Екстракорпоральне запліднення

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Karolinka, 26 Грудень 2007.

?

Яку клініку рекомендуєте у Львові

Голосування закрито 22 Липень 2022.
  1. Альтернатива

54,5%
  2. Клініка Стефана Хміля

0 голосів
    0,0%
  3. Мати і Дитина

9,1%
  4. Інтерсоно

36,4%
  5. Парентс

0 голосів
    0,0%
  1. leslli

leslli Well-Known Member

Відповідь: Екстракорпоральне запліднення

Вся процедура коштує 17 000 грн. робила в Івано-Франківську.

• Подобається Подобається x 4
  2. Рокса

Рокса New Member

А може порадите якогось лікаря хорошого?

3. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

leslli, ще раз вітаю вас з малятком у животику)
    скажіть, нескромне питання: скільки ви намагалися завагітніти природнім методом?

• Подобається Подобається x 1
  4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Знайшла цікаву статтю. Суть її така, для тих кому лінь читати :girl_smile:, є такий метод, МСОМЕ, завдяки якому можна значно підвищити процент настання вагітності при ЕКЗ і інсемінації.

"МСОМЕ-ИМСИ «Рентген» для сперматозоида

Значительную часть пациентов ЭКО центров составляют пары с мужским бесплодием (30-40:wacko:. Доказано влияние мужского фактора не только на процент наступления беременности, но и на вероятность раннего ее прерывания (выкидыши).

Именно для повышения эффективности лечения мужского бесплодия, в клинике «АВА-ПЕТЕР» применяется принципиально новый метод МCOME-ИМСИ, для чего была приобретена насадка для микроскопа с новым комбинированным оптико-электронным методом увеличения.

Исследование строения подвижных, живых сперматозоидов – уникальный метод, не имеющий аналогов в мировой практике, позволяет выполнять морфологическую оценку живых подвижных сперматозоидов при увеличении в 6 300 раз (для сравнения, при ИКСИ сперматозоиды отбираются при увеличении в 400 раз).
    В зависимости от морфологических особенностей, выделяют 4 подгруппы сперматозоидов:
    от неспособных привести к беременности (1-я группа),
    до сперматозоидов с хорошей морфологией, высокой вероятностью успешной беременности и правильного развития плода (4-я группа).

Таким образом, метод MCOME позволяет выбрать наиболее приемлемое лечение для пар с мужским бесплодием от инсеминации спермой мужа до ИМСИ (введение в яйцеклетку сперматозоида, отобранного методом МСОМЕ), и тем самым значительно экономит время, здоровье и финансовые затраты пациентов.

По статистическим данным ВОЗ за последние пять лет, вероятность наступления беременности при прохождении процедуры ИКСИ составляет 30%, тогда как использование технологии МСОМЕ-ИМСИ, основанной на тщательной оценке оплодотворяющей способности спермы, повышает вероятность беременности до 70%. На сегодняшний день эффективность технологии МСОМЕ-ИМСИ получила всемирное признание, а научные труды по применению данной технологии, опубликованы в ведущих медицинских изданиях (джерело http://www.avapeter.ru/content.php?id=182)"

5. MarichkaK

MarichkaK Member

Привіт! Давно читала форум. Тут питання були по ЕКЗ... Я проходила не так давно. Можу відповісти на всі запитання, хоча тільки по теоретичному... в мене протокол робили в клініці в Іспанії. Підсадили 2 ембріони. Результат негативний...
    Бажаю усім удачі, хай малятко знайде свою маму!!!

6. Irusjka

Irusjka Member

На жаль це чистої води піар нового метода.Звичайно є деяка цінність цього методу але не настільки.Дана методика вже давно використовується в багатьох клініках Київа а токож у Харкові.Зі слів самих лікарів до загальних 40-60% додається3-5% при використанні ІМСІ.Ну а коли клініка придбає дуже дороговартісне обладнання,то повинна заохочувати пацієнтів...

7. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

хочу поділитись історією з життя! одна мамина знайома не могла 10 років мати діте,що вона тільки не пробувала,де не лікувалася -та не вдавалося їй завагітніти...:sad:,та коли дізналася і наважилася робити штучне запліднення її радістю не було меж(вона мала надію,що заплідниться хоча б одна яйцелітина,а запліднилось цілих 5...:) і от вона щаслива,що скоро відчує радість материнства,якого так бажала на протязі довгих років,і вирішує вселити 2 ембріони,а три заморозити і потім знову вселити,але вже трьох...:)трішки дивно так виходить,але,якщо цей метод може дозволити відчути себе мамусями тих кому здається,що надіє вже немає....то чому б і ні?:)не дарма ж тоді Бог дав людям додуматись до такого,щоб допомагати тим,хто не може завагітніти природнім шляхом!

