Відповідь: Дві невістки у свекрухи Позиція наче правильна з точки зору моралі, сімейних традицій. Але чи справдi jalla це те, що ви хочете робити? Бо в дописах ви описуєте рабство, з якого хочеться звільнитись. Хочеться вселити віру у власні сили вашому чоловіку. На всіх забавах хваліть його, пишайтесь,що він чудовий тато, чоловік. А на рахунок накривання столів, то можна приговорювати,що у вас не виходить так гарно, як в другої невістки і самі їй дзвоніть та викликайте для наочної консультації. Грайте роль:"Не вмію. Не знаю. Боюсь зіпсувати."
Відповідь: Дві невістки у свекрухи А я розумію jalla і її позицію. Я теж можу своїй свекрусі все виказати, поставити її на місце. Та й чоловік без моїх натяків прекрасно розумію ситуацію і за мною горою, але не хочеться псувати собі, чоловіку, дітям нерви. Для дітей вона чудова бабуся, і якщо я з нею посварюсь, то не зможу при дітях бути з нею доброю. забирати в дітей бабусю через свої примхи не буду. от я собі саме таку роль вибрала. Втомилась щось комусь доводити. розказувала про мене свекруха, що я не готую, не прибираю, нічо до хати не купляю і т.д. Будь ласка - дала їй свободу дій, і готує, і прибирає, і купляє :xaxa: Бо коли людині намагаєшся допомогти, із шкури лізеш. А людина сприймає то як належне, ще й на голову сідає, то вже ні! Такого більше не буде.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Бачите Холлі, ви вже найшли той компроміс: "І вовки ситі, і вівці цілі." Тут не в скандалах справа, а у самодостатності. В когось був підпис:" Мне всеравно, что вы обо мне думаете, я о вас вообще не думаю!"
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Слухай, і правильно. Одним таким пострілом вбила двох зайців. З одного боку певним чином провчила свекруху, а з іншого економія часу і грошей.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи нє, економії нема. Просто раніше, як ми йшла в магазин і свекруха давала список і гроші, гроші ми не брали. Але коли вже почала на голові сідати і казати що ми тільки но на себе тратим і ніц до хати не купуємо, то вже вибачте.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи В рамочку і на стіну! Золоті слова, цим принципом користуюсь, попередньо узгодивши позиції з чоловіком. Я напевно одна із небагатьох, у яких з приходом ще однієї невістки стосунки стали тепліші. Ось воно - страх перед невідомим зближує людей. Наразі все добре, але в мене все ж таки вже 9 рік "невісткового" стажу.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Золоті слова!! Jalla, старайтесь не сприймати її образи. Нехай собі говорить, а Ви не слухайте, або віджартовуйтесь. Коли мені кажуть якусь образу, я стараюсь або мовчати, або посміятись, в душі звісно що може зачепити, але не покажу того. Коли вона каже "Ти то не вмієш.... (Моя друга невістка оце краще вміє/ Ти мене не поважаєш/ Не так цибулю смажиш/ Дитину не так колишеш/ Ви грошей мало приносите)" Ви собі думайте "Ну і що". І не накривайте на стіл. Не допомагайте, якщо Вам цього не хочеться. Кажіть "Минулого разу (імя другої невістки) такі гарні поради дала - я подзвоню їй, щоб прийшла допомогти. Хочу в неї навчитись." І так старайтесь у всьому. Нехай вона робить, а Ви збоку. Говоріть це лагідно, без нервозності. Ви ж то в душі знаєте, що Ви і дружина найліпша, і мама найкраща, і господиня хоч куди!! Ну Ви не ідеальна, а хто ідеальний? Нема таких )) Ні свекруха, ні її перша невістка - кожен має недоліки. І нехай свекруха говорить протилежне скільки влізе, Ви все одно своє знаєте ))) Позиція у Вас правильна, але здається мені, що Вам вона дається ой як нелегко. Можливо я помиляюсь.. Але чомусь думаю, що якщо б вона Вас влаштовувала - не йшли б з хати з малою дитиною, і не писали б на форумі. Є люди, які не варті наших нервів, переживань, сліз.. Шкода тільки, що деколи такі люди входять в коло нашої родини. Ще одна фраза моєї мами "Ласкаве телятко дві корови ссе".
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Ой..... В нас з дружиною чоловікового брата спочатку були хороші стосунки, ми навіть намагались дружити. поки невістка не почала показувати з себе велику пані і піддобрюватись до свекрухи. Хотіла, шоб я була погана, а вона добра, то мало того, шо зі мною не вітається (хоча мені байдуже тепер, її справа), вона навіть не вітається до мого чоловіка, ходить, як німець, при тому, шо не ми до неї в хату прийшли, а вона до нас. На зауваження свекрухи, відповіла: "А чого це я маю перша до них вітатись?" І так ні з того , ні з сього ми як незнайомі люди.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи А я ще незнаю які у нас будуть стосунки, з майбутньою дружиною братового чоловіка, але зараз вона дуже небагатослівна до мене, хоча знаю її майже 2 роки. Трішки дивна, але в принципі всі ми трішки такі для когось можливо. переїхала вже до свекрухи жити, (ми живемо окремо) а нам навіть ніхто не повідомив той факт. Ми були трішки в шоці. Хоча раніше свекруха про все говорила...
