Дві невістки у свекрухи

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kosjana, 7 Грудень 2010.

1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Дві невістки у свекрухи

:khomyak::khomyak::khomyak:
    В мене вичерпалися слова...

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я одного разу так пішла, малому всього півтора місяці було. Пішла до мами своєї, жила в неї два місяці, поки ми з чоловіком не знайшли квартиру і тоді прийшла тільки за речами. Проте своєї істинної причини я їй так і не сказала, бо... бо не знаю, язик не повернувся, скандалу не хотілося і залишатися ворогами тоже не хотілося.
    Тим більше повторюсь, зйомна квартира- то не власна і не дай Боже, але можливо доля нас колись ще знов закине туди.

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я не розумію такого. Чого терпіти???
    Я би при такому ставленні не ходила до неї ні ногою. А чоловік має зрозуміти, що ви просто хочете уникнути конфліктів.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

нєєєє Оль, то в мене золота:girl_haha:.
    Приїде раз в 3-4 місяці, привезе торбу вареників чи пиріжків голодному сину, похвалить мене, понарікає біля малого на себе типу " ой як в тебе баба погана, не має часу до тебе ні приїхати, ні задзвонити" і поїде.

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ну вона їй і мабуть не була потрібна. Пішли та й добре.

6. hrystusja

а чоловік якось на це реагує?
    Бо то насправді якось не людсько.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповім своєю ж цитатою
    Ну, не можу я так. Вона чоловіка мама і він її любить, хоче мати з нею гарні стосунки хоч якісь менш-більш... Ну, наприклад він захоче маму привітати з якимось святом, то що мені впертися рогом "не піду", чи най йде сам? Ми ж одна сім"я, я так не можу. А допускати того аби він гнівався з рідною мамою тоже не можу.
    На рахунок терпіння, то я вже звикла до того що вона така є. А зараз коли не живемо поруч з нею, то те все більш чим терпимо.

8. madchen

madchen Member

jalla, навчіться любити і поважати себе дорогу!!!!!! І не позволяйте всяким там "примудрим" принижувати вас!

9. Vandamovna

Vandamovna New Member

А Ви собі щастя не хочете? Будете дозволяти по собі топтатись і далі?:girl_sad: Нехай би дійсно чоловік пішов сам до матері, яка старається розбити ЙОГО сім"ю.

10. hrystusja

А от тут таки думаю вартувало би разок вас захистити.
    Може свекруха думає, що як йому всеодно, то чого з вами церимонитись.
    Ніхто не каже мінятись. В кожного свій характер. Хоча б варто почати поважати вибір чоловіка.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Йой, дівчатка, я і не думала що то вже все так страшно і погано зі сторони виглядає.:girl_impossible:
    Ні, ну ясно що то несправедливо, але вже вплоть до гнівань і не ступань на той поріг ні ногою, нууу не знаю... не знаю...

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Отож бо й воно, що ви одна сім"я і тільки ви маєте знати як вам краще. Чоловік хоче і спокою з вами і боїться маму образити. А так не має бути. В першу чергу він має думати за вас, потім вже за маму. Можливо я жорстко написала, але хто ж як не він може за вас заступитися.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Звичайно, але в мене таке враження, що він сам її боїться.):ninja:

14. hrystusja

ото свекруха:girl_devil:,:girl_impossible:
    Знаючи себе (може я зла і противна), але я би натяками до чоловіка би добилась таки різкої розмови сина з мамою. Всетаки то його мама, а ви ж також не будь хто, а кохана дружина, мама його синочка.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну та, ну та, я неодноразово йому про це говорила... Але маємо те що маємо.
    Бо отой старший брат, о та той не дозволяє навіть не так дихнути в сторону його дружини, він як стіна для неї. А я... ну, не маю я такої стіни на жаль.((

16. hrystusja

от і я про це писала. То є дуже важливо коли чоловік хоча б раз-два заступиться за свою дружину. Мама починає розуміти, що вона не пуп землі для сина.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене чоловік впертий як віслюк, якщо не має наміру чогось робити, не переконаєш ніякими шляхами. Він бачив і мої сльзи і зіпсований настрій повязаний з його мамою і його самого розпирало від злості, він ще й умудрився мені неодноразово сказати, що я не вмію з нею говорити, бо треба було сказати так і сяк, а сам... продовжувати не буду, хоч я і просила:girl_sad:

18. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Не має, тому що його все влаштовує.Мамі нічого не каже, а дружина вислухає і підтримає. А ти потихенько, через "коханий, милий, найкращий" пробуй говорити. Я розумію, що ти вже багато переговорила, але ти відпочинь і знову в бій. Повір мій ненаглядний також любить в ослика побавитися, але в мене терпіння більше і це дало свій результат)

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

jalla, дійсно трохи складно. а ви просто забийте на свекруху і на її коники реагуйте на неї як на радіо, яке не можна виключити. а чоловік нехай знає, що до свекрухи йти у гості для вас просто каторга, вас там не люблять і ображають, але от тільки заради нього, єдиного, коханого, найкращого в світі, ви йдете на такі жертви як похід у гості. але ви то до нього дуже так ніжненько, хитренько донесіть.

а ваша старша невістка, напевно, добряче дала вашій свекрусі прикурити, того і така любов, так часто буває )))

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Думаю, тут і закопана вся "собака" якщо син потурає матусі, значить, все ок, вона все правильно робить...
    Бо інакше що? Старша ж невісточка теж "безквартирна" попалася, нє? Значить, не в тому причина її ставлення до Вас.