Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 26 Лютий 2009.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

пройшлася кількома сторінками і наставила мінусів.
    Терпіти не можу, коли роблять висновок "я не бачив, отже не існує", і це при тому, що купа людей свідчить зі свого досвіду існуваннятакої дружби

• Подобається Подобається x 3
  2. Ніка

Ніка Well-Known Member

сподобався допис Сheerful хлопця з іншого форуму! :)
    прикольно написав!!! не раз чула таке від хлопців! і думаю, в тому більшість правди! приаймі щодо мого покоління. чому покоління? тому , що помітила, що дописи у цій темі дуже різняться в залежності від вікової категорії...
    а я завжди впродовж свого недовгого холостяцького життя була впевнена, що такої дружби не існує. є або просто знайомий, або залицяльник, або коханий...
    тепер, коли моє серце, мозги ітд...належать одній коханій людині, мої колишні кавалери, які були спочатку просто друзями стають знову друзями. :)
    звичайно, зараз із хлопцями так часто не спілкуюсь ,як раніше (їм недуже близькі теми горщиків, меню для малечі та іграшок...), але все ж сілкування із хлопцем, це зовсім інше, ніж теревені із подругами!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. Волошка

Волошка Well-Known Member

Цікаве питання. Один мій друг у період, коли ми були друзями, вперто казав, що дружби між чоловіком і жінкою не існує. На це я його питала, як не існує, якщо от ми дружимо. Тепер знаю, що дружби між чоловіком і жінкою не буває. Звичайно, можна піти на каву і поговорити про життя. Але, щоб відверто розповідати про своє особисте життя - це вже хтось з двох знущається над іншим.

• Подобається Подобається x 1
  4. Красотка

Красотка Well-Known Member

Після хорошого сексу...потім настане хороша дружба.

• Подобається Подобається x 2
  5. Волошка

Волошка Well-Known Member

Оце точно! На питання, чи існує така дружба слід відповідати, що існує - або до, або після:girl_cool:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А не потягне потім знову на секс?

7. Красотка

Красотка Well-Known Member

Ні...якщо Ви більше не разом,а просто друзі. Бо такая людина,тебе зрозуміє краще.

8. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Інколи буває такий секс, що краще тільки дружити... ))))))

• Подобається Подобається x 4
  9. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК красотка про ТАКий досвід і пише.
    Нє?

Пригадав анекдот в тему.
    Код:
    Розмова 2-х пань.
    -що більше любиш, оргазм чи Новий Рік?
    -НР.
    -?
    -Частіше буває

Останнє редагування: 24 Жовтень 2009
  10. LGalT

LGalT Member

А що щодо власного чоловіка? Хіба не ця людина має бути в першу чергу найкращим другом?Хіба не Він має Тебе найкраще розуміти, відчувати, вислухати, допомогти??!!?? Думаю, Він найперше. Щодо мене, то я вважаю саме свого чоловіка своїм найкращим другом. Жодна з моїх подруг-жінок(справжніх подруг) настільки мене не розуміють, як він. Щодо інших чоловіків, то є люди, з якими теплі стосунки, які готові допомогти, але це вже не те. Це в мене так, хоча вважаю, це залежить від людей.

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

Цілком з Вами згідна. У нас з чоловіком такі стосунки - і друзі, і подружжя, і коханці.
    Хоча з колишнім підтримую дружні стосунки, але стараємося не переборщити, щоб не повернулися давні почуття:)

12. Natalia H

Natalia H Well-Known Member

Існує. Переконалась на собі. Напевно в кожних таких стосунках рано чи пізно виникають якісь "сексуальні" думки або в когось одного, або в обох. Але дружба тим і цінна, що ті думки відразу відносяться суто до фізичних потягів і "пресекаются на корню".

13. kolibri

kolibri Well-Known Member

чоловік і жінка можуть бути справжніми друзями якщо вони - подружжя. В іншому випадку хтось із двох або обидвоє свої справжні почуття приховують.
    Була колись в мене суперечка із моєю подругою на цю тему. В неї якраз тоді зявився такий друг. Через кілька тижнів вона прийшла до мене із квіточкою, сказати що я була права - зараз вони вже кілька років живуть у щасливому шлюбі

14. тигрица

тигрица Well-Known Member

Цілком згідна.

