Егоїзм - виліковний?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Siania, 31 Липень 2009.

1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: Егоїзм - виліковний?

Читаю, у неземну любов,яка може переробити егоїста, вірять молоді дівчата,або жінки,які недавно побралися. В них ще є іллюзії. Ті,хто давно в шлюбі і мають дітей, радять пристосовуватися (дивитись на речі під іншим кутом).
    Особисто я вважаю,що чоловіка переробити неможливо, це стосується як поганих звичок так і егоїзму. Можливо деякий час в період закоханості чоловік поступиться заради жінки якимось своїми інтересами,але з часом все стане на свої місця. А якщо намагатися постійно пояснювати йому його помилки,і відповідно описувати свої почуття(як радять жіночі журнали), можна добитись лише того, що він не буде слухати, а слова дружини сприйматиме як фон - ну от, знову вона зудить, і відповідно додому не спішитиме. Так що або живемо з тим, що маємо, або не живем.

2. olena

olena New Member

Допис від Lsveta
    Я би скорше сказала що ми, жінки, робимо їх егоїстами ще з дитинства, коли бігаємо біля вже здорових хлопів , замість того щоб навчити їх елементарним речам. І вони у цьому не винні, а ми - жінки.[/quote]

Я з вами в тому погоджуюсь на всі 100%.Ми своєю безмірною любов'ю до своїх чад укоріняємо егоїзм у їхніх характерах.
    Боротися з ним не поборешся,а от пристосуватися можна.А взагалі я за ЗДОРОВИЙ егоїзм в кожного.Давайте більше будемо любити самі себе і тоді менше помічатеметься егоїзм ближніх наших.

3. LookingIn

LookingIn New Member

+1 ППКС
    аналогічно і жінку - не зміниш
    егоїзм невиліковний, по собі знаю
    вся суть - в паритетних стосунках; тільки щоденні компроміси (у дрібних чи всесвітніх масштабах - неважливо) здатні хоч-якось приглушити отой егоїзм, що пхається у всі діри

4. Волошка

Волошка Well-Known Member

Як на мене, то егоїзм можна вилікувати тільки коханням чи любов'ю. Коли людина любить - вона не егоїст.

5. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Мушу з Вами не погодитись Любов теж буває егоїстичною((((

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

егоїзм живе в кожному з нас,не має людини без нього
    здоровий егоїзм властивий кожному....... але не потрібно ставити свою персону вище інших.... бо чим вище видряпаєшся, тим довше і болісніше падати...
    згадала таку фразу:"Будь попроще и к тебе потянутса люди".

7. Волошка

Волошка Well-Known Member

Самозакоханість буває егоїстичною А любов до іншої людини - ніколи!

8. Відповідь: Егоїзм - виліковний?

Егоїзм,як всяку тяжку хворобу,до кінця вилікувати неможливо.