Відповідь: Дві невістки у свекрухи Дєвоньки, я знову сюди) Сьогодні взнала, що друга невістка моєї свекрухи вагітна! Виявляється, завагітніла вона в той же місяць, що і я . Ну скажіть, я себе накручую з отим копіюванням чи воно дійсно так є ??
Відповідь: Дві невістки у свекрухи а для чого пискувати? коли починає на вас кричати з милою усмішкою запитати - "мамо, а чого це ви на мене кричите?" забити на всі її коники, не звертати увагу на її обожнювання старшої невістки. а показує вам подарунки іншого сина з наміром вам допекти солоденьким голосочком запитати ну невже їй не подобаєтьмся ваш подарунок який ви подарували від душі, що показує вам інший. не їздити накривати їй на стіл - придумайте якусь причину, і переконайте чоловіка що вона така поважна-поважна.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи тут - точно накручуєте)) хіба ж вона знала, що ви тоді завагітніли? от ми з сестрою завагітніли у місяць різниці - не змовлялися, навіть мова не йшла про те, що плануємо діток)))
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Не беріть дурного до голови і тяжкого до рук. А навіть, якщо копіює, - її проблеми, я б позлорадствувала ще, он яка я ідеальна, з мене приклад беруть. Паскудний в мене характер.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи не думаю, що вона вираховувала місяць зачаття вашої малечі, що завагітніти в той же ж час. Яка користь? В мене в родині якось всі вагітніють листопад-грудень). Тому серпень-вересень щодня в когось день народження.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи і дуже правильно, мені б теж не сподобалося якби мій чоловік почав би пискувати до моїх батьків. я б закатала скандал. тому і собі подібного не дозволяю. Все мирно і спокійно, але в кашу собі наплювати не дам. ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ---------- це точно, не звертайте на то увагу і все. ви ж і так нічого змінити не можете, то не псуйте собі нерви. ну хіба яку пакість маленьку зробіть, до прикладу підстрижеться так як ви, чи купить щось таке саме. то скажіть, що то їй страшенно не пасує і тааак повнить, або ноги тааакі короткі
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Порахувати не так важко) Ми з нею не спілкуємось більше 2 років. Вже писала про це раніше, ото ходимо в свекрів як глухонімі одна з другою Чесно, мене це вже дістало страшенно...виходить, що ми якісь обидві "дури"...ну але не люблю, коли мене копіюють Інколи заходить на мою сторінку в однокласники(ми є в друзях одна в одної), навіть фотки виставляє схожі до моїх... Останнім часом гостює на моїй сторінці через день..може то їй написати шось....? типу: "привіт шо шукаєш? "
Відповідь: Дві невістки у свекрухи То повидаляйте з друзів, хіба це проблема? Чи позаблоковуйте акаунти.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи те саме не в мене, тому, що я тільки одна невістка у свекрухи, а в моєї рідної сестри. Молодша невістка намагається у всьому скопіювати її! Починаючи з одягу, закінчуюючи зачіскою і коліром волосся І її сильно то бісить)
Відповідь: Дві невістки у свекрухи не переймайтесь дурнею, бо дитинка то дуже важливо, і якщо ви планували вагітність, то зараз лише думайте за своє здоров"я, а не про те, як дивно поводяться інші! можливо це лише банальна заздрість, можливо свекруха, тій дівчині добре вичитує, от вона і старається вгодити їй! з живого прикладу маю, як свекруха дорікає подрузі, хоча і спокійним тоном, але часто наголошує то на кольорі її волосся, то ще на чомусь, постійно прирівнюючи її до іншої невістки, в якої "все як треба"!
Відповідь: Дві невістки у свекрухи тільки дійшло, що ви завагітніли не одного року тоді справді не важко порахувати)))
Відповідь: Дві невістки у свекрухи одна з основних причин дійсно є заздрість, а друга вік, тій дівчинці лише 16 років, от і цим все сказано)
Відповідь: Дві невістки у свекрухи ага.З різницею в два роки. Доречі, весілля в них було теж через два роки після нас... Дівчата, якщо чесно, то починаю побоюватись, до чого оте копіювання приведе
Відповідь: Дві невістки у свекрухи і в нас...мабуть, ми однолітки...мала б бути розумнішою та хай називають!
Відповідь: Дві невістки у свекрухи та ні до чого не призведе, може одумається колись та й все))) у нас з сестрою взагалі ситуація кумедна: вона вийшла заміж - майже через рік (без 20 днів) я, вона завагітніла - через 1 місяць я. а з одягом і зовнішнім виглядом - то взагалі дурниці, може вона власного смаку не має та й все.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи В нас так не виходить. Свекруха заводиться від любого мого кривого слова, чи хоч якогось заперечення, навіть якщо воно сказано мирно і спокійно. Піднімається крик, запал... Коли прошу аби вона на мене не кричала, каже що то в неї розмова така гучна, але чомусь перед другою невісткою дуже файно той звук скручується.)) ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ---------- Ну, в вас і витривалість...
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Мусить бути! Інакше можна було б позабиватись, не дай, Боже! ---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ---------- jalla, напрошується питання: " Як свекруха ставилась до Вас до одруження, і до самого одруження взагалі?"
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Не дуже, бо він говорить що мама його така є і її вже не змінити. Вона до одруження мене майже не знала. Познайомилась зі мною вже коли ми вирішили одружитись остаточно. Як відносилась? Ну, наскільки я зрозуміла не в захваті вона була від моєї персони, бо не забезпечена я житлом, фінансово також мені мама нічого не дала, так що, думаю мало хто буде сильно тішитись такою невісткою. Навіть наскільки мені вже після одруження чоловік зізнався, відмовляла його від одруження зі мною, спихаючи на те, що в мене нема власної квартири, проте чоловік мій її не послухав.