Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? пройшлася кількома сторінками і наставила мінусів. Терпіти не можу, коли роблять висновок "я не бачив, отже не існує", і це при тому, що купа людей свідчить зі свого досвіду існуваннятакої дружби
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? сподобався допис Сheerful хлопця з іншого форуму! прикольно написав!!! не раз чула таке від хлопців! і думаю, в тому більшість правди! приаймі щодо мого покоління. чому покоління? тому , що помітила, що дописи у цій темі дуже різняться в залежності від вікової категорії... а я завжди впродовж свого недовгого холостяцького життя була впевнена, що такої дружби не існує. є або просто знайомий, або залицяльник, або коханий... тепер, коли моє серце, мозги ітд...належать одній коханій людині, мої колишні кавалери, які були спочатку просто друзями стають знову друзями. звичайно, зараз із хлопцями так часто не спілкуюсь ,як раніше (їм недуже близькі теми горщиків, меню для малечі та іграшок...), але все ж сілкування із хлопцем, це зовсім інше, ніж теревені із подругами!!!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Цікаве питання. Один мій друг у період, коли ми були друзями, вперто казав, що дружби між чоловіком і жінкою не існує. На це я його питала, як не існує, якщо от ми дружимо. Тепер знаю, що дружби між чоловіком і жінкою не буває. Звичайно, можна піти на каву і поговорити про життя. Але, щоб відверто розповідати про своє особисте життя - це вже хтось з двох знущається над іншим.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Після хорошого сексу...потім настане хороша дружба.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Оце точно! На питання, чи існує така дружба слід відповідати, що існує - або до, або після
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ні...якщо Ви більше не разом,а просто друзі. Бо такая людина,тебе зрозуміє краще.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Інколи буває такий секс, що краще тільки дружити... ))))))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? ТАК красотка про ТАКий досвід і пише. Нє? Пригадав анекдот в тему. Код: Розмова 2-х пань. -що більше любиш, оргазм чи Новий Рік? -НР. -? -Частіше буває
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А що щодо власного чоловіка? Хіба не ця людина має бути в першу чергу найкращим другом?Хіба не Він має Тебе найкраще розуміти, відчувати, вислухати, допомогти??!!?? Думаю, Він найперше. Щодо мене, то я вважаю саме свого чоловіка своїм найкращим другом. Жодна з моїх подруг-жінок(справжніх подруг) настільки мене не розуміють, як він. Щодо інших чоловіків, то є люди, з якими теплі стосунки, які готові допомогти, але це вже не те. Це в мене так, хоча вважаю, це залежить від людей.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Цілком з Вами згідна. У нас з чоловіком такі стосунки - і друзі, і подружжя, і коханці. Хоча з колишнім підтримую дружні стосунки, але стараємося не переборщити, щоб не повернулися давні почуття
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Існує. Переконалась на собі. Напевно в кожних таких стосунках рано чи пізно виникають якісь "сексуальні" думки або в когось одного, або в обох. Але дружба тим і цінна, що ті думки відразу відносяться суто до фізичних потягів і "пресекаются на корню".
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? чоловік і жінка можуть бути справжніми друзями якщо вони - подружжя. В іншому випадку хтось із двох або обидвоє свої справжні почуття приховують. Була колись в мене суперечка із моєю подругою на цю тему. В неї якраз тоді зявився такий друг. Через кілька тижнів вона прийшла до мене із квіточкою, сказати що я була права - зараз вони вже кілька років живуть у щасливому шлюбі
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дружба між чоловіком та жінкою існує. Але межа між дружбою та коханням дуже тонка. Треба мати вміння, щоб її не зруйнувати. У мене є друг - хлопець. Був один момент, коли я гадала, що відчуваю щось більше, ніж дружба, але проаналізувавши що я маю зараз і що матиму потім, якщо переступлю межу, то я зупинила свій вибір на дружбі. Гадаю не варто втрачати друга через інтрижку. Бо в тому що він відчуває до мене щось більше я не впевнена.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Загалом кажуть, що дружба між чоловіком і жінкою можлива в тих випадках, якщо вони колишні коханці або майбутні Але... маю друга чоловіка... мабуть, кращого, ніж усі дівчата-подруги разом взяті.. Ми заледве не пройшли перший з етапів, але, як він каже, у мене вистачило розуму перевести наші відносини у дружнє русло. Не скажу, що одразу було дуже просто, але згодом все саме так і сталось. Дружимо уже декілька років
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Я теж вірю в таку дружбу і мала дуже хорошого друга, який згодом став моїм кумом. Чому "мала", тому що, на жаль, він одружився і попав під негативний вплив своєї дружини, яка не відзначається гостинністю і дружелюбністю і завжди вбачала в мені потенційну небезпеку. Його дружина не вірила, що ми можемо годинами говорити, пити пиво, їсти таранку і нічого між нами не виникає. Але ж це було так! Ми проводили багато часу разом, без всяких там лямурів! Але вона не зрозуміла і тому цілком логічно, що він вибрав сім*ю.. А жаль... Ми спілкуємось далі, але вже не так як колись! Його старанно тримають від мене подалі і навіть, коли ми приїжджаємо до них, то пильне око дружини не спить!!! Як на мене, це брєд! Неповага до людей і до себе самої. А дружити з чоловіками класно! Якщо, направду, не переступити хиткий місточок між дружбою і коханням, то це будуть золоті стосунки:можна поплакатись на мужньому плечі, попросити замінити кран чи пересунути меблі, пообговорювати гарних дівчат (вони теж це люблять!) і просто відчути себе потрібною і оточеною увагою.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Дружба між чоловіком і жінкою безперечно існує! І часом, як на мене , вона сильніша ніж жіноча. Тут не присутня заздрість і суперництво за чоловіка. в чоловіка можна почути такі поради, які ніколи не почуєш від жінки. І підтримка виглядає зовсім по інакшому. Я по життю не раз переконувалась в тому що така дружба існує, хоча не є замінником жіночій!!!!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А Ви би свого з радістю відпускали би на такі зустрічі, нє???? Це не неповага це елементарне переживання дружини за те щоб ви з її чоловіком не переступили отой місточок .
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? О! Моя улюблена тема Я тут профі :D Звичайно, таке явище існує, але не у всіх виходить, так само як не у всіх виходить створити сім'ю, більше того, не у всіх виходить й одностатева дружба, адже вміння дружити й бажання цього - це майже дар (я саме про дружбу, бо під цим словом часто мають на увазі приятельські стосунки - це інше). Так от, дійсно, без симпатій і потягу (принаймі з однієї сторони) на якомусь етапі не обходиться, але до ліжка зовсім не обов'язково має дійти, потрібно вміти пройти по тонкій межі, по лезу бритви, якщо хочете , А отой безграмотний і категоричний "інтелєктуал" (хочеться написати просто хам) з допису Сheerful описав свій (й можливо когось із друзів) негативний досвід, мало не стік жовчю, бідака... Так і гарну картину не кожен намалює, хоча всім доступні фарби - треба знання й уміння, а основне бажання й талант! А у дружбі - повага, приязнь, спільні цінності й інтереси (не всі, звичайно ), приблизно однаковий рівень інтелекту, який дає можливість порозуміння з півслова, а іноді навіть півпогляду і... ще щось, чому не можу знайти назви, то мабуть щось кармічне, що пов'язує людей з попереднього життя А золоті слова старої дитячої пісні "друг в беде не бросит, лишнего не спросит" можна сміливо робити девізом дружби