Екстракорпоральне запліднення

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Karolinka, 26 Грудень 2007.

?

Яку клініку рекомендуєте у Львові

Голосування закрито 22 Липень 2022.
  1. Альтернатива

54,5%
  2. Клініка Стефана Хміля

0 голосів
    0,0%
  3. Мати і Дитина

9,1%
  4. Інтерсоно

36,4%
  5. Парентс

0 голосів
    0,0%
  1. MarichkaK

MarichkaK Member

Відповідь: Екстракорпоральне запліднення

Lesli, удачі вам, і здовеньких малюків. Мій протокол почнеться через півтора місяці...

• Подобається Подобається x 5
  2. Susi

Susi Member

Дорогі учасниці! Поділіться, будь ласка, досвідом про штучне запліднення, його ефективність та все, що стосується цієї поцедури!!!
    Буду щиро вдячна!!!:girl_tender:

Останнє редагування модератором: 11 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. Susi

Susi Member

Дуже дякую усім учасницям за інформацію! Я вперше почала цікавитись цією процедурою і не мала жодного уявлення про неї, а зараз завдяки вам хоча б якесь уявлення. Усього вам найкращого, а насамперед здоровеньких діточок та здійснення усіх мрій!!! Ви усі цього заслуговуєте!!! :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 4
  4. Verona

Verona Member

Привіт усім! Моя історія дуже довга, тому її не переказуватиму. Але я дуже розумію людей, які наважуються на штучне запліднення і підтримую їх. Я робила одну стимуляцію кломіфен цитратом (чи щось таке). Виросло дві яйцеклітини, але запліднення не відбулося. Місяць стимуляції був для мене з морльного погляду справжнім жахом. яйцеклітини не хотіли рости, а я вболівала за них і дуже переживала. Коли тобі одного дня кажуть вони підросли, а наступного - ні недостатньо - і так цілий місяць, ви розумієте... У мене чудовий чоловік, ми вже 6 років разом. І вагітність часами перетворювалася на мою навязливу ідею. Після цієї спроби я проходила кілька місяців у німому ступорі (бо усе це відбувалося це й на тлі фінансових проблем і переживань). Тепер я готуюся до другої спроби і вірю, що тепер все буде класно. Людям, які проти штучного запліднення, я скажу: Не доведи Боже вам бути на нашому місці. Ви не знаєте про що говорите, тому краще не говоріть. І не кажіть, що розумієте, бо ніколи не зрозумієте!

• Подобається Подобається x 18
  5. Іру

Іру Well-Known Member

Я робила штучне запліднення лише один раз і нічого не вийшло, тому добре розумію ваші, Вероно переживання, але ви молодець, що відважуєтесь на другу спробу, бо я вже другої спроби робити не буду. Це важко і морально, і фінансово, тому ми вирішили, що краще усиновити дитину. А всім, хто знову і знову відважується на штучне запліднення, бажаю лише успіху і терпіння!

• Подобається Подобається x 12
  6. MarichkaK

MarichkaK Member

В мене, сподіваюся, буде перша спроба і також прошу Бога, щоб остання, хочу дівйко малюків. Про тих, що не розуміє, нехай залишаються при своїх інтересах. Про всиновлення мріяла 1,5 року. А одного дня чоловік каже: "Ти мене примушуєш до того, чого я не знаю, чи хочу". Для мене життя закінчилося. І їхати я не хотіла на прийом до лікаря. Ще в клініці сидимо і одне до одного кажемо:"Чого ми сюди приїхали". А вийшла від них - я знаву почала жити. Хоча в мене на фоні стресу загострення вегетосудиннох дистонії. Дах рве, таблетки боюся пити, спати не можу, кашель, що переходить в рвоту, але я справлюся. Стільки ж років мріяла, а тут бац і на тобі. Як думаєте, може Бог прото так веде нас усіх до наших малюків? Може не дурно я пережила той найважчий тиждень з думкою про смерть, а потім операцію, потім 2 роки понивірянь по госпіталі і жодних діагнозів. Тільки казали будь спокійна. Та я б задусила того шмаркача, котрий те казав, а виявилося він направив на остаточне одбстеження, і ще два кроки і приватна медицина відкриває свої обійми. Повірте, тут в чужій країні дуже важко, як фізично так і психологічно все це пережити. Мовленнєвий бар"єр ще й в знаки дається. Ми будемо матусями, і це головне. Дати життя, дар, котрий для жінки є найважливішим. З Богом милі форумчанки, все у нас вдасться

• Подобається Подобається x 9
  7. Галюся

Галюся Well-Known Member

як добре, що тут вже не ведуться суперечки на рахунок добре чи зле оте ЕКЗ.
    я пройшла вже три невдалі спроби штучного запліднення і все одно буду йти на четверту. і хто б що мені не казав, що з цим не згоден або що я роблю не правильно, я роблю це для себе та своєї сім"ї. і буду робити доти, доки не буде результату. а він обов"язково буде, просто треба трохи зачекати.
    як це важко, знають тільки ті, хто через ту процедуру перейшов, навіть якщо вдалося все з першого разу.
    мій чоловік недаввно мені сказав, що напевно не хоче щоб ми робили це вчетверте, бо боїться за мене і моє здоров"я. але якось дійшли згоди, поговорили з своїм лікарем, та домовилися, що підемо в вересні на ЕКЗ без жодних вагань, тому що дуже хочемо стати батьками.
    успіхів нам всім в тій важкій справі, та Божого благословення.

