Душ шарко......

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Юська, 26 Лютий 2010.

1. La asiano

La asiano New Member

Відповідь: Душ шарко......

Дівчатка, рокажу про салони, в яких була на Шарко:
    1. Кожум"яка, масаж 15 хв., два струменями води, вартість за 15 хв. - 50 грн.
    2. Залізнична (Огієна), масаж 10 хв., один струмінь води, вартість за 10 хв. - 30 грн.
    Якщо привести у відповідність час - то Кожу"яка навіть вигідніше. Я була 5 раз, синців немає взагалі. Але болить під час масажу. Навіть дуже. Єдина перевага Залізничної - можна відвідувати процедуру без купальника (проводить жінка), що робить ефективнішим саму процедуру - ніщо не гасить напір (хоча можна в стрінгах і в Кожумяку). Маю телефони і туди і туди. Звертайтесь в разі потреби.

2. kati

kati Well-Known Member

Мені боліло десь з 3-6 раз...а потім я такий кайф почала отримувати від масажу. Відходила десь з 15 сеансів( точно незнаю, бо після 10 перестала рахувати)

Тут мені на днях дали інформацію(поки що мною не перевірену) що виявляється на сихові є підводний масаж( ходила колись в залізничну то по відчуттях мені все ж більше подобається нід шарко) приїду з моря буду зондувати це питаняя

3. La asiano

La asiano New Member

Таки є, десь в приватній сауні. Але я точної інфи не розвідала. Як матимете враження - поділіться!

4. NataliFil

NataliFil New Member

душ шарко є у нас в "малібу" на Леонтовича, 9. Таке щастя треба процедур по 10ть з проміжком "відпочинку" :)

5. Bride

Bride Well-Known Member

Дівчата, як то кажуть, щойно з душу, звітуюся:girl_bye:

Була перший раз Тривала ця солодка мука хвилин 15-20, я не засікала і не питала в масажиста, тому не знаю. Як він сказав, робив у півсили. Уявляю собі, що буде на повну :girl_feminist:
    Було боляче тільки на боках живота і вгорі на руках, нижче плечей. Відповідно хвилин через 20 на тих місцях виступили маленькі синці. Не болить. На груди він не робив. Тільки стегна, спина, руки, сідниця - все це по колу, і боки по черзі.
    Чи болить під час процедури? :girl_devil:Я би не сказала, скоріше як сотня нігтів впиваються в шкіру, але це тільки на секунду, ще деколи буває як болючі лоскотки)))) Але я ржала майже всю процедуру :) Він постійно перепитує чи я окей:girl_yes2:
    Результат - шкіра стала дуже м"яка на доторк, така ніби з-під неї жир викачали. Але дуже гладенька і пружна.
    По відчуттям - :girl_claping:реально ростуть крила, таке враження що я схудла на тонну. Прийшла, зважилась. Зранку було 63,3, зараз 62,2.
    Записалася на суботу знову.

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а целюліт ще більше не вискакує від "такого промивання-розбивання". Ну звісно у кого він є.

7. Bride

Bride Well-Known Member

Це ви питання задаєте чи стверджуєте?
    Целюліт вискакує, як ви кажете, якщо сидіти і нічого не робити зі своєю задницею) я думаю зі мною всі погодяться. А на рахунок шарко, то я не бачу чого його мало би стати більше...може хтось поділиться власним досвідом

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

то я питала про целюліт

9. Bride

Bride Well-Known Member

В мене трохи є, будемо бачити, яка та дупа стане хоча би після 10 процедур. Я комбіную з харчуванням здоровим, вправами, скрабом, масажем і обгортуваннями. Взялася за себе конкретно:girl_devil: так що напевно не буду знати, що саме дало результат. Може, це на гірше, а, може, і на краще. Менше думати треба - більше робити.

10. Jasmin

Jasmin :)

Процедури через день рекомендували?

11. Bride

Bride Well-Known Member

Так, Жасмінко, виходить, що через два, бо йду в суботу. А це забагато?

12. Gorodocka

Gorodocka New Member

Дівчата, можливо хтось має телефон на Хімічну, скиньте в пп будь-ласка.

13. Jasmin

Jasmin :)

Я в цьому не тямлю.... наче тут читала, що найкраще через день. Ти так гарно розписала, що я вже собі думаю піти на шарко. Мені найкраще на Огієнка в залізничну лікарню. Якщо хтось має координати, киньте в ПП будь ласка :)

14. Gysochka

Gysochka Member

А де саме у Любіні ви ходили?

15. siriuska

siriuska Member

І по мені плаче той душ, йду на Хімічну, колись ходила і мені сподобалося.

16. Gysochka

Gysochka Member

напишу і я свою історію "зустрічі" з шарко і свої враження. Все почалось з того що я попала в лікарню (лежала на Огієнка) з проблемами в спині і там мені приписали підводний масаж 10 сеансів в медичних цілях, а потім шарко 10 сеансів. шо Вам сказати, перший раз після підводного, я від болі не могла вийти з тієї ванни,руки ноги трусились. так мене боліло, але це мабуть швидше від того шо в самому кінці масажували спину, а вона в мене, як я вже писала, травмована, а на той час ще й було загострення. Хоча коли робила цю процедуру через два роки, після пологів спина знову дала про себе чути то боліло також. до речі питались чи можна з ГВ суміщати шарко, в мене все пройшло ОК, я радилась з mamanata, Але з кожним наступним сеансом все легшає. Різницю між шарко і підводним я так і не бачу, хоча мені як на спину краще підводний, там на неї більше приділяють уваги, і так шлічно розганяють солі......... ух , як згадаю то вздрогну, але то того варте , після нього як мінімум не чую спини пів року, і ще й виглядаєш хорошо. після першого курсу, як вийшла з лікарні, виглядала супер. ВСІ помітили, можливо і по кілограмах не схудла але фігрука вималювалась , просто супер. НА Огієнка коли робила перший раз то можна було " на лєво" і дешевше, а вот через два роки то вони вже боялись так брати просили хоча б половину сеаснсів проплатити офіційно. Незнаю як зараз, пройшло все таки два роки. І Ось знову я після пологів і чую що надо, надо повторіть, і думаю куди йти .
    Прочитавши дописи я так зрозуміла що і на хімічній і на огієнка зараз ця процедура коштує 30 грн?

17. Bride

Bride Well-Known Member

Сьогодні була другий раз на шарко. Було больніше))))набагато! Синяки на дупі вискокли, більше ніде нема. В об"ємах десь по 1-2 см пішло. Але загалом з"являється якась така сила, хочеться рухатися!

18. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Дівчата, в "Кожум"яці" конвеєр чи є час на переодягання і т.д.?

19. Bride

Bride Well-Known Member

Звичайно що є! я ще на конвеєр не попадала, але бувають такі дні і години, коли людей багато, не сперечатимусь

20. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

підкажіть, будь ласка, чи на Огієнка працюють в суботу (я б підійшла), якщо так, то з котрої?