Відповідь: Дві невістки у свекрухи Ну то нехай би вона, така розумна, синів своїх двох квартирами позабезпечувала
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Неправда. Я теж до одруження ніц не мала і ніц мені ніхто не дав. Жили 3 роки у гуртожитку і ніц. Ніхто проти мене не був, навіть навпаки, були дуже раді, що син нарешті одружується і все одно було з ким, лиш би то був його вибір. Навіть ще допомагали, як могли. І машину допомогли купити, хоча їздити їхній синок не вміє і знали, що буду це робити лише я. Я веду до того, що свекрухи різні бувають і Вам просто не повезло. Але з тим треба якось боротися. Не давайте себе принижувати, Ви того, однозначно, не варті!
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Вона просто поділила так: старшого сина мовляв женила до хати, молодшого з хати. Старший одружився, пожив в втій хаті рік з лишнім і пішов з сім"єю на квартиру. Але питання все рівно стоїть таке, що в тій хаті має жити старший син з жінкою і дітьми, а мій чоловік мав одружуватись з хати і тут неувязочка вийшла- з хати то нема куди, бо жінка йому, тобто я попалася не забезпечена житлом.)) Отаке то буває, розпланувала собі жіночка все чітко, за всіх все вирішила і з того всього залишилась в тій своїй хаті, до того ж не маленькій одна з чоловіком. поки що... Я собі навіть не можу уявити в майбутньому тої дільожки.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи То в них велика хата, а Ви знімаєте? А як з свекром справи? Він що підкаблучник у неї?
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Ага. Ого, ще й який.)) В такої жіночки по-іншому бути не може. Мені от тільки дивно, чому старший син разом із такою улюбленою невісточкою не змогли там жити??? Але того вже мені ніхто не скаже, бо чоловік мій на той час служив в армії і нікому не відомо що там відбувалося.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Та тому і не зміг. Вони видно не такі дурні, щоб собі псути повітря. Якщо людина негативна, то вона негативна у всьоиу. А вони що теж знімають? Чи доробилися до своєї? Менше з ними спілкуйтеся і бережіть себе і свої нерви. Думайте за СВОЮ сім'ю і робіть усе, щоб у Вас був мир, а вона хай собі ...
Відповідь: Дві невістки у свекрухи то як про мене написано а мені свекруха в очі таке казала. Хоча то були типу жарти, та молода, без житла. Але як всім відомо в кожному жарті...
Відповідь: Дві невістки у свекрухи А ще мені здається, що вона просто не любить свою дитину. Я дуже добре бачу, як моя свекруха відноситься до своїх синів, у неї кожен - однаковий і за кожного однаково болить серце. Це дуже помітно, але для того людина має бути щира. Любляча матір мала б робити так, щоб було добре її дитині, а чого вона добивається, посварити Вас?
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Знімають. Дякую, поки так і роблю, але все рівно маю такий підсвідомий страх, що зйомне житло- то не надійно і упаси нас Боже, але можливо ще колись доля нас заставить туди повернутися і буде знову те що було, будуть мені по сто разів нагадувати, що хата старшому сину і його сім"ї і що ми там ніхто і маємо сидіти на чемоданах, бо вдруг старший брат чоловіка з невісткою надумаються повертатися в СВОЮ хату, а там ми, та щей оте прирівнювання без перебільшень чуть не на кожному кроці до ідеальної персони старшої невістки. Оте все разом взяте і ще купа всього, що ту в тему не вписується дає так ФУУУ, що й словами не передати. Йой, розговорилася я, понесло бачу мене не на жарт...
Відповідь: Дві невістки у свекрухи А Ваші нерви, значить, все витримають? Здається, це нормально, коли чоловік заступається за свою дружину і навпаки. Бо з моменту вашого одруження, його сім"я - це Ви та ваші діти. А усі інші - родина. Нещодавно до нас у гості, на ночівлю, незаплановано приїхав свекр. Усе б нічого, але його постійний підвищений тон, гоніння мого кота по квартирі (не любить тварин) та те, що я, у домі своїх батьків, перетворилась на "принеси - подай - уйди - не мешай" спонукало мене дуже серйозно поговорити із чоловіком. Дуже. Я вважаю, що після того, як тебе нагодували, можна і подякувати, чого від свекра не дочекалась. Звісно, після усього цього у мене кардинально помінялась про нього думка. Я до чого веду: потрібно говорити із чоловіком, ви ж виховуєте одне - одного у подружньому житті. Потім може бути запізно, а нерви вже будуть не ті. А свекруха попсихує - попсихує, та колись перестане. Але краще, щоб із нею все - таки чоловік говорив, бо синові не так відіб"ється.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Ну, я вам скажу, ви як в воду дивитесь. так і є, чуть не на кожному кроці і це сильно помітно.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Ну Вашій свекрусі би таку невісточку як я - літала би вона, вибачте мене на слові, як ср.... віник. А може вона користає тим, що Ви така. Та скажіть їй колись на одинці, щоб ніхто не чув, декілька добрих слів хорошим тоном, щоб вона зрозуміла, що до Вас в сім'ю лізти не варто. Я б певно так зробила або б ноги моєї у її хаті не було. Золотий у Вас характер раз терпите то все.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Це неправильно! І вона якась не правильна! Дітям треба допомагати, а не обділяти їх!
Відповідь: Дві невістки у свекрухи то не мої справи, але ваш чоловік мав власне житло до одруження? і його мама всим його забезпечила?
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Абсолютно згідна!!! Наприклад, я зі своєю свекрухою все говорю напряму, без взяких там завертань. Я є такою якою є! І вона теж добрий фрукт в тому плані Виговорились і маєм спокій!І ніхто ні на кого не обіжається
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Ну, одного обділиа, зате іншому дала.)) В тій квартирі все таки є частка мого чоловіка, бо хата приватизована, тому ціла квартира брату не дістанеться, тому я і говорю, що в уяві не маю що то і як то буде далі? Проте коли ми там жили, свекруха перед ти як купляти кухню водила свою старшу невісточку, радилася і так з кожною новою покупкою і увесь час повторяла "так-так, дивись як тобі добре, як подобається, бо то ж я не для себе..." при тому поглядувала на мою міміку, ніби мала точно в ній щось вловити, хоча я ні словом, ні видом ніколи не передала те що в мене на душі.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Ну це вже звірство. Я б в той день зібрала манатки і пішла хоч на вулицю, а ще б висказала їй все, що думаю. Чого ж так чужу дитину ображати?
Відповідь: Дві невістки у свекрухи То добре, а моя таке враження, що тільки чекає зачіпки, або ж навіть інколи шукає тої зачіпки в словах, в тоні голосу, в погляді і нервується-нервується... Було таке, що вона зі мною не говорила і старшій невістці голосно жалілася,потім тиск голосно міряла, до лікаря дзвонила. Бо я тоді ще вагітна була сиділа задумано на кухні і ніяк не відреагувала, що вона увійшла. А я тоді якраз мала на підтримку лягати, там з вагітністю були трохи погані справи і вона про це знала.