всі б дурники були такі, то може в нас би люди трішки встидались так дитину на вулицю випускати *****************************************************************
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? та куди вже швидше))) десь у півроку (!!!) мала так гарно вимовила слово "лялька"... я аж в осад випала. і все, далі почала говорити аж після року.
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Ви правда консультант з гв? До чого говоріння і зв'язки? Говорити починають, коли дозріває мозок, артикуляційна система, м'язи. Зв'язки до смоктання мають таке ж відношення як комаровський до гв
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Сьогодні поскандалили з чоловіком на тему дурника, в доні почали зубки лізти а прорізувач для зубів не хоче ( то ж резина) гризе мій палець.... То він сказав що я дура бо треба було дурак давати то зараз би й проблем не було
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Ну якшо татові приємно дивитись, коли його дочка смокче гумовий непотріб.... ну запропонуйте татові такий варіант Це новий досвід)
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Пропонувала, у відповідь почула, що він коли був малим смоктав і ніхто не каже давати їй в 30 років
Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні? Приїздила свекруха в суботу потусуватись з малою, пішли гуляти. На майданчику більшість наших однолітків з дурниками, свекруха вкотре наголосила на ненормальності дитини БЕЗ дурника, я поржала))). І ще, в нас нема шалика, щоб закутати дитині рот, бо то ж холодно і ми обов'язково простудимось. Пробувала натянути шлемик малої на рот, не вдалось, мала вирвалась і втікла) інстинкт самозбереження))) Шкода мені, що моя молода відносно свекруха так і не шарить що добре, а що ні.
та знаэєте, мені також неприємно стало, що так одразу в штики ви все сприйняли... Пляшечка і ГВ не дуже сумісні речі, тому і звернула увагу. Ваше право або прислухатись, або робити собі як знаєте, бо в коліжанки не було молока перші дні.. бо ж насправді йде мова ро корисні для вас речі, а ви ображаєтесь і пишете бочку будем котити, якщо прийдете тут писати -ой що робити, дитина від грудей відмовляється (якщо що , то жарт). А наразі то просто поради, бо багато я про то читала і багато на форумах бачила як дівчата з перших днів роблять помилки, не розуміючи навіть того. А потім плачуться і захищають як можуть суміші. Пляшечка провокує подальшу відмову диини від грудей.Жінка то з переляку в перші дні, бо ж нема молока підгодовує, а дитина ж то звикає до подачі їжі з пляшечки..
і шо? писати багато можуть, тре фільтрувати в чому звинувачують? ви ще нічого не зробили, просто хочемо попередити, чого робти не варто.Так от пляшечки взагалі купувати не варто! Якщо вже щось і буде невідомо що,що прийдеться чи докормлювати, чи своє молоко цідити, то це роблять з ложечки, або шприца.
ха-ха, мені все купили медсестри, і самі догодували, з пляшки! ну і я була "зелена" вірила, що так краще.
Молока днів 5 немає, але в цей час є молозиво, якого цілком прецілком достатньо дитинці в перші дні. І чим частіше дитинку прикладати до грудей, Щоб вона смоктала, тим швидше прибуде молоко, навіть після кесарево. Дівчата правильно пишуть, що якщо догодовувати вже і потрібно (дійсно є різні ситуації), то з ложечки (а дитина, як на диво, з перших днів вміє пити з ложечки, перевірено) або шприца без голки (або є такі дозатори дитячі у вигляді шприца, як в Нурофені дитячому). Бо пляшка з перших днів вчить дитину неправильному захопленню соска, і груди дитятку потім важко навчитися брати, може відмовитись повністю. А воно нам з вами треба?!
Ну так Тут йдеться власне про пляшечку яко предмет, який цілком може зашкодити успішному ГВ. Ще так недавно форумлянка Ксюша так і не повернула ГВ після догодовувань і вже в 2,5 місяці вони на суміші...
Так ситуації різні бувать, у моїй, без пляшечки б не обійшлося, а я ж не одна така у тому світі!Є такі що годують і після КР грудьми, а є й такі що піся природніх пологів не мають молока, не тому що ліниві, а тому, що його просто нема!!! Спадковість, природа так розпорядилась тощо.
Може в когось і буває)))) Але для наших ,,світил медицини,, ця страшилка є ще одним приводом заробити собі копійчину.
Угу, отак дівчата почитають такі перли і купують пляшечки в пологовий, бо ж хто зна, природа не подбалв...
В мене КР було двiчi : перший раз синочкiв прикладали на операцiйному столi до грудей, молозивом годувала зразу ж пiсля того як прокинулась в палатi, дiтки постiйно були зi мною(вночi теж ).Молочко прибувало на третю добу .Нема чого боятись годувати через антибiотики бо вони сумiснi з ГВ.I О БОЖЕ! так я годувала свого старшого синочка без жодних проблем 3 роки, молодшого теж планую довго годувати. П.С.Все те пишу не для того щоб показати мол " яка я крута" , а щоб дiвчата не вважали що пiсля КР нема життя безпроблемному ГВ .I в успiшному ГВ форум менi дуже допомiг.