15. VREDNYUKA

VREDNYUKA Active Member

Дружба між чоловіком та жінкою існує. Але межа між дружбою та коханням дуже тонка. Треба мати вміння, щоб її не зруйнувати. У мене є друг - хлопець. Був один момент, коли я гадала, що відчуваю щось більше, ніж дружба, але проаналізувавши що я маю зараз і що матиму потім, якщо переступлю межу, то я зупинила свій вибір на дружбі. Гадаю не варто втрачати друга через інтрижку. Бо в тому що він відчуває до мене щось більше я не впевнена.

16. Kusichka

Kusichka Well-Known Member

Загалом кажуть, що дружба між чоловіком і жінкою можлива в тих випадках, якщо вони колишні коханці або майбутні:)
    Але... маю друга чоловіка... мабуть, кращого, ніж усі дівчата-подруги разом взяті.. Ми заледве не пройшли перший з етапів, але, як він каже, у мене вистачило розуму перевести наші відносини у дружнє русло. Не скажу, що одразу було дуже просто, але згодом все саме так і сталось. Дружимо уже декілька років:girl_curtsey:

17. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я теж вірю в таку дружбу і мала дуже хорошого друга, який згодом став моїм кумом. Чому "мала", тому що, на жаль, він одружився і попав під негативний вплив своєї дружини, яка не відзначається гостинністю і дружелюбністю і завжди вбачала в мені потенційну небезпеку. Його дружина не вірила, що ми можемо годинами говорити, пити пиво, їсти таранку і нічого між нами не виникає. Але ж це було так! Ми проводили багато часу разом, без всяких там лямурів! Але вона не зрозуміла і тому цілком логічно, що він вибрав сім*ю.. А жаль... Ми спілкуємось далі, але вже не так як колись! Його старанно тримають від мене подалі і навіть, коли ми приїжджаємо до них, то пильне око дружини не спить!!! Як на мене, це брєд! Неповага до людей і до себе самої. А дружити з чоловіками класно! Якщо, направду, не переступити хиткий місточок між дружбою і коханням, то це будуть золоті стосунки:можна поплакатись на мужньому плечі, попросити замінити кран чи пересунути меблі, пообговорювати гарних дівчат (вони теж це люблять!) і просто відчути себе потрібною і оточеною увагою.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дружба між чоловіком і жінкою безперечно існує! І часом, як на мене , вона сильніша ніж жіноча. Тут не присутня заздрість і суперництво за чоловіка. в чоловіка можна почути такі поради, які ніколи не почуєш від жінки. І підтримка виглядає зовсім по інакшому. Я по життю не раз переконувалась в тому що така дружба існує, хоча не є замінником жіночій!!!!

19. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

А Ви би свого з радістю відпускали би на такі зустрічі, нє????

Це не неповага це елементарне переживання дружини за те щоб ви з її чоловіком не переступили отой місточок .

20. Dolma

Dolma Well-Known Member

О! Моя улюблена тема ;) Я тут профі :D
    Звичайно, таке явище існує, але не у всіх виходить, так само як не у всіх виходить створити сім'ю, більше того, не у всіх виходить й одностатева дружба, адже вміння дружити й бажання цього - це майже дар (я саме про дружбу, бо під цим словом часто мають на увазі приятельські стосунки - це інше).
    Так от, дійсно, без симпатій і потягу (принаймі з однієї сторони) на якомусь етапі не обходиться, але до ліжка зовсім не обов'язково має дійти, потрібно вміти пройти по тонкій межі, по лезу бритви, якщо хочете :),
    А отой безграмотний і категоричний "інтелєктуал" (хочеться написати просто хам) з допису Сheerful описав свій (й можливо когось із друзів) негативний досвід, мало не стік жовчю, бідака... Так і гарну картину не кожен намалює, хоча всім доступні фарби - треба знання й уміння, а основне бажання й талант!
    А у дружбі - повага, приязнь, спільні цінності й інтереси (не всі, звичайно :)), приблизно однаковий рівень інтелекту, який дає можливість порозуміння з півслова, а іноді навіть півпогляду і... ще щось, чому не можу знайти назви, то мабуть щось кармічне, що пов'язує людей з попереднього життя ;)
    А золоті слова старої дитячої пісні "друг в беде не бросит, лишнего не спросит" можна сміливо робити девізом дружби :)