• Подобається Подобається x 11
  8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчатонька, читаю вас і аж сльозки на очі набігають!
    Я не уявляю, через що проходить жінка, яка зважилась на ЕКО, тому що, дякувати Богу, мені не довелося цього взнати.
    Але чудово розумію вас у вашому бажанні стати мамою.
    За всіх вас тримаю міцно кулачки і всім бажаю якнайскорше отримати омріяний результат!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

• Подобається Подобається x 10
  9. Zorro

Zorro New Member

Маю запитання до Ipy- де робили і чому не вийшло. І що вже зробили по усиноаленню . Ми в схожій ситуації .Фінансово проблемно є дуже .Але турбує питання спадковости в усиновленні .Наслухалася стильки исторій про хворих неповносправних дітей. Дітей Нарко і алко залежних батьків . Ужас .волосся дибки стає. Щей нам сказали що усиновити не так просто .дітей немає для усиновлення треба довго чекати. Ставайте в чергу і чекати треба і до пяти років.

• Подобається Подобається x 1
  10. MarichkaK

MarichkaK Member

Zorro, Ви можете зайти на www.uaua.info, там є форум для батьків і конференція приёмний ребёнок. На всі питання проконсультують, дадуть законодавчу базу, і я к спілкуватися з відділом по спровах неповнолітніх. Тільки реєструйтеся

11. Іру

Іру Well-Known Member

Ми робили запліднення в Інтерсоно. А щодо усиновлення, то я теж чула, що все це дуже складно, дуже великі черги. І мене теж страшить спадковість, тому ще рішучих кроків не робила, але треба вже помалу за це братись, бо дуже хочу дитинку!
    Одна моя знайома робила запліднення в Києві, в клініці Надія, все вийшло з першого разу!

12. leslli

leslli Well-Known Member

я вчора отримала позитивний результат:girl_cray::girl_cray:. підсадку робили 9.06 в Івано-Франківську по аналізах 2 тижні вагітності, в мене вийшло з першої спроби. надіюся що з Божою допомогою все буде ГАРАЗД, ще трішки......... і будемо знати скільки нас (підсдали 2 бластика)..... хто іде на цей крок БАЖАЮ УДАЧІ, ТЕРПІННЯ, і ХОРОШОГО НАСТРОЮ :girl_smile::p:p:p:p

• Подобається Подобається x 27
  13. MarichkaK

MarichkaK Member

Leslli, бажаю легких родів і здоровезних малюків.... Мої величезні і сердечні вітання.
    Я також мрію про двійню, хочу в заяві просити про підсадження 2 ембріонів, але як вийде - не знаю. А можна питанняпо самій процедурі? На форумі не дуже зручно запитувати...

• Подобається Подобається x 3
  14. leslli

leslli Well-Known Member

в приваті, я вам написала свою пошту

15. leslli

leslli Well-Known Member

ось і отримала я результат: буде 1 малятко, лікар каже що вагітнісь "протікає" добре, наче б то задовалена результатом, я спочатку була в шоці. всеж таки хотілося двійняток:girl_cray::girl_cray:, але напевно так повинно було статися і Я РАДІЮ!!!! і МОЛЮСЯ, щоби все було з нами ГАРАЗД!!!:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey::girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 20
  16. kotulka

kotulka Member

Добрий день, дівчата.Тема ЕКО для мене зараз дуже актуальна, бо ми також збираємося це робити.Дуже переживаю, чи зможу завагітніти у такий спосіб, бо інших не залишилося.Щиро радію за тих, в кого все вийшло успішно і зараз чекаю на малюків.
    Підкажіть, будь ласка, хто вже робив ЕКО, де краще, в якого лікаря, можливо якісь контакти, скільки обійдеться вся процедура(від...і до...повністю).А ще розкажіть як триває підготовка до самої процедури - чи треба ще здавати купу аналізів на інфекції і т.п., скільки це забере часу.
    Буду дуже вдячна за відповіді

• Подобається Подобається x 4
  17. kotulka

kotulka Member

Дівчатонька, ну відпишіть хоч одна. Дуже чекаю на відповіді. Кожен день переглядаю, а ніхто не пише. Мені ДУЖЕ потрібна інформація про процедуру ЕКЗ, бо восени сама збираюся робити.
    Допоможіть !!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  18. Lidik

Lidik New Member

І я у планах на вересень - жовтень на штучне запліднення в Івано-Франківськ! Вперше! Можливо хтось підкаже хорошого лікаря на таку процедуру. Переживаю!

19. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

leslli , щирі вітаннячка!!!
    може ще зарано але спитаю: скільки це вам коштувало грошей?

20. Рокса

Рокса New Member

ось і отримала я результат: буде 1 малятко, лікар каже що вагітнісь "протікає" добре, наче б то задовалена результатом, я спочатку була в шоці. всеж таки хотілося двійняток, але напевно так повинно було статися і Я РАДІЮ!!!! і МОЛЮСЯ, щоби все було з нами ГАРАЗД!!!:girl_curtsey :
    Щиро рада за Вас!!!!!!!Вдразу підкажіть будь-ласка до кого звертатись в Ів.-Франківську?А може хтось має телефон,щоб записатись на консультацію?

• Подобається Подобається x 3