Ефект "шпильки"

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Bogdanka, 16 Грудень 2010.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Ефект "шпильки"

а я ті тести навіть не беру, бо я в тестах погана і напевне не відповіла б половини тих речей правильно. Але в програмуванні я добра, отже таки десь логіка у мене в тій макітрі присутня. :girl_flag_of_truce:

2. allja

allja Well-Known Member

Цікаво, роблячи цей тест, я думала,що у мене буде 0 вірних відповідей, та таки є в мене логіка:girl_smile:

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

хі, я теж, але в мене 28/30. Але як ви справилися з тим, що

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Правильные ответы: 27 / 30 (90:wacko:

Описание:
    У вас отлично развито логическое мышление. Если вы и делаете ошибки в рассуждениях, то в основном по случайности или от усталости, но не из-за неумения. Тем не менее, помните, что все хорошее всегда можно улучшить - если, конечно, оно вам надо.

ги, і хто скаже що в мене немає принаймні жіночої логіки? :girl_blum: але було б цікаво глянути на всі правильні відповіді, адже в кількох питаннях не лише одна відповідь підходила

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Марусю, а Ти спробуй. Ящо в програмуванні добра, то цей ззробиш.

6. Coshitce

Coshitce Member

Тест я пробамкала 30/30, але з

абсолютно згодна (за освітою - математик).

7. Lira

Lira Member

при наявності математичної логіки можна просто відмітити розбіжність логіки тесту зі своєю логікою і просто передбачити в які пастки автори хотіли піддослідних загнати... В мене закалка прикладної математики. мене простим тестом не візьмеш:)
    що не заважає мені в жилєтці плакатися на відсутність цієї самої логіки:haha:)))))))))

Останнє редагування: 26 Травень 2011
  8. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

І я пройшла тест! Навіть не думала, що стільки наберу:girl_smile:

Правильные ответы: 28 / 30 (93.3:wacko:

Описание:
    У вас отлично развито логическое мышление. Если вы и делаете ошибки в рассуждениях, то в основном по случайности или от усталости, но не из-за неумения. Тем не менее, помните, что все хорошее всегда можно улучшить - если, конечно, оно вам надо.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    Не мусово його проходити. :)

Є ж різні логіки: залізна, жіноча, чоловіча, дитяча...

10. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

26 / 30 (86.7:wacko:

на щось таке я й сподівалася

ІМХО. цей тест скоріше на схильність "додумувати" і робити перебільшені чи надмірні висновки.
    а щодо математики, то "Все слова в тесте надо толковать так, как это делается в обычном повседневном русском языке, но не так, как в математике или иной специальной области. Все слова в тесте надо толковать буквально, никаких метафор или намеков в тесте не предусмотрено."

11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ООО я бачу що я тут сама розумна:) 5/30-Вы не захотели пройти этот тест:)))

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

можливо помиляюся але оця "тестова" логіка та логіка по житті - трохи різні речі)
    бо цей тест складений на певних правилах і алгоритмах
    хтось знає правила (нпр. математики) і тест добре склав, а по житті не завжди логічно поступає) я якби не памятала пару правил то мала би менший результат(хоча можливо ті правила збивають, і природньо було б більше)
    а от коли суто інтуїтивно відповідаєш правильно, то знач дійсно логіка розвинена)

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене 21 / 30 :)
    Результат здивував: у своїх діях логіки не бачу ніколи , а тут аж 21. :confused:

• Подобається Подобається x 1