Екстракорпоральне запліднення

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Karolinka, 26 Грудень 2007.

?

Яку клініку рекомендуєте у Львові

Голосування закрито 22 Липень 2022.
  1. Альтернатива

54,5%
  2. Клініка Стефана Хміля

0 голосів
    0,0%
  3. Мати і Дитина

9,1%
  4. Інтерсоно

36,4%
  5. Парентс

0 голосів
    0,0%
  1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: Екстракорпоральне запліднення

В мене знайома також вже три роки не може завагітніти, але зараз знайшла лікаря в Медінституті. Дізнаюсь конкретніше про ситуацію на сьогоднішній день та результат та повідомлю.

2. OksiSp

OksiSp New Member

Христос Воскрес.Сьогодні повернулася з Івано-Франківська,мали проводити стимуляцію перед ЕКЗ,але все відмінили.Виявили в матці поліпи,які треба видаляти,хоча раніше нічого такого не бачили(ходжу на УЗД вже 4 місяці підряд).Якщо в когось була подібна ситуація напишіть будь-ласка.

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

OksiSp, скажіть, будь ласка, скільки потрібно часу приблизно, від першої консультації і до самої процедури запліднення саме в Івано-Франківську? Дуже хочу туди поїхати, але ніяк чомусь не можу наважитися...

4. OksiSp

OksiSp New Member

Привіт.Відповідаю на ваше запитання.По-перше потрібно мати такі аналізи:
    -TORCH-інфекції
    -рентген порожнини матки і маткових труб(гістеросальпінографія)
    -спермограму та багато інших.
    Всі аналізи що маєте треба брати з собою.Якщо у вас безпліддя нез"ясованої причини,то вони роблять діагностичні операції(мені таку робили в квітні 2009р.).На ЕКЗ підготовляють дуже скоро,головне мати всі аналізи(впродовж 1міс.)

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

Дуже вам, дякую! Аналізів у мене ціла купа і причина ніби з"ясована (полікістоз). Питаю власне тому, що не знаю як з роботою, чи часто потрібно буде відпрошуватися і чи на довго....

6. malunka

malunka New Member

Dolche, це буде залежити від протоколу (довгий чи короткий).
    У мене був короткий- то напротязі самої стимуляці- 2 тижні їздила у Львів 4-5разів і було досить швидко- УЗД і укольчик
    а ось у день пункції краще на цілий день, бо після наркозу думаю важко буде повернутися на роботу а потім через 3-5 днів ще підсадка ембріончиків- то також годики 2 і потім взагалі краще вже лежати- відпочивати!!

7. OksiSp

OksiSp New Member

malunka напишіть будь-ласка чи допомогло ЕКЗ вам завагітніти і за яким разом

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я колись писала, але не в цій гілці. В мене було дуже багато після перших пологів, також кзали що не завагітнію з ними, але ми завагітніли :)

9. malunka

malunka New Member

OksiSp, у нас нажаль як я писала в попередніх постах була невдача в Інтерсоно зараз хочемо йти на 2-гу спробу алетільки не туди (маємо на то причини) і плануємо пробувати в іншому медичному центрі- зараз якраз вибираємо...У вівторок їдемо на першу консультацію в клініку проф.Хміля в Тернопіль якщо відчуємо що це наше то залишимося тама якщо ні спробуємо ще Франківськ, або вже поїдемо на Київ.., але Тернопіль нам ближче і чула хороші відгуки. А чому ви вибрали Франківськ? які враження? може можете порадити когось там?

10. OksiSp

OksiSp New Member

Франківськ ми вибрали через помірні ціни та й лікарі мені там всі подобаються.Доречі зустріла там жінок із Києва.Ми їх питали чому вони вибрали Франківськ,якщо всі хвалять їхні Київські клініки,вони казали,що в Києві дуже дорого і відношення ніяке.

11. korolova

korolova Загублений

привіт дівчата! скажіть будь-ласка хто вже робив штучне запліднення в Івано-Франківську? Я не можу завагітніти у мене непрохідність труб готую документи на штучне.

12. OksiSp

OksiSp New Member

Ми робимо штучне цього місяця(перший раз,надіюсь і останній),але я не по державній програмі.Що вас іменно цікавить про Франківськ?

13. Галюся

Галюся Well-Known Member

а ми відклали програму ще на місяць, непередбачуванні обставини з моїм здоров"ям, все таки всі ці нерви і переживаняя 4 рази дали своє, нервова система виснажена, нічого не хочеться, тому думаю з таким настроєм не варто починати таку важливу справу. шкода що вже почала пити протизаплідні(( але нічого, ще трошки відпочину...

