Відповідь: Душ шарко...... і мені будь-ласка скиньте! ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ---------- Скиньте будь-ласка в ПП
Відповідь: Душ шарко...... Вже давно перечитую цю тему, але ніяк не могла наважитись спробувати. Вирішила з понеділка записатись, тому
Відповідь: Душ шарко...... Дівчата, відписуюсь після 5-ти процедур! Ефект є! Що це значить? целюліту на попі немає, на ляшках ще трохи лишилося, але попа то просто шота с чєм-та))))))))) я дуже задоволена! Хіба що в мінуси можу написати синяки і нестерпний біль під час процедури...ми вже наростили середню потужність, так що я ледь терплю. Але терплю... Ще одна мудра людина, оцінивши ефект, сказала, що це все звичайно добре, але треба переставати ходити, бо попа потім без душу не зможе. Тобто поки організм молодий, з целюлітом і своїми силами можна справлятися, і не варто викликати привикання до аж таких тяжких процедур. Хто що про це думає?
Відповідь: Душ шарко...... Мені на днях масижист пояснив чому не бажано масаж при ГВ, бо "розрухуютья" солі, шлаки, токсичні відкладення і то все може в якійсь мірі попадати в молоко.... отаке. Я задумалась.... і поки відкладу процедури.
Відповідь: Душ шарко...... Дівчати скиньте, будь-ласка, в ПП телефон в Залізничну лікарню на запис в душ Шарко.
Відповідь: Душ шарко...... дурницю Вам сказали.З такою логікою не потрібно взагалі нічого робити для своєї фігури і краси. особисто для мене це взагалі не важкі процедцри, а приємні...так перші рази больненько, але потім вже отримуєш насолоду після масажу. Ну і взагалі то постійно ніхто і не ходить на шарко чи інші види масажу- курс 10-15 раз на півроку .
Відповідь: Душ шарко...... Була сьогодні перший раз на процедурі. Ну що сказати було кльово, спочатку мужчина переживав і дав слабий напір, але я попросила сильніше, о в деяких місцях, ак досить боліло, але мені сподобалось, йду ще
Відповідь: Душ шарко...... а я нарешті настроїлася йти на Огієнка - а там закриваються, і записують аж на 10 вересня... :shy::umbrage:
Відповідь: Душ шарко...... Довго збиралась на душ шарко, але почитала відгуки і пішла на підводний гідро масаж(той самий шарко тільки легше і в ванній). Після 2 сеансу з'явились синці на ногах і дуже болить живіт, перші сеанси були болючі.
Відповідь: Душ шарко...... Пройшла дві процедури. Потім засмаркалась і довелось перервати, але обов"язково закінчу. Перший раз був набагато приємніший, бо напір не був таким потужним, як наступного разу. Ледве стримувалася. Переживала страшно, що буду вся синя, але з"явилося декілька невеличких синців, які швидко пройшли. Відразу після другої процедури живіт був такий ніби його голками штрикали - весь у червоних цятках, але коли прийшла додому і цього вже не було. От вичухаюся з болячок і продовжу "пытки"
Відповідь: Душ шарко...... Проходжу курс Шарко двічі в році. Першого разу з легенькою дієтою втратила 5кг., наступні рази 1-2кг. Тепер це радше для тонусу шкіри і для оздоровлення спини. Після процедур відчувається неймовірна легкість. Щодо синців, то вони в мене з"являлись тільки коли проходила перший сеанс, пізніше все було тіп-топ. Хоча тут все індивідуально, коліжанка наприклад мала такі синці, ніби її просто хтось конкретно побив. В такому випадку варта припинити до загоєння і продовжити менш інтенсивно цю процедуру. Щодо Гідро-ванни, то після неї є ризик отримати букетик інфекційних хворіб (((.
Відповідь: Душ шарко...... Дівчата, підкажіть, будь-ласка, якщо я груддю дитину годую, мені можна душ-шарко? І куди краще звертатись: в якийсь медичний заклад чи куди?
Відповідь: Душ шарко...... Народ, я сьоні пішла перший раз. Зорянівонька свідок, чула, що я чуть не плакала після того, як вийшла.Мене так в житті навіть схавтки не боліли. Все боліло під час процедури: і спина, і руки і все-все. Синці є на внутрішній стороні бедра і зара чую, щось ниє де нирки. Що то??? Напор сильний, велика болечутливість, солі скупчились дуже? Чи не для мене??? Чи просити слабий напор, а ефект??? Направду, так боліло, що я ногтями у плитку впилась і просила в кінці закінчити бо шок був((( ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- на Огієнка є, 35 грн, там де я на Шарко пішла
Відповідь: Душ шарко...... Ну що, звітуюсь трохи: синя, що поробиш, ноги якби бітою биті)))7 разів закінчила, далі ще 5 і потім все, бо КД. У ногах втратила 2 см, боки зійшли смішно- правий бік (спасатєльний круг) зійшов весь, а лівий ще нависає...от чого не знає ніхто, тиск води і кількість часу однакова. Болить перемінно, ближче до КД то у пятницю сильно боліло, особливо почала спига і коліна, там трохи жир зійшов і утворився синяк великий
Відповідь: Душ шарко...... Я вже так давно залумуюсь над шарко. А яка зараз вартість? Тривалість сеансу і курсу? І чи ви задоволені ефектом?
Відповідь: Душ шарко...... Звітуюсь: пройшла Шарко 20 разів, з 4 липня по 2 серпня. Крім вихідних перерив був під час КД це 5 днів(3 по плану і два вихідні). Результати: в ногах - 4 см, одразу під попою, найширше місце в ногах - 2 см, живіт - 2 см, талія -3 см. Особливо не обмежувала себе у харчуванні, кручу хула-хуп. Боліло дуже, але я вирахувала коли саме, це одразу після КД, 6-8 день...мама рідна!!! перед КД і після одразу(4-5 день) кайфувала просто, майже спала. Спина сильно боліла завжди. а от мрію не здійснила- целюліт НЕ ПРОПАВ нінакаплю((((((( Шкода.! Скоро маю масажі, сподіваюсь там щось вийде.... Ходила на Огієнка, 30 грн 1 сеанс, це 10 хв. У вересні вони закриваються на мийку, тижнів на 2 вроді так мені казали та й дівчата йдуть у відпустку. Дату точну не знаю.
Відповідь: Душ шарко...... Єдиним недоліком було для мене величезні синці, вони були навіть на колінах бо я просила мені і коліна "мити" і як зійшли так знову повилазили. Кажуть при повторному курсі їх вже не буває, але літом я більше не піду, бо місяць жарилась в штанах
Відповідь: Душ шарко...... При повторному курсі в мене не було синяків (ну хіба один- два , але це не проблема). А от целюліт майже не пропав, хоча після першого курсу (минулого року) від нього майже нічого не залишилось. А після цьогорічного курсу- об"єми зменшились, а целюліт