. Потім переводите отриману суму в євро. Якщо менше 200 євро - все добре
Відповідь: Електронна книга (e-book) То значить хотілка відпадає....Буду хотіти щось інше... А оця які має функції крім читалки і скачування книг з wi-fi і 3G?
Відповідь: Електронна книга (e-book) Натуся, e-book'и на те вони й e-book'и, що на них суто читати книжки, прослуховувати аудіо, та трохи гуляти по нету. Не більше.
Відповідь: Електронна книга (e-book) ну якщо то мегахотілка то є варіанти замовляти через сайти, які займаються доставкою товарів з США або просити когось особисто у США викупити для вас його.
Відповідь: Електронна книга (e-book) а скільки часу заряджається кіндл, і на скільки стає батареї з вимкненим бездротовим? Бо Дарцин тільки в пятницю приїхав, ото заряджаю, вже пару годин, а батареї лише третина
Відповідь: Електронна книга (e-book) Перший раз заряжався чогось дуже довго, всю ніч, проснулась, далі лампочка жовта, але за півгодини стала зелена, наступні рази десь по 2-3 години. Ну заявлений місяць не тримає точно, хіба по пару разів на тиждень користуватись, тоді може, в мене в середньому точно вистачає на 2 тижні, інколи 3 тижні при 1-2 рази в місяць незначному бровзанню по нету, читаю по 3-4 години на добу
Відповідь: Електронна книга (e-book) А в мене сталася біда з кіндлом Ми взяли його з собою на відпочинок(взяла безголова без чехла), поставили в бокову кишеньку чемодана і видно придавали іншою сумкою або ще якась біда....і екранчик тріснув Спочатку можна було ще читати, виставляючи певний режим, але потім тріщини розповзлися по всьому екрані(((( Заміна екрана(чи як він правильно називається) коштує майже, як сама книжка А я так хочу читати!!!!!!!! Так що, дівчата, бережіть свої книжки!!!!
Відповідь: Електронна книга (e-book) ну якось кілька годин. Перший раз теж так - недовго. це залежить скільки читати , але направду надовго, бо я можу по 5 годин в день читати, а він все не розряджається...
Відповідь: Електронна книга (e-book) ні, не можна((( в нас колись така сама проблема сталася з фотоапаратом
Відповідь: Електронна книга (e-book) а при чому тут фотоапарат. З кайндлами тут інша історія. Якщо купували напряму в амазону зверніться до них. Читала в неті, що людям безкоштовно міняють.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Теж про це чула, там правда потрібно пристойно володіти англійською, щоб пояснити ситуацію по телефону. Ось один з випадків http://habrahabr.ru/blogs/ebooks/105945/
Відповідь: Електронна книга (e-book) просто, коли тріснув екран фотоапарата, по гарантії не обслуговувався. Але справді, кіндл то не фотоапарат. Дуже дякую за інфо, буду пробувати міняти, а то я взагалі надію втратила, що скоро ще буду мати те чудо!!
Відповідь: Електронна книга (e-book) На екран мого кіндла чоловік в перший же тиждень гепнув батарейку. Лишилась чорна цятка я аж плакала - так його вже чекала Почитали про заміну і вирішили шо наразі то не критично. Слідкуватиму як Вам BIEDRONKA то вдасться, а потім може і сама мінятиму.
Відповідь: Електронна книга (e-book) Прочитала всю тему, а тут переважно тільки про Amazon Kindle. Користувачі інших напевно e-book не заходять... Маю питання до власників електронних книг (не Amazon Kindle), так як у вас вже є досвід використання таких книг, то на що в першу чергу треба звертати увагу, і яку книгу ви б вибрали зараз??? Вагаюся, чи варто купити таку:http://rozetka.com.ua/117746_iq_w/p122231/ , чи може хтось порадить інше...
Відповідь: Електронна книга (e-book) там тфт-екран, а не електронні чорнила. А отже скоріш за все вона скоріше розряджається, та й інакше діє на зір. Я б її нарекла "недопланшетником"