14. Huculka

Huculka Member

Дівчата, підкажіть будь-ласка, чи ви в курсі про той факт, що репродуктивні клініки не надто радо беруться за ЕКЗ, якщо труби непрохідні або прохідні умовно (підозрюють спайки) і наполягають на їх видаленні? Просто мені нещодавно про такий абсурд, як на мене, розповіли знайомі. Їм наголосили, що якщо труби залишити, то вірогідність успіху на ЕКЗ значно менша. А для мене це є актуальним питанням.

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ----------

А скільки коштує у Франківську недержавна програма?

15. malunka

malunka New Member

Я вже начитавшись різної літератури і історії дівчат з форумів зрозуміла так: що щодо видалення труб однозначної думки немає і ще все залежить від причини непрохідності- бо якщо в трубах набирається гній чи рідина тоді шанси завагітніти на ЕКЗ різко зменшуються, а якщо просто спайки то ніби немає значення. А ще ніби збільшується ризик позаматкової.

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Huculka, ось що пише дівчина з іншого форуму
    ''По-поводу труб, тут решение каждый принимает СВОЕ, для некоторых это может быть не помехой, а для некоторых обернется неудачным протокол, каждому свое, как говорится"
    на мою думку потрібно порадитись з лікарями, все зважити, а потім вже приймати рішення!:girl_in_dreams:

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

Мені моя лікарка теж казала що якщо труби є не прохідні, то краще їх видалити, бо вони є джерелом інфекціїї і що в основному лікарі, які робитимуть ЕКЗ наполягають на їх видаленні. Щоправда я думаю, що тут дійсно потрібен індивідуальний підхід. Особисто для мене (якщо б труби були не прохідні), то видалення труб означав би хрест на своїй дитинці, тоді надія лише на ЕКЗ. А так багато випадків чула (навіть моя родичка), піля 3-х невдалих ЕКЗ завагітніла сама, причому з однією трубою. Якось зі своїми трубами, навіть заспайкованими чи покрученими впевненіше себе почуваєш. Тоді залишається надія якщо ЕКЗ невдале.

17. nanysija

nanysija New Member

Доброго дня !!! Читаю все що можливо і зацікавив мене цей форум так як бачу що багато хто цікавиться Івано-Франківськом,я теж цікавлюсь саме цим закладом і ще якщо знаєте про державну програму як це відбувається ,куди потрібно звертатись...,скільки коштує...
    ,які потрібні документи,аналізи???
    В мене непрохідні трубочки зовсім,робили операцію (лапароскопію) недопомогло...залишається тільки ШЗ ::sad:(,грошей на Київ невистарчає а про Інтерсоно ,начиталась поганих відгуків .....
    Пишіть будь -ласка,чекаю звісточок...
    Всім удачі з першого разу....тримаю кулачки @@@@@

18. dianisia

dianisia New Member

Коли ми збирались на ЕКО Палига І.Є. мені сказав, що при ЕКО прохідність не потрібна!!!! Оскільки ембріон вам підсаджують безпосередньо у матку. Це більше відіграє роль при інсемінації...

19. malunka

malunka New Member

Дівчата, ми минулого тижня їздили в клініку проф.Хміля в Тернопіль,
    ніколи б не подумали що в Тернополі є така клініка. Нам із Золочева до Тернополя навіть ближче ніж до Львова:girl_smile: але завжди чомусь зверталися до лікарів у Львів (хоча я вже до того і чула хороші відгуки про тернопільську медицину бо деякі в нас їздять туди родити-там лікарі так не нагліють як у Львові і теж є мед.університет). А клініка Хміля нас взагалі дуже приємно здивувала- дуже приємний персонал, все так організовано (а ми маємо з чим порівняти- тільки за 2 роки лікування у Інтерсоно чого були варті:girl_crazy:) дуже сучасне гарне обладнання.
    Короче кажучи, ми вирішили піти на наступний протокол у них- дуже сподіваємся що останній для нас- який принесе нам наше щастячко!!
    То після М ще маємо доздати деякі аналізи і десь в кінці травня йдемо у бій:girl_claping:

20. Галюся

Галюся Well-Known Member

привіт дівчатка)
    я вже трохи привела себе в порядок, тому цього місяця ще допиваю Логест і беремся за роботу, бо не хочу дуже затягувати на літо... сподіваюся, що ця спроба буде останньою і я нарешті отримаю свій БОНУС у вигляді близняток або двійняток)))