Відповідь: Душ шарко...... може хтось в курсі скільки зараз коштує процедура душу Шарко в поліклініці на Хімічній? І чи можна робити цю процедуру при варикозі?
Відповідь: Душ шарко...... Дівчата хто цього року ходив на душ шарко, і де тепер таке проводять і по якій ціні?? І хто знає якісь конкретні протипоказання для цієї процедури?? Якщо хворі нирки то можна робити чи ні?
Відповідь: Душ шарко...... Мені теж цікаво скільки зараз коштує ця процедура. І ще цікаво чи можна її робити якщо є проблема з хребтом і кіста яєчника? Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Душ шарко...... Краще перед процедурою звернутися до спеціаліста,щоб сказав які є протипоказання.А то ще гірше можна собі нашкодити.
Відповідь: Душ шарко...... Напевне що так і зроблю. Але я ще така вразлива до синяків((( якби я вирішила сходити б на таку процедуру була б вся синя( Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Душ шарко...... Я така сама( боюсь що буде зі мною після такого душу - але я б з радістю пішла), целюліт і бока вже дістали
Відповідь: Душ шарко...... Чи хтось з годуючий ходив на шарко? Кажуть що не можна під час ГВ. Але я дуже хочу - не стільки для похудання як для заряду, дуже мені треба такої бадьорості.
Відповідь: Душ шарко...... дівчата, я так розумію, що на Огієнка найкращий душ? а дайте координати, пліз, і напишіть, скільки то коштує? мерсі
Відповідь: Душ шарко...... Сьогодні перший раз ходила на хімічну. Дуже сподобалось 10 раз 150 грн. На Огієнка дорого.
Відповідь: Душ шарко...... А які там умови? Роздягалка? Надіслано від мого IdeaTab A3000-H, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Душ шарко...... Умови загалом нормальні, роздягалка загальна для всіх, це єдиний мінус. Сьогодні всі гарно розглядали як я в плівку замотуюсь:D:D
Відповідь: Душ шарко...... А Ви проходите процедури для схуднення чи для лікування? Ну і чи працівники це уточняють, чи схема для всіх однакова?
Відповідь: Душ шарко...... І мені теж цікаво, бо одна процедура в Кожум'яці (Дельфін)- 50грн, а тут Ви пишете що
Відповідь: Душ шарко...... В поліклініці дешевше, бо по-перше умови там як я писала вище самі звичайні, по-друге працюють тільки до 12.00 Коли я брала направлення то там я уточняла для чого мені ця процедура.
Відповідь: Душ шарко...... Як думаєте - щоб покращити ефект, варто зразу після душу чимось мазатися-обгортатися?