• Подобається Подобається x 10
  8. MarichkaK

MarichkaK Member

Не знаю, як знайома вошої матері стала чи ні матір"ю п"ятьох малят, але в мене не вийшло... Не так все це легко. Я підсадила з 5-ти ембріонів 2-ва. Сполівалася через 9 місяців бавити своїх малят... Не вийшло. Щось пішло не так. От ще залишилися ці 3 ембріончики. Хоча зовсім не маю надії на них, тому що кращі з 5-ти вже були використані безрезультатно. Хвалена Іспанська репродуктивна медицина підвела мене, хоча й розумію, що це лотерея...Але з другої сторони і розумію, що я була в найкращих показниках - не має зайвої ваги, захворювань, вік до 30 р., шкідливих звичок не набула за життя, не вживаю алкоголю взагалі, не пила жодної таблетки на протязі 2-ох місяців перед протоколом... Але резульатау 0%. Чуму так??? Сама шукаю ту відповідь, але її не знаходжу...

• Подобається Подобається x 6
  9. Марлен

Марлен New Member

Каролінко, якщо ти плануєш робити ЕКО - то не вагайся.Ми з чоловіком пройшли цю складну процедуру з успішним результатом з першого разу.
    Дуже тяжко відходила від гіперстимуляції яєчників ( вона виникає тільки якщо вагітність наступає),але я знала на що йшла, і радість материнства ні з чим не зрівняється.!!!!!!!!!! Підсаджують не більше 3-х ембріончиків, і якщо проживаються всі 3, то ніхто не заставляє 1 чи 2 забирати,головне цілу вагітність берегти себе, щоб не сталося непоправного.
    Я знаю людей, які народили 2 дітей з допомогою ЕКО, з різницею в три роки. Я також буду робити ще одне ЕКО.

• Подобається Подобається x 3
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Дуже рідко виходить все з першого разу. Моя коліжанка мала 2 невдалі ЕКО, а от після третього має чудову принцесу якій вже трошки більше рочку.

Я багато читала різних відгуків про ЕКО, є люди які проти цього, я особисто підтримую, бо немає більшої радості як вагітніть, народження, вигодовування власної дитини. Я не розумію сурогатників. Сиділи ми в ресторані сім"ями з сестрою, і випадково в банкетному залі в цей час їх знайомі святкували народження дитини. Так помпезно, з розмахом, море квітів, грошей видно не шкодували. Підходить тато і мама добре випивші і кажуть - в нас донька народилася, тиждень нині. Ну я подивилася, думаю нічого ж собі, і сліжу немає, талія 60, вся з себе. А виявляється вони сурогатку брали.. І перша дитина в них теж таким шляхом народилася. Виявляється мама фігуру псувати не хоче. От так буває.

• Подобається Подобається x 8
  11. Редвумен

Редвумен Active Member

Жах! Нащо їм тоді діти!!! Люди в жертву приносять власне життя заради чужих дітей, а тут заради своєї - фігури шкода!!!:ireful1:

12. female

female Well-Known Member

Якщо мати не може виносити дитину, то одне. А ось така ситуація - то просто :suicide: Обмежені люди, що тут скажеш. То ж таке велике щастя почути першого копняка, побачити, як воно рухається в животику ... і купа таких моментів, які роблять жінку окриленою :girl_in_love: та так, як на мене, і народжується материнська любов, ще допоки дитина в утробі матері :girl_smile:

• Подобається Подобається x 8
  13. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

14. leslli

leslli Well-Known Member

vitalinka, спасибі за вітання. (дітей не було 6 років)

• Подобається Подобається x 2
  15. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Якщо мається на увазі непрохідність труб. То і це зараз лікується Не стовідсотково, але шанси дають великі.

16. VREDNYUKA

VREDNYUKA Active Member

Дозвольте не погодитися, що якщо труби є непрохідними можливо вилікуватися від безпліддя. Шанси такого лікування є мізерні. У мене самої були проблеми з прохідністю маткових труб. Лікувалися в Києві в центрі репродукції. Як результат - у мене видалили другу трубу (першу видалили раніше через позаматкову вагітність). Дівчата, які були зі мною в палаті та по сусідству навіть після вдало проведених процедур жодна досі не завагітніли. Я протягом 2 років періодично зідзвонююсь з ними.
    А процедура діагностики прохідності труб і прибирання спайок є досить болючими...

17. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Кожен випадок є індивідуальним і унікальним. Моя хороша знайома робила операцію на топольній у Львові у лікаря Кривка і через рік успішно завагітніла ,а у липні народила донечку. Хоча до того 12 років не мала дітей. Труби були не прохідні. Лікарі давали всього 10% гарантії, в інашому випадку виходом було тільки ЕКЗ. Вона спробувала і все получилось З Божою допомогою.

• Подобається Подобається x 3
  18. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Як то кажуть не все Божа воля бо навіть при перев'язуванні труб вони можуть відновитися хоча в дуже мізерній кількості осіб але факт є що можуть.

Останнє редагування: 15 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  19. VREDNYUKA

VREDNYUKA Active Member

Згодна, випадки індивідуальні. В моєму випадку - це часткові спайки. До цього проходила і так зване продування і декілька видів діагностики

20. VREDNYUKA

VREDNYUKA Active Member

В Києві робили лапороскопом операцію.