Екстракорпоральне запліднення

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Karolinka, 26 Грудень 2007.

?

Яку клініку рекомендуєте у Львові

Голосування закрито 22 Липень 2022.
  1. Альтернатива

54,5%
  2. Клініка Стефана Хміля

0 голосів
    0,0%
  3. Мати і Дитина

9,1%
  4. Інтерсоно

36,4%
  5. Парентс

0 голосів
    0,0%
  1. Олюнчик

Олюнчик New Member

Відповідь: Екстракорпоральне запліднення

Дякую за підтримку. На енетику якраз зараз обстежуємся. Результати будуть в кінці березня. Про "ще раз" чую кожного візиту до Інтерсоно. Записалась на прийом до І. Палиги в Альтернативу. Я взагалі - оптимістка, і думаю що все буде добре!!!!:rolleyes:

2. Галюся

Галюся Well-Known Member

нічого собі((( блін, пережити ту всю стимуляцію і щоб навіть спроби не було...(
    але ви тримайтеся. якщо є можливість то треба пробувати ще, йти до своєї мети і все обов"язково вийде.
    а скільки яйцеклітин у вас взяли і скільки запліднили, вам казали?

ну в мене іншого виходу немає. опустити руки можна, а що далі? тому будемо пробувати доти, доки не буде результату. бажано щоб він був вже наступного разу))

3. Afalina

Afalina New Member

Ой дівчатка, читаю і так мені шкода вас! Незнаю, як ви, але я думаю що потрібно щиро вірити в Бога, ви не пробували з вірою поїхати в Гошівський монастир???? Я зі свого досвіду знаю, що дуже допомагає щира молитва і віра! В мого малого була вроджена гемангіома.Кожен говорив по-різному, що пройде, зійде, треба різати.....ми чекали, а вона росла, та ще й на голівці!!!Я вирішила поїхати з чоловіком в Гошів, так плакала, молилися, щоб знайшовся вихід і вона безболісно щезла!!! Матір Божа мене почула, чудом, випадково ми знайшли лікаря,яка робила нам процедури.......і вона зараз нам помаленько щезає!!! А ще багато чула про церкву св.Антоніо, що біля Винниківського базару, там ввечері йдуть молитви, приходять жінки,які не можуть завагітніти, і багато хто після тих молитв вагітніли! Це правда, може і ви повірте в Бога???? Адже все в Божих руках!!! Вірте, надійтеся і все буде добре!!!

4. Олюнчик

Олюнчик New Member

Взяли 18 яйцеклітин, а з них 14 запліднили.

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Нехай Вам допомагає Господь. Бажаю, щоб найблищим часом у Вас вдома залунав дзвінкий дитячий голосочок!!!

5. Галюся

Галюся Well-Known Member

точно як і в мене))

тільки у нас потім 3 ембріони підсадили, і 4 заморозили, всі інші в розвитку не пішли.

дуже дуже дуже дякую за таке побажання) сподіваємося що і у вас і у нас все буде добре)

а з чого ви взяли що ми не віримо в Бога? з яких наших дописів ви зробили такий висновок? те що ми тут не розпинаємося про походи в церкви, молитви і так далі ще не означає що ми цього не робимо. тай тема тут трошки інша, якщо ви зауважили. всі чудово знають і розуміють, що все в Божих руках, але сидіти склавши руки нічого не дасть, тому і йдемо на більш радикальніші методи.

6. Олюнчик

Олюнчик New Member

Дякую. Я в це щиро вірю!!!

7. Afalina

Afalina New Member

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

[/COLOR]Дівчата, та нічого такого що ви не вірите в бога не мала на увазі....з чого ви це взяли...зовсім не хотіла вас образити...тут по-іншому все звучить, а ви так реагуєте.......

8. OksiSp

OksiSp New Member

привіт.Відгукніться,хто робив ЕКЗ в Івано-Франківську

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Привіт всім.Мені мають цього місяця робити ЕКЗ в Івано-Франківську.Лікарі казали що все разом винесе до 17-18 тис.грн.

9. Galysik

Galysik Well-Known Member

Не хотіли, а образили. Тут дівчата працюють над питанням і не просять їх жаліти. Маєте якийсь досвід по темі - Вас залюбки вислухають, а для жалощів є інші теми.

10. Галюся

Галюся Well-Known Member

підтримую!!!)

11. malunka

malunka New Member

Дівчаточка, Привіт!
    дуже тішуся, що знайшла цей форум, де можна поговорити про екстракорпоральне, бо усі інші в інтернеті тільки російськомовні:sad: та й більшість інформації тільки про київські клініки

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я робила штучне заплыднення нажаль нычого не вийшло:girl_sad:

Робила на симоненка

Треякова Марыя Володимирывна

це була ынсемынацыя

подружка робила в Киэвы штучне заплыднення завагытняла,а на другому мысяцы був викиденьстрашно так ризикувати

та ще це не так дешево

Останнє редагування модератором: 29 Березень 2010
  13. Medusa

Medusa Well-Known Member

ну, як страшно вовка - то і в ліс не ходити...

Останнє редагування модератором: 29 Березень 2010
  14. malunka

malunka New Member

Я теж готова на багато щоб мати свою кровиночку!

