Дурник, пляшка - давати чи ні?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Анута, 31 Січень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Анута

Анута Well-Known Member

всі б дурники були такі, то може в нас би люди трішки встидались так дитину на вулицю випускати

Останнє редагування модератором: 10 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Kandya

Kandya Well-Known Member

а я за дурник. у мене з ним лише приємні спогади. Діти такі спокійні із ним, уміротворьонні. І вночі краще сплять. І відвикали від нього практично без проблем

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  3. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Згідна з усім, і ще погуглила, і аж там натрапила на тему "Дурник, пляшка-давати чи ні?!" на нашому форумі, тому вибачаюсь за дублювання, мабуть тему потрібно закрити, незнаю.

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а в нас з братом неприємні. і мені та дитина величезне ІМХО виглядає трохи як наркоман, або курильщик - вічно тим собі навіть само рота затикає, коли тільки що не так, не виходить, плаче і тп

5. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну я знаю діток, яким цицькою рота вічно затикають. От сидить та мама і постійно мусе груди напоготові мати. І так до трьох років... Я то знущанням над жінкою вважаю

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а я вважаю, що мама неправильно організувала гв.

7. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Стань біля садка з ранку, коли діток ведуть. Це капці, кожна третя дитина(3-4рр) з тою бідою в писку. В нас в яслях половина з пляшкою ходили, а то така мЄрзость, то ж ніхто не пильнує де та пляшка стоїть(лежить), ніхто її не закриває, а те дитя її до рота пхає. ФУУУУУУУУ

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Аргументи! Чим шкідливий дурник?! Чи може чим корисний?

9. Bree van deKamp

10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

1. неправльне захоплення ареоли
    2. збільшує ризик відмови від грудей в 3 рази
    3. псує прикус
    4. дуууже брудна річ
    5. треба мати кілька штук, + спеціальні засоби щоби тримати в чистоті + постійно перевіряти чи не прокушене щоб не наїлося дитя резини/стлікону
    6. не знати який матеріал, як зберігався і де.
    --- дописи об"єднано, 10 Березень 2015 ---
    1. думати мамі що вона як всі, + обклеїти стразіками і "вбити" всіх на районі красою

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 4
  11. Bree van deKamp

Маєте 58 сторінок за і проти)

12. La esposa

La esposa Moderator

• Інформативно Інформативно x 3
  13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ага, мамозамєнітєль. Мені дуже сподобалось, як Ніна Зайченко сказала, що дитина ж тільки цицю мамину знає, для того ій дано навик смоктати і коли ій дають дурник, дитя думає, що то мама.... Сумно так стало

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

Ой, маю живий приклад: дитя 2 місяці має дурник, пляшку і накладку на груди і мама все дивується, що дитина груди не бере.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  15. Kandya

Kandya Well-Known Member

маму і голою цицькою[/QUOTE]

у нас діти в садок ні з сосками, ні з пляшками не холять. і біля садка жодної дитини, навіть із ясельної групи (а в нас їх три) не побачите
    --- дописи об"єднано, 11 Березень 2015 ---
    короче, пишучи про те, що я задоволена дурником (і там по пунктам хтось писав, то все у нас ок і з ГВ, і з прикусом, і від брудної соски ніразу не заражались якоюсь інфекцією), знала, що пишучі посиденьки на мене накинуться. Але учасниками форуму є не тільки активні дописувачі, але й купа дівчат, які просто почитують. І от тут всі категорично проти дурника і всьо. А хто за то навіть боїться пікнути. Але я знаю дуже багато дітей із дурниками. Є в мене знайомий, то в нього три сина: перший і третій був із дурником, а другий не брав. То із другим було значно більше незручностей: проснувся -- і вже не хоче спати, треба бавитись, колисати... А іншим соску запхав -- і соплять. Або за деякий час до денного сну, коли дитина вже хоче спати, але ніби ше ранувато класти, маля нудиться, плаче, треба його на руках носити, годати, ааакати. А із соскою дитина собі сидить трошки спокійненька, волосся чухає

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 3
  16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в мене конкрено лижі не їдуть, серйозно. може в ті дурники в силікон якусь біду підмігують, що дитина так "тормозить"? не думаю, що типу задоволення смоктального рефлексу так впливає, тоді б діти, які смокчуть пальці до 5-7років, мали б бути спокійніші.

о, згадала мінус - діти після дурника часто починають смоктати пальці.. відівчити тяжче, як відлучити від грудей.

17. Vittoriya

ну тут не впевнена, що після дурника. Купа дітей, які дурника в очі не бачили смокчуть палець.
    дійсно, нема чого дитину на руки брати, привикне :girl_crazy: і говорити з нею теж, покласти, рота заткнути і спокій. хм...

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я маю на увазі старших дітей, поза 3 р. той дурник і смоктання пальця - то якесь поганеньке самозаспокоєння, але видно то тільки мені такі нєрвні екземпляри попадаються.
    --- дописи об"єднано, 11 Березень 2015 ---
    ну воно то так, то трошки дистанціює дитину від мами. але я змогла з малим теж викласти певну межу після місяців так 10. до того часу я фізично відчувала, що нічого йому мене не замінить, а замінників у нас було і було, включно з фляшечками і дідусями.

він ставав якийсь як оглушений, чи що, дезорієнтований, ну але моя дитина дуже яскраво показує свої емоції, його легко читати, хто спокійніший - думаю, батьки навіть не здогадуються, що з дитиною відбувається

19. Popi

Popi Well-Known Member

знала, що пишучі посиденьки на мене накинуться. Але учасниками форуму є не тільки активні дописувачі, але й купа дівчат, які просто почитують. І от тут всі категорично проти дурника і всьо. А хто за то навіть боїться пікнути.

Най бояться і не пікають всякі дурниці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. Vittoriya

Але нащо та дистанція? Ну як дитина хникає і хоче на руки, то нащо ій тикати соску? Вона ж не соску хоче, а тепла, на ручках побути

21. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я вам скажу, що наступає період передозу. коли мамі вже досить. не те, що вона не хоче, але є інші, складніші, методи заспокоїти дитину, розвіяти, просто побути. а дитиан знає тільки маму, ну і то треба по-трошки показувати інші можливості. вам ще до того далеко))))

а соска - це ж так просто:connie_pull-pigtail ніби дитина є, але докладати додаткових зусиль не треба, напрягати мозги придумати казочку, зібрати і вийти надвір і, о Боже, вкласти спати скоріше).

• Погоджуюся Погоджуюся x 2