Відповідь: Душ шарко...... Я так роблю, результат не заставив довго чекти Беру звичайний білоруський крем сауна масаж і після душу мажусь і обгортаюсь плівкою.
Відповідь: Душ шарко...... Від кого потрібно брати направлення? Від свого терапевта, навіть якщо, ви обслуговуєтесь в поліклініці іншого району? Чи в їхнього терапевта? Чи це мається на увазі направлення в 42 каб у завідуючої? І ще одне, десяте, запитання Чи там призначають певну годину до 12:00, чи можна будь-коли з 8:00 до 12:00?
Відповідь: Душ шарко...... Обмотуюсь і їду до дому. Направлення берете в завідуючої фізіотерапефтичного відділення. А вже коли на саму процедуру йдете, обоговорюєте потрібну годину з медсестрою яка робить.
Відповідь: Душ шарко...... а чи може підійти скраб, наприклад кавовий, чи треба конче купувати антицелюлітний крем? Питаю, бо коли робила медовий масаж, то опісля нього був - скраб + плівка.
Відповідь: Душ шарко...... Не знаю, мені здається тільки підходять ті що з зігріваючим ефектом. Але я не впевнена.
Відповідь: Душ шарко...... Піщла сьогодні перший раз на Огієнка. Ох, враження різні, вдома вже суперові звісно. Коли направляли ззаду приблизно підколіна (трохи вище) було дуже смішно - відверто сміялася, бо не могла стриматися. А решта боляче дуже, особливо на проблемній попі і бедрах. Паморочилось в голові, і навіть зараз хоча минула вже година після процедура -певно тиск впав, хоча і по природі низький. Хочеться увесь час пити (може дійсно солі якісь розрухали - в мене такий ефект після масажу). Самопочуття емоційні - піднесена, бадьора, енергійна, синіків покищо нема, хоча коли торкаюся до шкіри, то болить наче вони є. Шкіра шовкова - дуже. Йду завтра.
Відповідь: Душ шарко...... Дівчата, а яка форма одягу для душу? Я так розумію, закритий купальник не піде?
Відповідь: Душ шарко...... Казківниця, якщо досить голодною йти на процедуру, то голова може паморочитись. Ну і краще брати шапочку для душу , а не плавальну, щоб не тиснуло.
Відповідь: Душ шарко...... на Огієнка казали мати шапочку для душу, плавки (стрінги). можна без бюстика. груди вам масажувати не будуть. в мене через вагітність цього року курс масажу відмінився, але оскільки записувалася завчасно, муж вирішив, що йому ця процедура конче необхідна. на Огієнка жіноча роздягальня прилегла до процедурної (суміжні двері), а для мужчин є через загальний коридор. і от чоловік розказує. переодягнувся, пройшов через коридор, відкриває двері в процедурну, а там медсестричка за ширмою каже - а ви в плавках? бо якщо ні - то не заходьте! виявляється, є мужчини, котрі приймають душ шарко голяка
Відповідь: Душ шарко...... Та ні, я якраз поїла легко і пішла, а шапочку купила у них для душу. Думаю, може то якийсь больовий шок, бо аж хапала ротом повітря, а може що повітря з парою (не свіже), а може що вода була досить тепла, потім медсестра зробила холоднішою, щоб мене протрезвити (бо думала, що я зомлію і впаду), то вийшла з того душу цокотячи зубами Нічого звикну, мушу.
Відповідь: Душ шарко...... Доброго дня, почитавши відгуки, так розумію що ціни на Хімічній найнижчі.... Хотілося б поцікавитись конкретну адресу і чи ціна 150 грн в касу актуальна??? І якщо турбує і цилюліт і болі в спині, зі всім допоможуть?
Відповідь: Душ шарко...... Щодо целюліту сумнівно, бо треба поєднувати з харчуванням і фітнесом-спортом - самим душем, то не зженете, а з болями в спині допоможе, він і показання такі має. Кажуть, що краще спочатку схуднити, а потім душем Шарко добре шкіру підтягнути можна. Одна дівчина зі мною ходила, то мала проблеми зі спиною. То 1 раз на рік ходить до масажиста, і 1 раз на рік на душ Шарко, то проблем зі спиною немає.
Відповідь: Душ шарко...... фітнесом займаюсь, харчуюсь правильно..... роблю масаж+обгортання, а візуально сильно нічого не міняється(((
У мене поганий досвід з душем Шарко. Сходила на 3 сеанси (у Києві...в поліклініку), то синяки ще місяць сходили.(((