Дурник, пляшка - давати чи ні?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Анута, 31 Січень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Анута

Анута Well-Known Member

всі б дурники були такі, то може в нас би люди трішки встидались так дитину на вулицю випускати

Останнє редагування модератором: 10 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Дурник, пляшка - давати чи ні?

ото мене вбиває - на вимогу і дописують години. якшо що 2 години - то вже не на вимогу
    най смокче собі рукав - шо в тому поганого? то краще ніж соска

3. Natalia

Natalia Well-Known Member

Чого вас це вбиває? На вимогу. Але якщо подивитись на годинник то виходить кожних 1-3 годин. Краще б порадили щось мудре.

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Не смокче вона його. а тільки намагається, але воно їй все втікає.

4. natorella

МУДРЕ - не думайте про соску. частіше пропонуйте груди

5. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Natalia, хай тоді намагається зловити .
    Для смоктання (незалежно від того чи активно їсть, чи посмоктує і дрімає) природа придумала ГРУДИ. ДУЖЕ ДАВНО. Дурник люди придумали недавно.
    Пальці в роті це нормально (доти, доки дитина не відмовляється від грудей на користь пальця, а при добре організованному годуванні на вимогу і догляді такого не буде) - дитинка знайшла свої ручки, вивчає таким чином себе. В моєї дитини з 2-3-х міс. пальці постійно в роті - зуби лізуть.

Останнє редагування: 12 Березень 2010
  7. Natalia

Вона мало спить, а буває, що засне вдень надовго і тоді виходить 3 години. Не будити ж мені її спеціально для годування?! А зазвичай - не більше 2 годин. ( Підсмоктування через 30 хв чи щоб запити гикавку я не рахую)

8. natorella

читайте матчасть - ви не сильні в теорії ГВ
    все рахуємо і смоктання активне і неактивне на сон і запиваннягикавки
    нема дітей які смокчуть 15 хв і спокійно чекають 2 години шоб потім поїсти

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Чому???
    Почитайте статті, посилання є в Yaremko в підписі.

10. Natalia

Так, мабуть, я не правильно пояснила ситуацію. Іду читати про ГВ.

11. inchik

inchik New Member

а я і у сні годувала..просто підсовувала цицю і дитинка "на сні", як векруха каже, їсть...так корисне з приємним суміщали (і дитинка довше поспить, бо не голодна і мені було легше, якщо вже молочка понабирало, я ж не холодильник для його зберігання)

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

Дівчата знавці все про вигодовування, в мене є таке питання. Моїй Настуні 3 з хвостиком рочки, але в неї є ще той цицьохапальний рефлекс (помітила, коли пересохлі гибки, щоб не полопали, мастила вазеліновою олією)...чи то так може бути? припинили грудне вигодовування в 1 рік і 9 місяців, але(!) п'ємо з пляшки з трубкою в більшості, рідко з чашки...чи то через ту пляшку?

12. mamaNata

mamaNata New Member

Скоріше за все через оту пляшку з трубкою, раджу вам викинути її і навчитися пити з горнятка.

13. Natalia

А ми так не хочемо - я вже пробувала. Навіть вночі треба щоб очі відкрила, трошки прокинулась, аж тоді бере цицю.

14. inchik

inchik New Member

mamaNata, дякую за пораду
    нажаль зараз того зробити не можу (нам треба пити дуже багато! з чашки випиває в 3 рази менше, по стану здоров'я то наразі не підходить...планую поступово заміняти і, як випиватиме стільки ж, то, звісно, викинем), але з часом все стане на свої місця
    шкода дуже...

15. Fast

Fast Well-Known Member

А може хто бачив в продажу оті такі страшні "зубаті" дурники :)?

16. Natalia

Дякую всім за поради. Вже ми дурника не купуємо, бо він нам не потрібний :girl_smile:.
    Я дійсно не завжди розуміла, що моя ляля цицю хоче. Частіше прикладаємось - і ввсе ОК.

17. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

от і я незнаю, не хочеться давати дурника, але малеча на вулиці як розплачеться, і годі заколисати аж заходиться, то мого пальчика зігнутого цмакне і заспокоюється, але не завжди, а дурника випльовує і ще більше нервується, що в тому випадку робити? бо ніби й не час їсти(як таке вдома, то даю цицю, але вона не їсть, а бавиться)

18. Natalia

Моя Юстя теж не любить гуляти, тобто її нервує лишній одяг і те, що вона нічого не бачить. Тому я підбираю час, коли вона хоче спати, заколисую і так гуляю. А як тільки розплачеться - зразу додому.

19. natorella

а як бавиться? накручує на паличку, чи закидає в корзину? шо значить бавиться цицею? їй 1 місяць!!!

на руки взяти не пробували?

20. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

так не їсть, а просто в ротику тримає і не хоче відпускати.
    на руки завжди беру і на вулиці також, але то не помагає, кричить і все...(((

21. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В такому віці в дитинки немає режиму, і не ми визначаєм час їй їсти чи не час...Якщо просить - значить є потреба.