Ефект "шпильки"

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Bogdanka, 16 Грудень 2010.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тю.
    Я спосіб знаю. :)

Угум.
    Аж пара підіймається.

2. Гелена

Гелена Well-Known Member

Відповідь: Ефект "шпильки"

Я теж. Альтернативний вашому... :girl_blum:

...бо вам одна лиш баня в голові

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ага, я раз чоловікові видала під час суперечки - "піду краще помию унітаз, більше току ніж з тобою говорити":girl_cool:
    Суперечка затихла моментально, фраза пішла в люди...можу собою гордитись.

Да, до речі...
    Можна її використовувати як тему, в якій можна писати тільки під час ПМСу все що завгодно, такий собі релякс.
    Наприклад - "більшість жінок- курки"....:girl_haha:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я б ще краще сказала, що багато тут такий що ся тріпають як старе подерте простирадло на вітрі.

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Знайшла симпатичне:

6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

до теми форумних дискусій знайшла розкішний тест на логіку. Якраз охоплює найтиповіші варіанти розвитку дискусій по типу твердження - висновок.
    Рекомендую! Його б запровадити перед доступом в "гарячі" теми :)

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

пройшла.аж голова від тих слів закрутилась:girl_haha:
    Правильные ответы: 24 / 30 (80:wacko:

Описание:
    У вас хорошо развито логическое мышление. Однако вы можете делать ошибки в нестандартных или запутанных случаях. Получив какой-нибудь вывод в результате рассуждения, не торопитесь принимать его за истину. Возьмите за правило перепроверять свои выводы, искать в них ошибки и просто слабые места. Не удивляйтесь, не возмущайтесь, если вас поправляют: возможно, за дело.

погоджуюсь:)

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну і словечка:girl_flag_of_truce:

Правильные ответы: 28 / 30 (93.3:wacko:

Описание:
    У вас отлично развито логическое мышление. Если вы и делаете ошибки в рассуждениях, то в основном по случайности или от усталости, но не из-за неумения. Тем не менее, помните, что все хорошее всегда можно улучшить - если, конечно, оно вам надо.

9. Відповідь: Ефект "шпильки"

І я спробувала тест.

Правильные ответы: 28 / 30 (93.3:wacko:

Описание:
    У вас отлично развито логическое мышление. Если вы и делаете ошибки в рассуждениях, то в основном по случайности или от усталости, но не из-за неумения. Тем не менее, помните, что все хорошее всегда можно улучшить - если, конечно, оно вам надо.

Ніби все правда. Але є одне велике "але" - коли емоції зашкалюють, логічне мислення може барахлити :girl_wink:

10. Музик

Музик Мартуська

:girl_crazy::girl_cray::girl_cray:
    а мене до вас не пустять, в мене логіки ніякої, що і підтвердив тест
    Правильные ответы: 19 / 30 (63.3:wacko:

Описание:
    Вариант 1.
    У вас не хватило терпения пройти весь тест, вы сделали его только отчасти, а оставшиеся пункты выбрали наугад.

Вариант 2.
    Ваше логическое мышление неразвито. Если вы попытаетесь публично рассуждать, то, вполне возможно, вас будут высмеивать. Вам придется обратиться к другим сильным сторонам вашей личности, если вы хотите кого-то в чем-то убедить или что-то узнать. Однако, может быть, вы не совсем безнадежны, если попробуете подучиться.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

+1, але
    З математичною логікою він не надто "дружить": є "вірні" твердження, котрим бракує обов'язковості (додаткових умов)

Зачинити доступ половині форуму?

12. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Мій результат 25 / 30 (83.3:wacko:
    Але я прибалділа від фантазії авторів)) То ж треба стільки гарних слів придумати, та ще й з такими характеристиками) Їм би ще туди нашу ДПшну "ламінусахню")

13. Lira

Lira Member

а я математик за освітою :)
    :girl_flag_of_truce:Правильные ответы: 30 / 30 (100:wacko:

Описание:

14. kitka

kitka Well-Known Member

29 / 30 (96.7:wacko::girl_curtsey:

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Правильные ответы: 24 / 30 (80:wacko:

Описание:
    У вас хорошо развито логическое мышление. Однако вы можете делать ошибки в нестандартных или запутанных случаях. Получив какой-нибудь вывод в результате рассуждения, не торопитесь принимать его за истину. Возьмите за правило перепроверять свои выводы, искать в них ошибки и просто слабые места. Не удивляйтесь, не возмущайтесь, если вас поправляют: возможно, за дело.

Більшої брєдятіни в житті не бачила:khomyak::khomyak::khomyak:

16. Heureuse

Heureuse вірю...

мдамс...ну якщо вірити цьому суперінтелектуальному тесту, то в мене логіки взагалі нема...лише 17 правильних відповідей...пічяльно-пічяльно:biggrin:

17. terezka

terezka котяка-вишивака

А у мене - 20 з 30

Описание:

повеселилась від фантазії авторів, і таки да, на 28 пункті хтілось кинути тест:)))

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

25/30

19. bora

bora Well-Known Member

Здається поділили на категорії в межах десь 5 балів - одні і ті ж описи.
    Правильные ответы: 26 / 30 (86.7:wacko:

Описание:

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ще мужа заставила пройти:)в нього результат 29. а я йому товкмачила, що в мене логіка краще розвинена. залишилась в обломі:girl_haha: