Екстракорпоральне запліднення

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Karolinka, 26 Грудень 2007.

?

Яку клініку рекомендуєте у Львові

Голосування закрито 22 Липень 2022.
  1. Альтернатива

54,5%
  2. Клініка Стефана Хміля

0 голосів
    0,0%
  3. Мати і Дитина

9,1%
  4. Інтерсоно

36,4%
  5. Парентс

0 голосів
    0,0%
  1. Лілія

Лілія Well-Known Member

Відповідь: Екстракорпоральне запліднення

ІМХО
    Власне там, де вона немає обговорюватися, вона й не обговорюється, як і будь-які інші теми. Тому й створюються окремі темки для кожного окремо взятого питання.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Згідна. Ця темка створена для людей,які мають подібні питання,проблеми.Ті,хто з цим, не стикався,їх не зрозуміють. Тому,якщо обговорення даних тем їх"коробить",просто в цю темку не заходять.
    п.с. Просто нещодавно моя коліжанка так плакала на кухні з приводу діток. Для них ЕКО-фактично єдиний вихід. Це просто треба бачити і "пройнятися".А от сьогодні ще й співробітниця прийшла з діагнозом чоловіка "повна аспермія" і консультаціями урологів "дуже погано".І що їм сказати? Змирися? Не дай Боже комусь бути на їх місці...

• Подобається Подобається x 3
  3. Крапля

Крапля Well-Known Member

Сьогодні дізналась, що державну програму по ЕКЗ тимчасово припинили.. Нема грошей у держави.. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  4. Лілія

Лілія Well-Known Member

Крапля,
    її припинили ще 2 місяці тому.:umbrage:

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а як то в сім'ї не обговорюється? тобто з чоловіком таке рішення не обговорюється? ого... :xaxa:круто.:confused:

так. і я маю таких знайомих, але вони це обговорювали в дещо вужчих колах.. Але може я не так вихована, або моє розуміння сімейних цінностей і сімейного дещо інше. Вибачте, що гостро висловилась, просто власне бо товаришка зараз цікавиться того в тему і заглянула - то інфи як такої тут нема, а є дискусія типу бути чи не бути.
    Вибачайте, якщо когось образила:)

Останнє редагування модератором: 27 Травень 2009
  6. Крапля

Крапля Well-Known Member

З чоловіком - зрозуміло, що обговорюється... Я говорила про батьків. наприклад... сім"ї є різні..

7. Галюся

Галюся Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

та я вже це читала, могла б теж багато сказати про клініки, але тема вже закрита, тому зайшла сюди.
    якщо тут таке не обговорюється, то вибачайте, не буду заважати.:sad:

Останнє редагування: 27 Травень 2009
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я зовсім не це мала на увазі. Просто попередила, що тамта тема не надто привітна. Чомусь вона була розсадником конфліктів постійно. Відкрила її знову. Сподіваюся, то не буде "вкотре на ті самі граблі".

9. Галюся

Галюся Well-Known Member

а чому конфліктна? кожен має свою думку) кожен використовує всі можливі методи, які йому доступні. :confused:

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, така вона була. Може, вам вдасться її дух переродити. :)

11. Галюся

Галюся Well-Known Member

Доброго дня!
    сьогодні у мене 10 день після запліднення, тест маю робити в понеділок, але дуже боюся. таку процедуру роблю вже 3 раз, сподіваюся останній, бо морально сили уже майже немає(( надіюся лише на Бога.
    буду дуже рада поспілкуватися, поділитися враженнями, хоч трішки морально розрядитися.
    дякую наперед)

• Подобається Подобається x 10
  12. Крапля

Крапля Well-Known Member

Галочко, тримайтесь.... Які відчуття? Розкажіть трішки?

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Це в Інтерсоно? Вам робили в природному циклі чи з стимульованою овуляцією?

14. Галюся

Галюся Well-Known Member

ну відчуття кожен раз інші(( тому не можу наперед вгадати результат(
    груди збільшилися на розмір, дуже болять. живіт надувся, сусідка вже запідозрила що я вагітна)) та от тільки ниє трохи, і це набільше мені не подобається. приймаю уколи, ставлю свічки, п"ю таблетки та молюся кожен день по кілька разів, бо дійсно дуже важко морально перечекати ті два тижні((

галичанка:
    ні, я робила в Києві, в Інституті репродуктивної медицини ім. Дахно. про Інтерсоно не найкращої думки, маю до них кілька претензій.
    а на рахунок природно циклу, то в мене трішки інша ситуація, мені вже третій раз підсаджують заморожені ембріони, кожного разу по 2. коли робила перший раз, то робили стимуляцію, хоча моя природня овуляція проходить досить добре і стимулювати прийшлося зовсім невеликою кількістю гормонів. забрали 26 яйцеклітин, з них запліднилися і почали нормально розвиватися лише 13, і через кілька днів відсіялися ще 5. залишилося 8, 6 з яких ми вже використали, сподіваюся що останні приживуться.

Останнє редагування: 27 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  15. Provans

Provans New Member

Доброго вечора!!! Порадьте будь даска хорошого лікаря репродуктолога, або гінеколога, або де крім інтерсоно можна лікувати безпліддя:sad:

• Подобається Подобається x 2
  16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я напишу вам в ПП свою лікарку, а ви заходьте в гілку "Як нарешті стати мамою" http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=449372#post449372 - там нас так багато таких сумуючих, але надіючихся. Скільки ви плануєте? Встановили причину невдач?

17. Provans

Provans New Member

дякую за інформацію Галичанко, я нею скристаюсь!!!:clapping:

• Подобається Подобається x 1
  18. natusik

natusik Well-Known Member

а моя двоюрідна сестричка 10 років лікувалася і чекала на своє диво.Її синочку зараз 5 рочків, класний пацан!!! Не втрачайте надії, все буде гаразд. Але не забувайте, що мама не та, що народила, а та, що ночі не доспала, сльози витирала, була разом в радості і смутку, казки читала, смаколики готувала.Напевно кількість тих діток, які не мають батьків і пар, які не можуть мати дітей, приблизно однакова-так що шанс стати мамою і татом є у всіх!

• Подобається Подобається x 4
  19. natusik

natusik Well-Known Member

зайшла на попередні сторінки і не розумію чого сваритись.якщо зачаття в пробірці відбулось, то, мабуть, Бог теж відіграв у цьому певну роль(адже коли в церкві обговорюють проблему абортів то вважають, що ембріон має душу вже вмомент зачаття).Успіхів всім хто хоче стати мамою Будьте щасливі і , найголовніше, здорові!

• Подобається Подобається x 2
  20. Галюся

Галюся Well-Known Member

от і я не розумію, чого сваритися. кожен має свою думку на це. як на мене, то гірше нічого не робити для того, щоб мати дітей, якщо вже поставили такий діагноз, що природнім шляхом цього не відбудеться.
    до речі, перед третьою спробою ходила до священника по благословення, правда він пояснював, як церква до цього ставиться, але я висловила свою думку з цього приводу і ми якось порозумілися, він дав благословення на цю процедуру.

• Подобається Подобається x 6