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

У нас історія така:
    живемо з чоловіком вже 7 років ні разу не вагітніла,
    наші гінекологи все мене лікували, то якийсь запальний процес то ще не зрозуміло що.. Потім звернулися в Інтерсоно там виявилося що у нас чоловічий фактор- зменшена кількість сперматозоїдів у чоловіка.
    У листопаді минулого року робили ЕКЗ- підсадили 2-х казали, що гарної якості але нажаль невдало:sad: Та й взагалі ми були багато чим не задоволені в тій клініці- ти там для них просто ''очередной'' і взагалі мені здається вони просто працюють на кількість- по-крайній мірі у мене склалося таке враження, а ще чула що там вже зовсім не той колектив що був і взагалі мало позитивних результатів. А хто ще був в Інтерсоно? які враження?
    Зараз плануємо йти на 2-гу спробу але хочемо змінити клініку, бо Інтерсоно нас взагалі на влаштовує..

15. dianisia

dianisia New Member

Попробуйте піти у клініку до Палиги І.Є. Практично увесь колектив з Інтерсоно працює тепер у нього в клініці. Я дуже задоволена роботою цього лікаря. На ЕКЗ так і не попали завагітніли самі...:girl_tender:

• Баян Баян x 1
  16. malunka

malunka New Member

dianisia, вітаю тебе! легкої тобі вагітності!!!
    а якщо не секрет то яка у вас була проблема? бо я також не втрачаю надії завагітніти самим..
    Я також розглядала варіант щодо Палиги, але чула не дуже гарні думки виявляється що він навіть не гінеколог, а перекваліфікувався і т.д. ЕКЗ вони там роблять не давно і я ще ні разу не чула щоб хтось завагітнів від ЕКЗ зробленого у них- не хочу підпадати під ''експерементальний процес''..
    Знаю що є ще центри у Івану-Франківську і Тернополі але зараз би хотіла зібрати більше інформації і після Паски поїхати на консультації у ці центри- подивитися і пройти консультації.
    Дівчаточка, пишіть, хто ще де був? які враження? бо справді визначитися дуже важко...

17. dianisia

dianisia New Member

В нас був чоловічий фактор( мала рухливість сперматозоїдів - близько 10-15:wacko: Я про це писала у темці " Як нарешті стати мамою?". ЕКЗ вони там дійсно роблять недавно, оскільки клініка недавно відкрилась, а усю апаратуру їм привезли лише у листопаді і ми мали бути одні з перших. Він нам пропонував і любу клініку у Києві, але я чомусь була налаштована робити штучне запліднення лише у нього. Просто ставлення до людей зовсім інше ніж у тому самому Інтерсоно... Ми чекали на апаратуру десь 4 місяці і як тільки прийшов час робити ЕКО завагітніли!!! Доречі консультація у Палиги була безкоштовна - не знаю як зараз... На рахунок того, що невдалі відгуки можу сказати лише одне: кожна людина буде хвалити лише того лікаря, який їй допоміг, а якщо щось не вдасться- то цей лікар буде дуже поганим... Просто треба розуміти, що нажаль з першого разу мало що вдається... Ми робили 3 інсемінації і нічого, вирішили піти на ЕКО і завагітніли самі...

18. Галюся

Галюся Well-Known Member

про перекваліфікацію лікаря не правда. знаю 100%. він репродуктолог, лікар УЗД та гінеколог. поганих відгуків про нього не чула жодного разу, ставлення до пацієнток дуже гарне, ставлення до своєї роботи відповідальне, так як клініка "молода" позитивних результатів поки що мало, але вони є, теж знаю це 100%. вибір за вами.
    робила в Києві ЕКЗ 3 рази (1 раз із стимуляцією і 2 кріо) - безрезультатно. в клініці Палиги 1 раз із стимуляцією, теж нема результату. після Великодня збираємося на кріо-програму.

Останнє редагування модератором: 31 Березень 2010
  19. malunka

malunka New Member

Галюся, Ви така молодець що так сміливо йдете до своєї мріїї, бо я навіть після 1=єї невдачі була така розчарована...:sad: :sad:
    напишіть, будь-ласка, а у якій клініці Ви були в Києві?
    Я думаю, що ми ще з'їздимо в Тернопіль(клініка Хміля)- (нам туди, навіть, ближче ніж до Львова) і чула хороші відгуки про них і можливо у Франківськ (Прикарпатський центр). Київ роглядаємо як крайній варіант, бо все ж таки набагато дорожче та й самі переїзди..
    Якщо не секрет то у скільки Вам обійшовся протокол у Києві і у Палиги? Нам у Інтерсоно разом з обстеженнями і медикаментами біля 28 тис.
    Тримаю за вас кулачки щоб цей раз був успішний!!!!!!!!!

20. Галюся

Галюся Well-Known Member

я теж була розчарована і після першого і після всіх решта разів, а після останнього взагалі відходила дуже важко, мусіла перевірити ще й серце, бо так понервувалася що думала буду мати ще додаткові проблеми, але слава Богу все внормувалося і я можу готуватися до кріо - програми.
    а Києві ми були в клініці ІРМ ім. Дахна, те що це дорожче ніж у Львові, це зрозуміло. тільки одні білети на поїзд і проживання скільки тягне, не говорячи вже про саму програму. ви зайдіть на сайт інституту і подивіться ціни, порівняєте для себе. точно ціни не скажу, бо були там не один раз і на різних програмах.