Відповідь: Дві невістки у свекрухи а в мене з дружиною брата мого чоловіка стосунки дуже добрі . Навіть набагато кращі , ніж з їх сестрою . Мабуть тому , що маєм тотожні думки щодо стосунків в сім"ї , виховання дітей і т.п.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Я до того ніколи не доросту, та й не прагну. В неї є інша невістка, без якої вона собі (не жартую), але навіть труси не купує. Як каже свекруха "вона (друга невістка) знає краще що мені треба". Тому всюди її з собою тягає, коли щось іде купувати, або якщо не виходить, то несе до неї і як та бракує, відносить на базар, чи в магазин назад і там скандалить, як не хочуть брати Вона і мене багато разів пробувала віддати під каблуки старшої невістки,)) мовляв "іди до неї, вона знає", чи "іди, вона вміє", чи "вона в тому ліпше розуміється", або найгірше "вона тобою покерує, як правильніше...", хоч я на то ніколи не клювала. Завжди казала, що в мене своя голова на плечах і якщо мені потрібна буде порада другої невістки, я обов"язково до неї звернуся. За що мене свекруха називала впертою і такою яка сама собі на умі.:xaxa: НА диво, вона ніколи не скаже своєї думки, поки не вислухає думку старшого сина, чи невістки і якщо вони висловляться стосовно якоїсь там ситуації, чи покупки, чи т.п., тоді в мене складається враження, що свекруха втрачає здоровий глузд і здатність мислення в неї відразу вимикається. То інколи так смішно і кумедно виглядає.))
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Оу,дуже цікава тема. Дружина брата мого чоловіка взагалі якась дивна особа,вона може одного дня мене не помітити в маршутці,хоча ми стоїмо плече до плеча в одній маршутці,другого дня вже щебече до мене,немов ми найкращі подружки,але в неї таке ставлення не тільки до мене,виявляється в неї таке ж ставлення і до свекрів.А ще вона може залишити своїх діток і прийти за ними аж вночі,я все розумію,і дітей люблю,але нехай і мене зрозуміє,не дуже легко на 6 місяці вагітності бігати по цілій хаті за її дітьми.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи у нас теж, принаймні мені здається, шо до мене свекруха приязніше ставиться. бо приїжджаємо ми раз на місяць, а деколи і рідше. це якраз із серії "любов до родичів вимірюється кілометрами" (с). воістину
Відповідь: Дві невістки у свекрухи Напишу і я .....У мене дуже хороша друга невістка...Можна сказати що ми подруги) Вона може через все місто приїхати до мене, щоб зробити мені зачіску...Розуміє мене певно як сестра, та любить мою дитину....Хоча так було не завжди. Спершу, коли ми жили з батьками (спільними), спілкування не було взагалі, абсолютно чужі люди були. Думаю тут без свекра не обійшлось.....Але тепер - все змінилось....І я цьому дуже рада. Життя склалось так, що ми ближче познайомились і все стало на свої місця....
Відповідь: Дві невістки у свекрухи а я все думаю, коли вже на форумі трапиться така ситуація))) Львів - то ж велике село.
Відповідь: Дві невістки у свекрухи і на прохання в карму розказую мабуть якесь там надцяте відчуття, або так склались зорі, щоб мені відкрились очі на цю особу Ну а якщо чесно, то дуже просто- переглянула свій профіль і побачила незнайомі мені ніки людей, з якими я не спілкувалась, але на тому все не дивилась ані профілів, ані дописів. Зайшовши в темку і прочитавши допис я ніби зустріла схожу манеру висловлювання, тобто як людина висловлює свої думуи в голос так і пише. Наступною була лінієчка вагітності, тоді я ще раз переглянула хто до мене заходив у профіль(вона там була, а звідки знала мій нік, підозрюю коли я не мала нету просила чоловіка зайти з їхнього компа, на форум і дещо подивитись). І щоб остаточно переконатись зайшла на її сторіночку, де підтверджувалось все решта. Ось і все
Відповідь: Дві невістки у свекрухи та я вас прошу, розказувати, що правда, а що ні, можите це вважати одною великою правдою, я не люблю виправдовуватись, хоча моглаб тут сісти і настрочити відповідь, та кому від того стане легше, головне те що я і не тільки я, дізнались лицемірну сторону Shamna. Одне тільки відпишу, шо мене просто збило на повал - те що вона бігає за МОЇМИ дітьми, тільки чогоб це їй бігати, приводжу я дітей до діда і баби, мабуть за свою карму турбується, свекри ж бачуть.